69

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не Кики? За да усвоявате групичката приятели всеки по няколко милиона от плана за възстановяване ли? Не ви ли е срам така нагло да приберете милионите с такива карикатурни проекти?

68

Ужас

преди 8 месеца

Толкова просто момче, не бих го назначил и за общак на строежаДаже и баща му да ми плаща за да го дьржь на работа

67

Анонимен

преди 8 месеца

Така е нямаме. Сега ще бъдем зависими от всичко от държава на другия край на света, която е във война и им трябваме само като територия и обслужваш персонал като така наречена клика на власт или сглобка.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Просто Киро щеше да работи за Османската власт и за Берлинския договор на европейските ни партньори

65

Василев

преди 8 месеца

Една колония от изманипулирани русофили се е вклинила в снагата на България!Това има предвид Кирил Петков, за разлика от нашите деди , когато са били обединени, но териториално разделени!Русофилът не трябва са диша или застава от страната на патриотите или трябва да изчезне, защото работи против държава и народ винаги!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

64

до 52

преди 8 месеца

Очите на човек виждат това, което ума може да разбере. Извинявам се.

63

до 52

преди 8 месеца

Очите на човек виждат това, което има може да разбере. А това е непосилно за Кирил Петков. Той не вижда по-далеч от носа си. Пиар агенцията от израелци (собственика от МОСАД) са медийните му експерти. Каквото му кажат да каже, това казва Само където им е платил 1, 5 милиона излишно. Те не познават народопсихологията и го карат да говори неща, от които става още по-жалък..

62

Господ да Ви Убие

преди 8 месеца

и Вас и Вашите Деца и Внуците Ви - да Заличи Изедническото Ви Семе от Лицето на Земята! Идвам си От Магазина - и Поредна нова Вълна Шоково Увеличение - на Всичко!! Мр3те ППДБ - Карма дано Има!!

61

Анонимен

преди 8 месеца

Копейките и рублите са в украйна

60

Анонимен

преди 8 месеца

Със смели и сърцата копейки ще сме още по-зле!

59

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Със сигурност е кух,но съединена със сигурност имаме земи като Северна Добруджа и Тракия и към Сърбия земи, които бяха за 100 г наказание.След това трябва да ни ги върнат. Едва ли Киро е имал в предвид това то кухо парче , но има право. Съединена , трябва да ни ги върнат.

58

Вьзмутен

преди 8 месеца

Защо ни занимават изобщо с този тракторист - баце ги пусна на власт за да ограбят нас но те ще оправят и него - като приключат ще остане гол като - колецНо мисля е справедливо защо само нас да обират

57

Въпросче

преди 8 месеца

има ли още и 1% останали да Гласуват за Измамата?!

56

Про100

преди 8 месеца

е с Късо Съединение в Мозъка си - ама дали така се е родил или е от Пици на Кристали - няма Значение - Ефектът е Еднакъв!

55

Анонимен

преди 8 месеца

Планът на Възраждане няма да сработи! Трябва нов!

54

Анонимен

преди 8 месеца

Този обижда ли ни? Иска ли още бой със снежни топки? Ни" кевларено одеало ще го спаси, нито НСО.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Само да не са пРости

52

Наблюдател

преди 8 месеца

Що бе, тези от посолството не стават ли?

51

Анонимен

преди 8 месеца

Дислектикът Киру ръси мозък. Забележете казва: "България трябва да бъде съединена". Божкееее! Ама верно ли, бе? Ама може ли да си толкова кух варел, бе Киро? Как я виждаш България? Къде е разцепена, за да се съедини? Ти не си вред с главния мозък, бе Кириле! Тотално си изчеткал, бе кукумицин! Какво ще съединяваш,като България си е цяла? Направо *** се прегледай, че си много зле!

50

Мда

преди 8 месеца

Тиквата се усети кой утрепа трактора след като парите по плана за вьзтановяване влязоха в фирмите на - ппТрактора си поиска наградата за сглобката *** вместо нея получи нещо друго