35

Анонимен

преди 8 месеца

путин сигурно е искал Хуманитарна помощ от Северна Корея смятай до каде се набута жалък е

34

cazzo duro(8-ми път)

преди 8 месеца

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на жужака. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

33

Анализатор

преди 8 месеца

Дори и Северна Корея не иска да се среща вече с Вова:))))))

32

Анонимен

преди 8 месеца

Пун Чун и Ким Чен

31

Анонимен

преди 8 месеца

Туй човечЕ няма да приключи славно.

30

Шушу-мушу

преди 8 месеца

Що не поканят мадуро и лукашенко и да обявата един анти-НАТО съюз. Сигурен съм, че и други мощни държави като еритрея, ще поискат да се присъединят. Особено след като БРИКС-а разби Запада и срина долара

29

Русия в изолация

преди 8 месеца

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

28

Анонимен

преди 8 месеца

Срам ги е да потвърдят. Следващата среща ще е в ЧАД. Честита нова 1960-та година хахахаха.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Другаря Си каза че ще има промени . Търговията между Русия и Китай ще се засилва за сметка на запада . В края на този процес повечето руска газ ще е за Китай а Европа само от скъпия газ с кораби .

26

Хм

преди 8 месеца

А трябва ли да има среща въобще, за да тръгне търговията? Ясно къде е болката на американците-Русия да не даде технологии на С. Корея, които позволяват достигане на всяка точка САЩ с ядрено оръжие. Засега Путин(който е евреин!) се въздържа от такива действия и повече блъфира, но не се знае как ще действа в бъдеще. А може и да бъде сменен с някой по-решителен(и неевреин!).

25

Анонимен

преди 8 месеца

Вижте дъщерята на Путин, която е учен и работи в Швейцария и САЩ. Публикува си научни трудове, издава ги в САЩ и ЕС, все едно няма нищо общо с баща си

24

Анонимен

преди 8 месеца

Дядото вчера е чел анализа на руския професор за БРИКС и как е невъзможно това да е съюз понеже има много директни конкуренти вътре в него. За това е такъв омърлушен горкия ***, сърдит е

23

До 22

преди 8 месеца

Прав си, русия вече не е комунистическа държава. Вече е фашистка с болшевики корени. А водача им се е клел във вечна вярност на КПСС от редиците на КГБ.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Русия отдавна не е комунистическа държава, за сведение ЕС е комунизъм, ако случайно търсите. Едни социалки, нула производство и планини смет. Вие въобще били ли сте в Европа да поразгледате? Даже и сравнение със соца не може да бъде, защото тогава не сме били наводнени от мигранти и всевъзможни бежанци.

21

Германец

преди 8 месеца

Дали ще има любовна игра преди Ким да вкара оребрения *** до откат на жужака? Жужи има нужда от ласки. Той има чувството, че никой не го харесва. Ким, дай на жужака да ти го оближе поне.

20

да

преди 8 месеца

и щял путин да иска от корееца оръжия! що за глупости! руската военна промишленост бълва модерни оръжия, така че могат да воюват 50 год.!...е, може да има ба-лами да ви повярват!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Путиту готкия не смей да мръдне никъде :)

18

Анонимен

преди 8 месеца

2 монголски потомъка....

17

хаха

преди 8 месеца

По долу писах пр.има.ти,ама за джурналята от ,,Днес,, изглежда е *** дума

16

Анонимен

преди 8 месеца

Голям шанс за Ким-чо ,да навие сезала на Путанин и да му отменят санкциите .Ще му дадът и Нобелова награда за Мир .