28

Арапя и Царево

преди 8 месеца

Най-горещото! И каква суша! Направо загинахме от жега и суша!

27

Ристу

преди 8 месеца

По-правилно е да се каже, че 2023 беше най-студеното лято, защото оттук насетне всяко лято ще е най-горещото измерено на планетата.

26

11

преди 8 месеца

Аве ай стига глупости!

25

Анонимен

преди 8 месеца

В коя история? По времето на динозаврите колко са били температурите? Нали имате въглеродни и други анализи, не може ли да установите? Защо ги дават все с люспи като сегашните гущери? Важното е да плашите стадото и в един момент "за негово добро", да го съкратите я с война, я с вирус, я с храна или социален рейтинг.

24

Dabe

преди 8 месеца

Слънцето има 100г цикли на максимум и минимум,догодина е върха на максимума.Земята се върти около слънцето в елипсовинда орбита ,един път сме по-близо после по-далеч от там и повече или по-малко слънце. Имаме и орбита на остта на земята тя седи под ъгъл и се клати напред назад,един някой райони на земята ги грее повече друг път ,по-малко .На нито едното хората НЕ могат да променят .Зелени лъжи за пари и контрол .

23

....

преди 8 месеца

Ми климатичните промени в следствие на глобалното затопляне са на лице! Сега ако средната температура на зевята се вдигне с градус два ние хората сами ще с прегризим гърлата, колкото и да не вярват ония дето си мислят че глобално затопляне е нямало няма и няма и да има!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Всяка година лятото е най-горещо. Ако беше така, температурата вече трябваше да бъде 100 градуса. Стига глупости вече.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Тази статия се публикува всяка година, само датата се сменя. А истината е, че лятото на 2023 г. не беше по-горещо от предишните, дори беше малко по-хладно. Важното е да има истерия.

20

Анонимен

преди 8 месеца

В София до 19 юни беше хладно и облачно,след това се оправи времето,но не беше жега,просто беше топло и слънчево.Жегата дойде на 13 юли и продължи до 6 август с малки изключения през тоя период.От 6 авг нататък имаше около една седмица с по-хладно и нетолкова слънчево време и след това пак дойдоха жегите,които продължиха до преди 2-3 дена и сега пак е по-прохладно и не толкова слънчево и попревалява.Значи,ако считаме по-горещото време за баш лятно в София тая година лятото е било месец и нещо

19

Име

преди 8 месеца

До 27 Dabe. Все се правят на луди и игнорират теорията на "Циклите на Миланкович"!

18

Анонимен

преди 8 месеца

На бедните българи не ни трябва студ.

17

Анонимен

преди 8 месеца

До Марсел Попов ей, НПО, от моето ядене на мусака и каране на кола ли зависи дали слънцето ще ми запали нещо? Виж колко е трудно да седиш в рамките на абсурдната измишльотина за климатични-промени-от-човека, дори платените пропагандисти се изпускате...

16

Анонимен

преди 8 месеца

Толкова съмнително е написано, че това безумно твърдение може да се окаже че не е за примерно последните 100-150 години, а за времето, от което съществува Службата за климатични промени "Коперник" на ЕС.

15

Глупости!

преди 8 месеца

Това лято беше много прохладно и дъждовно. Почна късно и свърши рано. Целият Юни беше дъждовен. Юли и Август, 2 месеца нормално лято и сега дойде Септември и пак почнаха дъждовете и студа. Снощи беше 15 градуса навън! Още малко и ще пускаме печките вечер.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Ако историята е 100 години, така да бъде, ама не е за ужас на пишман еколозите.

13

Анонимен

преди 8 месеца

До 13 - чакай аз да ти обясня... Има някакви супер съмнителни датчици на абсолютно неконтролируеми места - прримерно, баш по средата на океана, или далеко на север в Аляска и Канада, и БАШ ТИЯ СЕНЗОРИ дават непрекъснато някакви "невиждани рекорди", които като усредниш заедно с останалите данни в безсмисленото понятие "глобална температура", дават че е по-висока от всякога. Това се случва непрекъснато, следя го на официални правителствени и научни сайтове, и извън всякакво съмнение Е ИЗМАМА

12

Анонимен

преди 8 месеца

На Мусала за трети път това лято валя сняг.

11

Муахаха

преди 8 месеца

Най-Студеното Лято - почти Нямаше Топли Дни - По Сметките от ТоплоФикация също се вижда! Защо Лъжете?!

10

Политкоректен

преди 8 месеца

Да споменем само, че в България лятото не беше дори 2 месеца. Беше около месец и половина. Останалото беше една дълга есен.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Земята е на 150 години според зелленясалите, защото от тогава се измерват температури и за тази година била рекордна. Преди това земята не е съществувала милиони години.