46

Анонимен

преди 9 месеца

ИЗСЯКОХТЕ ГОРИТЕ! Затрупахте деретата! Презастроихте де що има място! ИФРАСТРУКТУРАТА БИЛА ПРОБЛЕМ?? КЛИМАТИЧНОПРОМЕНИ БИЛО ПРОБЛЕМ??? АЙДЕ БЕ!!!! Всички виждаме! Всички знаем! ВСИЧКИ ЗНАЕМ!!!

45

Анонимен

преди 9 месеца

Наводнения и потопи има от древни времена. Стига с тия глупости за климатични промени.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Какво значи "реакция към предупрежденията", не става ясно. Иначе, тъкмо се бяха приготвили за планираните глобални кризи "глобално затопляне" и "засушаване", пък то захладня, че даже си позволява да вали непредвидено. Признават си че плановете им за риск от наводнения са за конкретен период, след което спират да важат. В такъв случай, имат да съборят всичко, което е строено след 2019г. Смешници! Пак са склонни да твърдят "климатични промени".

43

до 42

преди 9 месеца

До Рендету,прав си,на кой му пука,важното е народът да се къпе в мляко

42

Рендету

преди 9 месеца

Абе то вече 34 години цялото ни Държавно Устройство не е Адекватно, но на кой му дреме!? Резултатъ е ОчевАден!!!!

41

до българина

преди 9 месеца

Да върнем бай ти тато ме лъжец...

40

Гъчо

преди 9 месеца

Скоро ще почнат да падат цели хотели в морето.

39

българина

преди 9 месеца

БМБ имаше 12 г, всичкото седесар имаше 34 г..... не ми пука за клоката полустрана, хората гласуват, за каквото са гласували това ще получат

38

Анонимен

преди 9 месеца

Специално за Кмета на Царево, пределно ясно е че краднал яко, продавал парцели в/у засипани сухи дерета и са потоп, ама не е потоп а един по проливен дъжд за по малко от 14/15 часа, резултатите са видими?!Същото е за ново изградените Хотели и т.н., лакомията е повсеместна и е ГЕРБ - ава лакомия, която мижетурките от продължаваме промяната и де-бе продължават да покриват и изпират виновните за този бардак по Морето и в България!Обаче пък се е отчитал редовно в Чекмеджето.

37

Чужденец

преди 9 месеца

Ми като не сте си чистили каналите от над 30 години и за задръстени с кал до решетките инфраструктурата ви може да е адекватна само за климата на Сахара. В Бг общинарите освен да крадат нищо друго не правят.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Ковид, глобално затопляне, климатични промени, всичко едно след друго. Но и 500 л. на кв. м. да паднат, приливна вълна 2 м малко трудно, водата не се изсипва накуп, а вали капка по капка, свлачища по наклони може, ако вали дълго време и проливно, защото почвата се пренапоява .:))

35

Анонимен

преди 9 месеца

Изсякохте горите, после климатични промени имало, евро 6 бензин/дизел замърсявали, затова карайте електрички, които също съдържат петро-продукти, батериите им не могат да се рециклират като хората и горят като факли с дни, не яжте телешко месо, че кравите пускали метан, не се къпете повече от веднъж месечно, не се перете повече от веднъж месечно... супер, бате!

34

Анонимен

преди 9 месеца

Още гори сечете

33

Анонимен

преди 9 месеца

Радев оставка!

32

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Украйна веднага да ни върне необходимите БТР-и! А тези от правителството барабар с екоминистъра който е тотално неадекватен да бъдат затворени в лудница.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Господин ми и сте, ами нали ти си на власт и инфраструктурата е твоя отговорност. Вече три месеца не можеш да направиш и елементарното за инфраструктурата на България.?

30

Дзивко

преди 9 месеца

Вариантите са два или не строиш в деретата(естествения път на водата) и улрепваш терена около тях, или строиш с ясното съзнание че там рано или късно ще има потоп, в САЩ на места така си правят къщите, сглобки, идва урагана, отнася си ги и дигат наново

29

Анонимен

преди 9 месеца

А то на Киро Т.пото мостовете колко изкараха се вижда на снимката, асфалта му също. А Боко Тиквата не е на власт от три години вече.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Нали тези планове са твоя грижа, кво ми говориш, това трябва, онова трябва, такива били, онакива били. Всеки излиза и плямпа в тази държава и се прави на умен.

27

Анонимен

преди 9 месеца

На Колю Фичето мостовете на по 300 години и не мърда. А на Боко Тиквата един дъжд го отнесе. И асфалта му също.