35

Водолаза

преди 8 месеца

Шнорхела изпратил военни на помощ....смешници тия нямат акъл за 1 стотинка....хрантутнаци,народа ги издържа без грам заслуги..

34

Анонимен

преди 8 месеца

Мостът на снимката е строен през 80-те. Водата е подкопала подпората, тя се е килнала и конструкциите са се разместили. Това е знак, че държавата трябва да обследва всички мостови съоръжения по реките. Основите на подпорите, също за подкопаване на бреговете

33

анонимен

преди 8 месеца

До сайга 12 , не само, че са подготвени а всеки минал военно обучение притежава зачислен автомат!

32

Реалист

преди 8 месеца

Стоителите на това съоръжение, трябва да са в затвора,ако живеем в нормална държава.

31

сайга 12

преди 8 месеца

До Анонимен 31 Уважаеми, Швейцария не само че има армия, но нейните ВС са едни от най-подготвените и добре въоръжени в света! Вземи и прочети малко!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Лапчев, като не можеш да се справяш оставка и на частични избори..

29

Анонимен

преди 8 месеца

До УчУденЬ: Швейцария си няма армия, ама не съм чул някой да се оплаква? Що така? Много баалканските държави имат от по 10-20 хиляди човека.. те реват ли че нямат армия?

28

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 24 Тя войната в Украина , нали виждаш , ...показа колко са инженери , ...колко са военни , ...колко са стратези ? Кьораво , куцо ,и сакато се набутало с връзки ,и по роднински в армията , и когато дойде ред да покажат какво са научили ,и какво знаят ,... виждаме резултата ? В БА всичко това е умножено на квадрат !

27

Анонимен

преди 8 месеца

Да се търси отговорност от строителите на моста.Некачествена работа!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Каква е връзката между Царево и Малко Търново?!? Ами кмета на Царево участва във фирма в Малко Търново: https://finansi.bg/mig-carevo-malko-tarnovo. Загиналата прокурорка, преди това е работила в Малко Търново. И в двете населени места се вихри поголовна сеч на горите. Природата дори неможе да ги търпи и им извади кирливите ризи.

25

ХХХ

преди 8 месеца

Колю Фичето как е можел и то толкова назад във времето ?

24

Горко ни

преди 8 месеца

Не се налапаха.. щетите са за милиарди, но именно затова всеки със съмнителен морал се стреми да става политик :( Никакво държавническо мислене и далновидност = трагедия. Мърлявщина на всички нива в държавата ни.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Военни инженери в армията е нещо все едно да видиш русалки :))) Как точно тези военни инженери ще помогнат на инфраструктурата ? Та те тези пенсии не могат да си вържат обувките вие ги сложихте да строят на Царево...хахахахаха :)))

22

Изкефих

преди 8 месеца

се как бедствието им извади кирливите ризи. Как жално по ТВ от сутринта си признаваха, че къмпингите и по-малките населени места нямат помпи за прехвърляне на отпадните води до пречиствателни станции и всичко отива в морето. А там където ги има са в неизвестно какво състояние. И как замърсяването е 40 пъти над нормата. Оня Алибег/ков, не му знам точно името, може да съди марсианци ако иска.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Не виждам проблем. Крадял бил кмета, не знам си кво. Е тоя кмет да не съм им го избрала аз? Сами са си го избрали. Сега да си газят в калта и екскрементите и да напишат за домашно по едно съчинение с елементи на разсъждения: Защо трябва да гласувам и трябва да мисля, когато гласувам.

20

Защо Северна корея ?

преди 8 месеца

В Китай виноВните в Трудов лагер за дъъълго време. Тежкият труд пречупва и най-големите крадци !!

19

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 20 ВСЕКИ, който завършваше някога ВВУ, сега е Военен Университет освен военната се води че получава и гражданска специалност. И тя е инженер. В дипломата е инж. л-т еди кой си. Колко са инженери е друг въпрос

18

да поправя

преди 8 месеца

лапчо лапчев кебапчев няма нуда да смята . не може само да експлоатира и да лапка . нещо да направи . сега друг ще финансира и друг ще прави . всеки ден ще приказва за пари и как спасил 5 курорта . после ще се хвали за новия мост . Да го е застраховал . Цените вече са по 2-3 пъти нагоре . Прибират от юни . понапълнили са гушките .

17

Пародия на държава

преди 8 месеца

Ако бяхме Северна Корея кмета и целият общински съвет щяха да са разстреляни пред оста ЗА КОРУПЦИЯ. В Булгаристана Академика и Промяната ще им дадат за възстановяване демек за крадене тройно повече пари и ще имаме отново същата карикатура на мост. Римляните са строили мостове които издържат 20 века бай *** 20 век строи мостове дето издържат две седмици след ремонта.

16

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 19 Аз като бех в армията не съм срещал военни инженери, може и да има некакви пенсии сложени за инженери, не знам :)))