42

И.Б.

преди 7 месеца

Еврокомисарката ще е по-адекватна без прекаления грим.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Има нещо противно.

40

ЕС едва ли ще прости

преди 7 месеца

, ако усети мушмурошките номерца, на които са свикнали нашите учЕни, за да бозаят лесни парички откъдето успеят да ги докопат. Да не се наложи после всички ние солидарно да отгладуваме и връщаме милионите, които учЕните от БАН ще се опитат да присвоят с помощта на Денков и чрез Илиана Иванова. Само който не е имал делови отношения с нашенски нАучен институт, той не знае колко са нагли и обиграни, когато надушат начин да плячкосат някакви пари и после да се оправдаят чрез съчинени "кухи" отчети.

39

Анонимен

преди 7 месеца

В БАН потриват ръчички и чакат дЕдо Денков да им издейства чрез новата еврокомисарка големи пари по пишман-проекти, та хем да продължат нищо да не правят каквато е традицията там, хем плюс заплатите да им вървят допълнителни евро-парички.

38

Чакай Малко Алоооо

преди 7 месеца

Как така Евро-Парламента ще одобрява избраниците от страна на България????!!!! Кой са те че да казват кой ще бъде изпратен да представлява БГ-то???!!!??? Аве ние българи ли сме или не сме ве???!!! Който избере народа,той ще предствлява България в Европарламата.Тия дето им ги изпратихме мълчаха като шундаци там.само Димитър Стоянов им се опъна,и от България си го отзоваха овреме.А оня рошавия със малборото дето не се къпеше,не му чухме гласчето от тогава.между другото някой знае ли къде е?

37

Двете дупки

преди 7 месеца

Смажи си и двете дупки , за да насмогнеш на другарите от Европарламента .

36

Христо Христов

преди 7 месеца

До 41 "Пълно разочарование от ЕК, политиките има и комисарите...." - ми той Тиквата ясно каза на европеидните про'с'таци, че само за мачкане ставате... да го беше дхванал, вместо да си тръгнал да се жалваш!

35

Анонимен

преди 7 месеца

Пълно разочарование от ЕК, политиките има и комисарите. Празнодумци, които дъвчат едно и също, говорят като комунистически функционери и налагат теми далеч от дневния ред на хората. Едни от първите въпроси към нашата кандидатка от едри жени с къси прически , бяха насочени за полово и сekcyaлнo равенство. Нашата ги омая с повраряне на някакви ключови думички, които явно е обучена да ползва. Доста слаба кандидатура,става едно преразпределение на средства според политкоректността

34

Анонимен

преди 7 месеца

Давите мук раждаемость снижайте, уничтожайте вашьих воробьев ...Така ги съветваше преди години Висоцкий ...не го послушаха.... Цега цялата источна част на Русия е залята от Китайци.....

33

Баба Ванга каза

преди 7 месеца

Бъдещето е на изтока дръжте се за Русия ясноо

32

Анонимен

преди 7 месеца

Китайците нямат нищо човешко у себе си. Моралът за тях е непознат! Те са готови да минат през трупове само и само да успеят! Университетите са претъпкани от китайци, Ами как няма да са? Имам един студент, Ли Минг. Трети курс. Кара едно Порше над 250 000 долара. А ме моли да му преснимам учебника. Няма 150 долара. Питам го Ли Минг, откъде имаш пари да си купиш това порше? Ами баща ми има две предачни фабрики в Шангхай с 11 000 работници! Баща ми е милионер! - така се хвали Ли Минг - 23 г. китаец!

31

Анонимен

преди 7 месеца

Истината за Китай! Китайците не само че няма да спасят света но и ще го затрият! Ако разбира се нещата продължават така! Когато бях ученик Китайците бяха едва 600 милиона. Сега 25 години по късно те са 1,5 милиарда! Та това не може да продължава така! Тази планета е твърде малка за да захрани толкова много плъхове... Все по-актуална ще става теорията на абата Малтус!

30

Анонимен

преди 7 месеца

ИНДИЯ СИ ВРАЩА ОРИГИНАЛНОТО ИМЕ БХАРАТА. ИМЕТО ИНДИЯ Е ДАДЕНО ОТ АНГЛИЧАНИТЕ И НЕ ГО ИСКАТ ПОВЕЧЕ.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Индийците са много по - иновативни от зубрещите китайци! Но тая не е индийка, а ромка - от най-долната изхвърлена от индия мързелива индиска каста!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко обича такива грозни и прости баби от магистрален тип.

27

Анонимен

преди 7 месеца

ШУРОБАДЖАНАШКО НАЗНАЧЕНИЕ НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ. ГЕРМАНЦИТЕ МНОГО РАЗЧИТАТ ЧЕ ГЕРБ ЩЕ ИМ ИГРА ПО СВИРКАТА, ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ДЕВАЛВИРА СЕРИОЗНО.

26

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименТЯ НЯМА УМСТВЕНО НИВО ЗА ДА Е СПОСОБНА ДА МЕЧТАЕ

25

Анонимен

преди 7 месеца

Много ми е интересно тая ромка горе на снимката за какво си мечтае?

24

Анонимен

преди 7 месеца

Мандата на Урсула изтича след година и с нея си отива и въпросната Илиана. Няма да направи нищо, както нищо не направи и Мария Габриел. Торбичката на Бойко ще остане отново празна. Единствено резила ще е за германците.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Шефе, шефе търсят те по мобилфона! Ромко, кой е бе? А бе брато! Стига, Стига бе дай да правим Пачка. Пращай твойта сестра Илиана Иванова за евроромскикомисар и да правим "Пачка"!