89

Анонимен

преди 8 месеца

Който паркира върху плажа да му мисли. Природата връща удара на б*нтустанеца.

88

Анонимен

преди 8 месеца

Важното е да има помощ за Украйна, българите кучета ги яли.

87

епичовец

преди 8 месеца

а таз хубава колица дето е отпрашила в морето, къде ли е била спряна преди това ; )

86

Анонимен

преди 8 месеца

до 87, Денков никъде няма да излезе, а ще се скрие някъде като мишка. Ще говори с кметовете, кризисния щаб да им замаже очите с празни обещания и след това - хората да се оправят сами. Нали видяхме резултатите в Берковица. Големите обещания от ПП, голямата помощ и накрая едно голямо нищо. Хората се оправят сами до ден днешен.

85

От морето

преди 8 месеца

Гнуsни, жаlки и прееbani в мозъците българи. Скоро ще ви затрият и с кеф ще участвам0. Злоbни мижитурки робски

84

българина

преди 8 месеца

искам денков да излезе пред района и хората и да каже, с колко и кога ше помага и ще важи ли помощта като за Украйна, сиреч докогато е нужна! и защо хората в българия не получават украинска помощ докогато е нужна, като например нужни са Хемус, Черно море или тротоара пред вкъщи, но помощ не виждам в мащабите на украйна?

83

Бащица и Меценат

преди 8 месеца

До Жорко - а дари ли 20 000 евро на пострадалете граждани?

82

Анонимен

преди 8 месеца

Години оставена инфраструктура на произвола, това е резултата. Жалко за хубавото място, след година едва ли ще е толкова приказно и приятно, както беше до сега.

81

Анонимен

преди 8 месеца

Путин пак ни атакува с ХАРП

80

Анонимен

преди 8 месеца

Медиите надуват истерия, за да не се говори за скандала между Кики и Боко. Шушука се, че самия Боко е наредил на робите си мисири, да се спре да се шуми около сглобката.

79

Водолазчо

преди 8 месеца

Никога не трябва да подценяваш природата, слага ти го и си ляга ...

78

Анонимен

преди 8 месеца

Най-накрая някой да почисти ....

77

Анонимен

преди 8 месеца

А продължаваме ли промяната ?

76

Дедо шаман-дур

преди 8 месеца

Сега целата тая вода, като се отече в морето и то вземе та се препълни и от там вземе та се дигне нивото на световния океан, което пък ше рече, че...Ню Йорк ке потъне тъй щото ке биде угасена факлата на статуята на свободата.

75

Жорко

преди 8 месеца

Г-н Пеевски остро осъжда интензивните валежи и изпраща положителна енергия на бедстващите жители на Царево.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Направиха толкоз "подпорни стени", без план и разумна мисъл, че от бетона обикновени превалявания не могат да се оттекат в морето и се завиряват.

73

Олiксанд

преди 8 месеца

Всяка кола в морето е нож в сърцето на Путин.

72

Медийна Истерия

преди 8 месеца

Ами то сутринта в БТв кмета на Царево вика, че да - има наводнение, но няма евакуация, да не се създава паника и излишна истерия, защото всичко е под контрол и ако има вода във фоайето на хотела, просто да се качат на горния етаж, че валяло от 10 часа. В същото време пуснаха некакъв мисиp, който каза, че вали от 12 часа и положението е трагично, хората се евакуират вика и строят диги. А то некъв си сложил неква врата, да спира водата, но това било "дига", според мисиpа

71

Анонимен

преди 8 месеца

Оазис беше само палатки. Чехите с автобуси си носеха обща палатка и легла на 2 етажа. Имаше само бар-аперитив!

70

Анонимен

преди 8 месеца

От три год. наемам тристаен апартамент с гараж в центъра на Бургас, на 50м. от морската градина и на 5мин пеша от плажа за 100лв на вечер-Еми родих се-никога повече при мутрохотелиерчетата от т.нар курорти, дето нямат канализация и всички фекалиии плуват наравно с теб.От петък сме в Бс отново, вчера не валя, обаче към 20ч като почна и все още не ще да спре.днес до обяд (т.е. 16часа нонстоп) гърмеше като на война, НО тук има канализация и няма потопи.вече 20ч вали но шахтите се справят!