16

Хиндология част3.

преди 8 месеца

Луната е холограма, а приливите и отливите са...щото Земята се люля върху гърбовете на четири слона, които пътуват из космическата пустош!

15

Пиян залян

преди 8 месеца

Наближава моментът в , който ще се докаже , че краварите са стъпили на Луната от Холивуд !

14

Itso

преди 8 месеца

Ало драcкача, какви са тия месеци 6е, да не става дума за дни - месеци се пътува до Марс и Венера, до Луната е само няколко дена.

13

Анонимен

преди 8 месеца

То вече всеки започна да каца на луната както си иска, само вaтeнките не могат! ХАХАХАХ

12

Анонимен

преди 8 месеца

На 3ти февруари 1966г за първи път в историята на космоса Луна 9 извършва прилуняване на повърхността на Луната и за първи път предава на Земята телевизионна картина от лунната повърхност.

11

Анонимен

преди 8 месеца

До 11А Русия когато е кацала там в Япония още е имало..."///Русия никога не е кацала на Луната,СССРето да,и то защото украйнците бяха в него ,без Украйна Расия е треторазредна държава.

10

До 6

преди 8 месеца

Чакай първо да кацне. Преди този Япония има още 2 неуспешни опита, Индия също успява чак на третия път, на Великобритания им се взриви ракетата още при тестовите излитания и затова се отказа изцяло. А Русия когато е кацала там в Япония още е имало самураи, а Индия е била колония на Англия.

9

Империя на злото

преди 8 месеца

А рашистите изстрелват ракети по пазарите и убиват невинни хора.

8

do 8

преди 8 месеца

С размер на кибритена кутия е. Що?

7

Анонимен

преди 8 месеца

Колко е голям апаратът?

6

До 6

преди 8 месеца

Никой нищо не е пращал! Всичко е измама и фалшификация. Тия са новите шамани които заблуждават човечеството точно както навремето шаманите са ни казвали че трябва да правим жертвоприношения иначе няма да изгрее слънцето. Така се контролират масите! Принципите са същите каквито са били и преди хиляди години. Само средствата се променят.

5

Анонимен

преди 8 месеца

всички партиха модули и стъпиха на Луната - само руснаци не могат и все се провалят

4

Анонимен

преди 8 месеца

"Япония планира модулът SLIM да навлезе в лунната орбита около три-четири месеца след днешното изстрелване"..............Да видим дали форумните неграмотници пак ще питат на какви въглища се придвижва, че ще отнеме толкова време, както питаха за времето необходимо на руския модул след изстрелването.

3

Сър Пичук

преди 8 месеца

Рашките и те изстреляха, но луната им беше малка и пропуснаха. Толкова си могат алкашите

2

От NASA

преди 8 месеца

Забранява се каквото да е прелитане на тоя японски фърчолет над "Морето на спокойствието"....там е строго , частна зона и не мое да снимате! Щото така...

1

Анонимен

преди 8 месеца

а нипон кога ще имат техен президент и тяхна армия или фащ не дават :)))