778

Българин

преди 9 месеца

Радев е позор за България и закономерно е посрещан като такъв. Направи всичко възможно да саботира демокрацията в България и да ни отдели от партньорите ни в демократичния свят.

777

ОНЗИ

преди 9 месеца

И другото - ако не беше ВЕЛИКА РУСИЯ намаше да има БЪЛГАРИЯ !!! Моля против - АРГУМЕНТИ гла....в..о...чи !!!

776

ОНЗИ

преди 9 месеца

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ - НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРИН !!! ЗА всички хайдуци на Косдтов и Борисов - ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ И СЪД - НЕЗАБАВНО !!!

775

Анонимен

преди 9 месеца

Ако Радев е позор аз не знам другите какво са. На фона на цялата пасмина той е направо китка.

774

Анонимен

преди 9 месеца

До ХХХ 820 - сега защо се държиш като ощипана мома? Борисов като го освиркаха и сдаде властта не помниш ли какво стана? Да оставим настрана високото му кръвно и да си припомним едногодишните платени демонстрации всяка вечер. По 30 кинта даваха тогава на човек. Това защо не го споменеш като говориш за скачане на наежени петли? Или имаш къса и избирателна памет?

773

Анонимен

преди 9 месеца

За тези които са дали палец надолу за волинското клане - https://dw/bg/krvavata-nedela-80-godini-ot-volinskoto-klane/a-66186659

772

Анонимен

преди 9 месеца

До Радефф-импичмънт 833 - Бих се учудил ако някога си чел конституцията. Повечето от коментиращите също не са я чели и дори не зная колко члена съдържа.

771

Анонимен

преди 9 месеца

До Руска поодлога -837- Е, и къде е лъжата? Чий е Крим? Крим е бил руски и сега пак е руски от 2014. Къде е драмата?

770

Анонимен

преди 9 месеца

Борисов не може да преглътне че Радев е с по-висок рейтинг от него и право всичко възможно да го злепостави. Радев не е послушкото Плевнелиев на който Борисов дърпаше ушите на пресконференцията след избирането му за президент. Генералът Борисов с подарените пагони няма как да се сравни с Радев и си излива злобата по всевъзможни начини. Нека да гласуваме - който мисли че Радев е най-добрия президент да натисне "минус", който мисли че не е, да натисне "плюс".

769

Анонимен

преди 9 месеца

Това е отрезвяващ студен душ за копейките, които пго превъзнасят като предводител на рубладжиите! И да не крякат много за 3 март, да не се окажат пак мааалко малцинство...

768

Анонимен

преди 9 месеца

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ... ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ПОЧНЕ КАТО ПРЕДШЕСТВЕНИКА СИ ОРЕШАРСКИД А СЕ КРИЕ ПО ЗАДНИТЕ ВХОДОВЕР..

767

Анонимен

преди 9 месеца

Толкова елементарни коментари от илитерати имащи само две думи в речника си. Хора не знаещи кой какви правомощия и задължения като длъжностно лице има в държавата.

766

Анонимен

преди 9 месеца

С пари от чекмеджето се плаща тази акция срещу Радев, поръчителят е пределно ясен!

765

анонимен

преди 9 месеца

Лъжите продължават злобата и простащината нямат край,само че простаците трябва да си отговорят ДАЛИ цар Борис 3 е бил комунист,агент на Москва,след като не е изпратил нито един войник на Източния фронт,в замяна на това след окупирането на България от СССР,цялата българска армия беше изпратена на война срещу Германия

764

генерали бол

преди 9 месеца

Кой е фалшив и кой не не знам!Знам само,че русофила Радев е позор за независимата ни държава!Той е човека,който дели България!Ако ДС си мислят,че с тоя измислен политик лъжат българите и Америка,значи са в голяма грешка!

763

Анонимен

преди 9 месеца

Радев е позор за България

762

Анонимен

преди 9 месеца

подсвирквали двама-трима ***, президента е с най-висок рейтинг от всички политици и институции, за което си има причина. та свирачите нека си подсвиркват, дреме му

761

Анализатор

преди 9 месеца

Чета излиянията на някои фалшиви коментатори и си вадя заключенито,колко прости и нагли двуноги се движат по улиците на градовете и селата ни.Един *** освирач,с бения си речник,за да засвидетелства,че го има на този свят.Р.Радев,е институция,с най висок рейтинг в държавата. Нещо което като болест изяжда един бивш, свикнал да го величаят.

760

Анонимен

преди 9 месеца

До СМЪРТ ЗА УКРО ФАШИСТИТЕ, ИЗБИЛИ 900 ДЕЦА В ДОНБАС ............ нали бяха 8 бе *** :)

759

Анонимен

преди 9 месеца

Радев е позор: Освиркват президента на тържествата в Пловдив --------------- Парламентът да гласува отстраняване на фатмакa!