25

Анонимен

преди 8 месеца

Ицето го няма що тъй?

24

Чорбаръ

преди 8 месеца

Сравненията между Холанд и Стоичков са неуместни играли са по различно време.Златната топка ще или за Холанд или Мбапе.

23

Анонимен

преди 8 месеца

до 23 Зонка мааалоумна, къде беше твоя любим Холанд на световното, че нещо не го видях? Къде бееее? Стоичков спечели Златната топка, само защото стигнахме 4-то място в света. Какъв Холанд ве, болен мозък? Това че спечелил ШЛ и титлата на Англия? Канаваро защитникът защо стана носител на Златната топка преди години? Аре сети се от три пъти, маааалоумник!

22

Deep Zone

преди 8 месеца

До болното фенче на Меси - ЗТ е индивидуална награда, хайде сега да видим статистиките на Меско и Холанд за сезон 22/23, леко да ги сравним само: Меси - 86 мача за 2 сезона с Интер Маями и ПСЖ - 43 голаХоланд - 59 мача - 58 гола за Ман СитиНе говорим тук, че Френската Лига 1 и MLS са на нивото на А група, а Висшата лига на Англия е топ лигата на света, това даже не го коментираме. Просто цифрите сами говорят кой трябва да вземе ЗТ.

21

Шишо

преди 8 месеца

Холанд (по-скоро Хааланд) дали някога ще играе на Световно първенство? Несериозно е играч, който няма никакви постижения с национален отбор да мечтае за нещо повече от Златна обувка.

20

Гадняр

преди 8 месеца

Фирма Сауди Арамко обяви номинираните за златната топка....

19

Анонимен

преди 8 месеца

до 21 Зоната, незаслужено да му я дадат щото стана шампион на Франция, защото вдигна купата на САЩ или защото направи Аржентина САМ световен шампион? Кажи ве , изпростялл?

18

Deep Zone

преди 8 месеца

Огромен сезон на Кварацхелия и Осимен, но още са много малки за наградата. Всичко друго освен Холанд с ЗТ ще е престъпление срещу човечеството след този сезон с 50+ гола, който направи! Но няма да се учудя пак да я дадат на Меси незаслужено (както поне 2 от топките му), просто защото е маминото синче на футбола.

17

Анонимен

преди 8 месеца

до 19 Сърчо, тъъъъп нещастнииик, не може да имаш всичко във футбола, всички възможни титли само с бутане. Не може да имаш цели 7 златни топки винаги чрез бутане. Не можеш да преглътнеш факта, че Меси има всичко във футбола. Защо другите нямат? Той с какво беше по-специален от другите футболисти в света на 17 години когато заигра за Барселона? Имал е богат татко ли? Кажи веее, мааааалоумник?

16

Сър Пичук

преди 8 месеца

Пусни си изпълнението на ъглов удар на Трент и виж фейса на Меси. Уникално е, а преди това щеше да връща титлата на Камп ноу. И съм фен на лив от дете, което очевидно ме прави антифен на роналдо, защото беше играч на Юнайтед.но тъпия ти мозък не го осъзнава. Просто не обичам играчи и отбори, които умишлено се бутат към нещо

15

Анонимен

преди 8 месеца

до 16 Те много фенчета на Гейналдо като теб се отказаха да гледат футбол след като Меси вдигна световната купа и още не могат да се поберат в кожата си от яд и мъка и болка. Красиво е, сърчо! Муахахахахаха.....

14

Анонимен

преди 8 месеца

Това е един от най-жалките списъци на топфутболисти, който съм виждал. Всяка година, почти едни и същи, а поне 10 от този списък нямат място и в топ100 дори!

13

Сър Пичук

преди 8 месеца

Да всички помним престъпмноъп съдийството срещу Челси. Много хора се отказаха да гледат футбол след позорно бутане на джуджето към трофея.

12

Анонимен

преди 8 месеца

дo 14 Сърчо, аз помня че Меси има 4 спечелени шампионски лиги на Европа, помня и сълзите на твоя гейтачец Роналдо как плака на световното, а Меси вдигна световната купа! А ти помниш ли го, а? Муахахаахаххаа...

11

Сър Пичук

преди 8 месеца

Шампионска лига? Помниш ли как гледаше джуджето като Ливърпул му натряска 4 гола на Абфийлф, а помниш ли как гледа като Рома ги изтряскаха? А помниш ли как гледа като Мюнхен им напълни ха кошницата? Джуджето сега си е на мястото. Да играя само срещу отбори от ранга на Гранада за да бележи, а в големите мачове за ШЛ изчезва да повръща покрай линията заради допинг който му дават.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Сърчо Пичукчо, фенче на Гейналдо, яд ли те е още че Гейналдо не е световен шампион, а Меси? А? Гледам много те е яд. Цял живот ще те боли, фенче на Гейналдо! Муахахахахаа Красотааааа!

9

Сър Пичук

преди 8 месеца

Почваш ли Аржентина всеки мач с измислена подарена дузпа това световно? Те от групите не трябваше да излязат, но фифа ги буташе яко

8

Ельоменат

преди 8 месеца

Футболните трофеи се печелят на терена. Това не е конкурс за красота за да решават с гласуване.

7

Анонимен

преди 8 месеца

до 8 Меси ли ти е виновен че в последните 10 секунди на финала Аржентина- Франция Муани сам срещу аржентинския вратар не успя да вкара гол за да грабне световната титла Франция? Кажи ве, ръб?

6

Сър Пичук

преди 8 месеца

На Меси ще я дадат. Направиха световно за него. Всеки мач почваш с дузпа за Аржентина. Продавача на фланелки трябва да не е сърдит