46

Анонимен

преди 8 месеца

Замениха ареста на В.Б. с домашен арест, но 11 дни държаха бившия бизнесмен под стража, а от прокуратурата му определиха за обвинител бившия заместник на Гешев в Спецпрокуратурата -Ангел Кънев, т.е.показаха н Божков, че Прокуратурата не се е променила и без Гешев може да действа по Гешевски. И Кънев му предяви прословутите 19 обвинения,каквито и преди 3 години му предяви. Божков се оказа между два камъка - от едната страна Кънев, от другата - Симеоновският милиционер Боце Б. от Банкя.

45

Анонимен

преди 8 месеца

И да пишете срещу ,,Черепа" , вашия прокурор и барселонския е.ач вече ги няма.Няма я тяхната дума....,,Няма ,,ало шефе" ..по телефона.Отмина времето на безправието Вижда се , че при нормално правителство и неутрална прокуратура има справедливост.Яд вие. Но времената на дерибеят от Банкя и каскетния прокурор отминаха безвъзвратно и безславно ...сега ще видите ,,кон боб яде ли"...

44

Morski

преди 8 месеца

Е те затова бе борбата да махнат Гешев! Който каквото да казва сценарият е писан от черепа и той си го каза в едно телефонно обаждане, което Гешев изкара наяве още тогава! ВСИЧКИ ДЕБЪЙЦИ, "ПРОСТО" КИРОВЦИ И ШАПКАРЯ РАБОТЯТ ЗА ЧЕРЕПА! РЕЗУЛТАТЪТ Е, ЧЕ СЕГА ЧЕРЕПА СИ ИМА ДЪРЖАВА! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БАЛЪЦИ СКАЧАЛИ ЗА ПРОТЕСТ ЛЯТОТО НА 2020! И само да поясня, че още на втория месец от половин годишния бюджет на Кокорчо вече сме в дефицит! Какъв невероятен напън на безсмислието и некадърността

43

Анонимен

преди 8 месеца

че го оперете уе?! много кинти че дава за Параделиев :()

42

Хайдеее,

преди 8 месеца

Първо снеха едното обвинение/и то много бързо/, дължи вече не 600 млн, а 500...,и накрая ще се окаже чист,и че не дължи нищо! Всички чакаме тоя нелеп сценарий да тръгне...

41

АлексейПетров-Помака

преди 8 месеца

Най-много докато си пуши пурата на терасата да ми го пратят на гости ...

40

Аноним

преди 8 месеца

И затова си е дошъл този човек да си живее свободно тук

39

Анонимен

преди 8 месеца

То си бе въпрос на време. Всички сме наясно, че мафията си преразпредели пазара и на тоя се падна част от баницата според договорката.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Не съм чул по света , основен свидетел да влиза в затвора .Ако правим така , то кражбите, ограбването на хазната, краденето на милиони в чували, фалиране на банки и купуване на скъпи имоти в Барселона .... ще се увеличи

37

Анонимен

преди 8 месеца

Ако българският съд беше наред , то до сега и Борисоф, и Пеевски и Горанов на бяха в затвора.Защо толкова държите обаче Божков да е в затвора.Защото е главен свидетел на останалите ли...много удобно Вкарвате основния свидетел в затвора .И ...чист ръце.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя месец домашен арест, другия парична гаранция и Черепа си е свободен човек. Всички трезвомислеши са наясно,че делата срещу него бяха за отмъщение от Боко и Шиши, затова, че не се е съгласил да им прехвърли фирмата за Националната лотария. както и за това че почна да приказва.. Едва ли има нещо в тия много папки събрани набързо от Каскета

35

Анонимен

преди 8 месеца

Ислямска държава иска да я съди български съд!!!

34

Анонимен

преди 8 месеца

Айде сега Горанчето дето баце *го бил виждал един два пъти само*, бащицата от Банкя да се хващат за ръка и дружно да ходят в съда при Божков и там тримата да се разберат кой крив и кой прав, Нали все пак и те двамата са страна по делото - те го обвиниха, а защо не са в залата?!?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Егати обяснението, оттеглят задържане под стража за убийства щото има мярка за крадени три домата.Е нема такава държава.

32

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Един куп...дела заведени на Божков,само заради това,че дал...бадева,някакви си 50-сет милиона кеш на ББ кюлчето. Имал -дал,ама той не си ги иска да му ги връщат.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Аз не разбрах кого е убил.Айде светнете ни,де.Народа има право да знае.Аман от измишльотини за забава на мат'ряла.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Неизвестен участник в Фейсбук с инициали Б.Б пише....Пак ще изпадна в истерия ..Привиждат ми се дронове в спалнята !Божков наднича от гардероба.!А там знам има само кюлчета оставени от мене лично...Знам го , но ме е страх.Спя вече с два пистолета до възглавницата и не съм тъй пиян.Продадох половината музейната колекция.Дано не се разсърди Божков Все пак бяхме приятели...милост!

29

Анонимен

преди 8 месеца

Ясно е вече на всеки, че има размяна на спокойствие срещу мълчание.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Пускат го от ареста та да могат по- лесно да го очистят .После ще има пак мантри По -добре в затвора си беше, а не мъртъв.Нема такава смешна държава като нашата ..

27

Анонимен 8

преди 8 месеца

Ама че европейска правова държава как беше Гешев е виновен ама че измислици