20

Алекс

преди 1 година

Да правиш аналогия между Съединението и Сглобката е крайно нелепо.Съединението е велик исторически акт,благодарение на който един народ се съединява в едно.Сглобката е мизерно,предателско действие с единствената цел две групи съвместно да усвоят парите от плана за възстановяване и развитие.

19

Анонимен

преди 1 година

АКО НЕ БЕШЕ СГЛОБКАТА НЯМАШШЕ ДА ИМАМЕ БЮДЖЕТ 2023Г КОЙТО СЕ ПРИЕМА ЕСЕНТА НА 2022Г- ЗАЩО НА РАДЕВ СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НЕ НАПРАВИХА БЮДЖЕТА- БАДЖАНАЦИТЕ ВОДЯТ ДЪРЖАВАТА КЪМ РАЗРУХА- ТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ- НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ МОДЕЛЪТ БАДЖАНАЦИТЕ- 27.7%- ПОЗОР ПО БАДЖАНАШКИ И КРЕМЪЛСКИ.

18

Гринго

преди 1 година

Не наричайте този картел сглобка, моля ви!

17

Анонимен

преди 1 година

Радев оставка!

16

Тенгри кан

преди 1 година

Съединението е исторически акт, който никога няма да се повтори в най-новата ни история, защото тя е към края си! Третата българска държава под Дунав ще бъде закрита! Престоят много тежки времена, които ще оформят днешните подрастващи в основата за онези славни и велики българи, за които сме чували от историята. Затова не плачете за децата си, жалки глезени мамчета, те ще имат тежко, но велико битие и славна съдба,за разлика то вас, робите на Яга!

15

Анонимен

преди 1 година

Денят на съставянето на сглобката трябва да се вкара в конституцията като ден на националното предателство.

14

Предатели

преди 1 година

Сглобката е проявление на национално предатество, а не на съединение.

13

Нека...

преди 1 година

...да видим назад във времето как други по света са се съединявали, обединявали, сглобявали и пр. Съединени АЩ, Обединени АЕ, Италия, Германия, Великобритания Дали мат,риала там е по-качествен или географски, политически и икономически фактори са повлияли за напредък и развитие през столетията на тия региони, най-вече, западните. Тъй че, да си обясняваме собствени теории защо е така и как можело да бъде си чиста загуба на време. Пирата Дрейк вярно е казал "който владее морето, владее света" точ.

12

Мен

преди 1 година

Айде да не приравняваме съвременната П0РН0графия в политиката със светъл момент в българската история. Грозно е. И престъпно.

11

Цветан Камелий :

преди 1 година

Управлява ни БКП - Буци,КирчУ и Пеефски!

10

Обективен

преди 1 година

Хайде да не смесване обединението на кланове на мафията, за да могат да крадат, с обединението на България. Цинично е.

9

999

преди 1 година

Хайде,стига сте ни разсейвали,като първо създавате проблем,а после предлагате решението му!Проблемът на българските граждани е,че различните политически режими имат различно отношение и оценка на миналото,в зависимост от преобладаващото външно влияние,поради което националният ни празник се променя след освобождението.Това винаги се случва при смяна на политическото управление в България.И не,не може да е 24- ти май,който не се чества само в България и е ден на славянската книжовност.

8

Анонимен

преди 1 година

Aaaaa! И napaneтa, и napaneтa...

7

Анонимен

преди 1 година

Сравнението на сглобката със сиединението на днешния ден е гавра!

6

Анонимен

преди 1 година

Сглобката е пример за това как некадърни хора, неслучайно неизбрани на изборите могат да се обединят срещу народа!

5

Майната Ви

преди 1 година

Защо ви - путнолизците, не кажете за ролята на Русия в обединението на България, за ролята на Аксаков, за ролята на граф Игнатиев за обесването на Левски? Защо мълчите по тези важни теми, господа копейковци? Ето ги думите на Аксаков на когото все още има улица в центъра на София: "Всяко тържество на България е смърт за Русия!". Граф Игнатиев е настоявал Левски да бъде съден като терорист борещ се срещу законната власт!

4

Анонимен 8

преди 1 година

Оставка Оставка Оставка

3

крадците и мизерници

преди 1 година

За власт и пари и с дявола ще се съюзят !!!!!

2

проявления за съедин

преди 1 година

сглобката на стари и нови празни чекмеджета

1

КАКВО ОБЕДИНЕНИЕ

преди 1 година

НИЕ СЕ ГОТВИМ ЗА ВОЙНА