41

Забележка

преди 8 месеца

Всъщност, по нов стил, Съединението следва да се отбелязва не на 6-и, а на 18-ти септември. Паметникът по случай стогодишнината на Съединението е открит в Пловдив на 18-и септември 1985 г. Аналогично, Денят на независимостта на България следва да се чества не на 22-ри септември, а на пети октомври.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Този резидент е позор за България.

39

Слугите на Вашингтон

преди 8 месеца

и Честването на Съединението - Спряха - Какво Общо има Някакъв си Дъжд?!

38

Анонимен

преди 8 месеца

Защо пък отменят зарята като тя се провежда в чест на Съединението и героите извършили го и загинали за него,а наводнението е било на 4 септември 2023г. и загиналите са поради немърливост на управата от преди 50 години довели до наводнение на район за който не е имало никакви подобрения и цялостни грижи за подържане и защита от бедствени случаи за които са изхарчили държавни средства отделени за тези цели или въобще не са били отделяни,че се стигнало до жертви по причини неизяснени за изясняване

37

Анонимен

преди 8 месеца

Специално за Кмета на Царево, пределно ясно е че краднал яко, продавал парцели в/у засипани сухи дерета и са потоп, ама не е потоп а един по проливен дъжд за по малко от 14/15 часа, резултатите са видими?!Същото е за ново изградените Хотели и т.н., лакомията е повсеместна и е ГЕРБ - ава лакомия, която мижетурките от продължаваме промяната и де-бе продължават да покриват и изпират виновните за този бардак по Морето и в България!Обаче пък се е отчитал редовно в Чекмеджето.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Зико е решил да се прави на интересен.. и защо само в Пловдив? На другите места не им пречи да празнуват, така ли?

35

Анонимен

преди 8 месеца

Поне няма да му виждаме мутрата на тоя.. пък и на другия..

34

Анонимен

преди 8 месеца

Къде пък видя,че Радев нама да присъства,като Вечерната проверка остава.А Радев обича вечерните проверки, за което ще държи слово.Жътвата ме е сега..нама да пропусне, не се бойте...

33

ЬЬЬ

преди 8 месеца

Неприсъствието на радев в Пловдив с фалшивите му "речи",подкрепящ русия,путин и войната му за унищожението на Украйна,само може да ме радва.6 септември не е неговият национален празник и той няма място на него и то пред паметника на СЪЕДИНЕНИЕТО.Това е кощунство и долнопробна роля,изпълнявана от долнопробен "артист".

32

Гринго

преди 8 месеца

ДО. България е тотално разделена от тези празници. Може освен към цитираните от тебе празници, които да останат, да включим и деня на благодарността. Това много ще се хареса на посолството

31

Деретата

преди 8 месеца

В Царево са запълнени и застроени, и затова е виновен кметът. Пък и дъждът е толкова много, че дори и германци да бяха управници не могат да се справят. Помня в Дрезден едно голямо наводнение, всичко беше залято около Елба, а там са най- големите музеи и галерия в Германия.

30

Анонимен

преди 8 месеца

ТАКА ТРЯБВА

29

Оставка, Денков!

преди 8 месеца

Ама, то престъпника от Банкя не е на власт, защо да не набива пържоли? Вие протестърите от Орлов мост управлявате и веднага се вижда вашето некадърно управление - непочистени корита на реките заради липса на пари от издънения от Асен Василев бюджет, раздадени на чужда държава скъпоценна техника от БТРи, липса на организация, липса на оповестяване и превенция!

28

Анонимен

преди 8 месеца

На българина му втълпяват робско мислене затова повечето са живи зомбита!

27

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 18 "На Колю Фичето мостовете на по 300 години и не мърда. А на Боко Тиквата един дъжд го отнесе. И асфалта му също." А колко траят "магистралите" на твой рОндьо и тунелите, мостовете и моловете на неговите недоносчета?

26

Анонимен

преди 8 месеца

Радев оставка!

25

Анонимен

преди 8 месеца

България е тотално разделена от тези празници.Отменете ги ВСИЧКИТЕ.Само Рождество , Великден и Нова година.Другите само разделят.Ако бяхме държава даже на нивото на африканските поне , да имаш един национален ден, но уви, комплекси, лъжи, бг простотия изопачиха всичко.Затова ще слушате само поповете вече, те поне знаят какво е истинското в живота.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Е, това ще ни спести поне едно погребално слово на ф..ат...мака, омръзна ми да превключвам каналите, а то - от всеки канал дудне погребалния агент на дъргавата! Толкова е изкукало горкото меко юмруче, че освен да писука като кукувица от чуждо гнездо през ден за нищо друга не се сеща, дори и за дриплата си в чуждата къща, която още преди години го поздрави с чалгата "Кукувица".

23

Така е редно

преди 8 месеца

Никви празници,че краварите ни съсипаха с тяхната система ХААРП която предизвиква невиждани досега урагани!!!! Спрете да им вярвате няма почти нищо истинско в наше време!!!

22

блицкриг

преди 8 месеца

Чорапът щеше да бъде посрещнат в Пловдив с МG-42 - добра скорострелност и прекрасен звук.