25

Анонимен

преди 8 месеца

"Служители на Държавно горско стопанство ще съдействат на пътуващите. " - Служетелите на горското стопанство да си бяха почистили клоните след поголовните сечи и да си бяха почистили деретата във водосборите на реките ! Ама клоните не са интересни , те не носят парички , взимат се дебелите стъбла и заминават за Турция и Гърция оттам падат кинти ! Сега горските какво ми се правят на Многострадална Геновева - гузен негонен бяга ...

24

Дървен Шоп

преди 8 месеца

В Анталия всичко е на 6 ! Боли *** фара !

23

Стамат

преди 8 месеца

Депутатите не ходят там на курорт, южното чм е за Софиянци от селата.

22

Няма страшно !

преди 8 месеца

За местните Избори ще са по местата си.

21

Евразин Алахакбаров

преди 8 месеца

абе татари, ал бънди пак ли ше седи и ше изразява яростно възмущение, вместо да се качи във въртолета и да даде пример като един виден ролеви модел- обединител

20

IQ 3.14

преди 8 месеца

кам ги зелените чорапе дето се са им малко парите?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Колко депутати отидоха на място и помогнаха? Питам за един приятел

18

Анонимен

преди 8 месеца

И измисленият професьОр , Петър Стоянович всяка събота при георги Любенов , се мазни като *** на буца .П.С. : По времето на СОЦА нямаше банани !Жорката ЛюбеноФ:Хи-Хи-Хи... Сега уважаеми , не до тан ''професор'' Стоянович ---ИМА БАНАНИ , но България е на всички последни места в ЕС , по всички показатели , ПЕНСИИ /болшинството пенсионери в Бг / , с пенсии от 420 лева , и заплати от 600-700лева . С такива ''резултати'' ли да се гордеем .... А?

17

Анонимен

преди 8 месеца

Не разбрах , Баце комунист ли е , или атлантик , само за една нощ ? Някой от герб ще се изкиха ли по въпросУ ?

16

Анонимен

преди 8 месеца

Искахте банани и скачахте по площадите

15

Анонимен

преди 8 месеца

Алооо , атАлантиците , до кога все други са ви виновни , защо поне не си признаете за една вина само ?Защо изсякохте горите , защо асфалта по магистралите е само 2 САНТИМА ?И понеже всичко в Бг е наред , то пък опряхте и до паметниците и празниците ... Кога ще построите поне ЕДНА ТОАЛЕТНА в тая държава ???

14

Анонимен

преди 8 месеца

Едно време също е имало наводнения при нас и реката е в огомно дере и е преливала мостовете но не ги е отнасяла. Не ми говорете че тоя дъжд бил голям.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Тия от ГСтопанства да дават обяснения , защо извършиха / и сега извършват/ , ГОЛА СЕЧ в горите на държавата ,... И ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛАЖАВА ТвА ???

12

Анонимен

преди 8 месеца

Бетоня се е размил от водата смятайте за какво строителство става въпрос.

11

до 9

преди 8 месеца

До Анонимен,то пък на българите все някой им е виновен,преди беше Съветския съюз,сега е Еввропейския съюз,а че народа краде с ...със задните си части дали няма нищо общо според теб

10

Анонимен

преди 8 месеца

Ето в таклива ситуации се вижда ясно колко лошо общество е капитализмът. Защото пъища, мостове ....не са за частник, не са "вземи и граби". Тук е нужно противоположното - не дребхавост и келипир, а мащабно мислене за общото благо напред във времето и нашироко, обхващащо целя комплекс на причинно следвено връзки.

9

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен..6 ---Аве , Бате , за какво оправдаваш Бойко , след като нали той самият стана СЛУГА на А.Доган и Пеевски . Точно те му скроиха номерата , защото се хвана с тях , а Вежди Рашидов много отдавна каЗА : Който се е хванал с ДПС , все е ял дървото ! Или не си споВняш , айде поогледай се , не се праИ на Тв-СЕВДА !

8

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен.. То пък все комунистите са ви виновни . Я се погледнете , за 34г. какво построихте , САМО РУШИТЕ . Какви са ви РЕЗУЛТАТИТЕ: България на всички последни места в ЕС , по всички показатели .... И в другите държави е имало комунизъм , КЪДЕ СА те СЕГА , И КЪДЕ НЕ СМЕ НИЕ ... Ама на ''вас'' все някой ви е виновен , а това че за 13г. Баце и герб откраднахте милиарди , не се брои , така ли ?

7

Анонимен

преди 8 месеца

След обхождане на закони и правилници се стига до обходни маршрути!

6

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 2-Не че съм харесвал кой знае колко соц.строй,но това което беше построено тогава днешните още не могат да сварят да разрушат или откраднат.