8

Анонимен

преди 8 месеца

Има починали от Ковид-19, но ги пишат починали от инфаркт, инсулт или нещо друго. Поне три пъти повече са починалите от Ковид-19 от началото на епидемията, отколкото са официално регистрираните.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Като пуснат комарите с нилска треска няма да е само корона вирус.Дано застудее и да няма комари.Искат да превърнат Европа в Африка номер 2....да има регионални конфликти и болести като в Африка.Вие спите...

6

Анонимен

преди 8 месеца

Добре

5

Анонимен

преди 8 месеца

Ковид е измама. Никой не вярва на глупавата статия, даже и бабите..Съжалявам бустерираните, не знаят какво са си инжектирали. И така ше се чудят и страхуват до живот.

4

Дейвид Айк

преди 8 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Преди месец М. Джоунс в САЩ каза че е попаднал на имейли в които се казва че ни подготвят за нова ковид карантина. Около Коледа, т от сега знаят или плануват как да затворят робите

2

Бустерииииии ах

преди 8 месеца

Може ли ДВАМАТА, които са се наболи вчера да ни ги съобщите ПОИМЕННО?

1

Анонимен

преди 8 месеца

На ср ах те сеее! Ай стига глупости!