6

Има една единствена

преди 9 месеца

причина за стареенето и това е времето. Това са нормални процеси. Нищо не ви липсва жени и нищо не ви е в излишък. Престанете да се връзате на алчните козметични ***!

5

Анонимен

преди 9 месеца

От много грим и мицеларна вода така става.Има момичета на по 22 които без грим приличат на 40 годишни.Като добавим цигарите,алкохола и стреса нормално хората млади да изглеждат като възрастни.

4

Еластични влакна

преди 9 месеца

Откритието за масово разрушаване на незаменими еластични влакна след корона "ваксинации" е много тревожно и трябва да се вземе предвид при изследването на хора, починали след корона "ваксинации", но също и при изследването на биопсични материали.https://i0.wp/tkp.at/wp-content/uploads/2023/08/Burkhard-Verm-1.png?fit=1385%2C951&ssl=1 ФИГУРА 1: Тъканна проба от нарушена аорта: некроза и дисекция в средните и дълбоките слоеве на средата с намаляване и фрагментиране на еластичните влакна. (EVG петно на аорта от 29-годишен млад мъж, който е получил две дози от "ваксината" "Комирнати" Корона.

3

Патолози публикация

преди 9 месеца

Унищожаване на еластичните влакна е установено и в капилярите на кожата в кожни биопсии от оцелели, които са претърпели тежки странични ефекти и последици от "ваксинациите" с корона (изображение 3).Еластични_влакна_деструкция_MDPI_-1https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/08/Elastic_Fibre_Destruction_MDPI_-1.pdf

2

Анонимен

преди 9 месеца

Пропускате да се намажете със спермолетицин

1

пришълецът

преди 9 месеца

Демона:)))или средно положение беше по ваше му:)))