11

Мандо

преди 8 месеца

Поредните повер ренджъри тръгнали с екипировка от Джъмбо и без никакви познания за планината . Не се бъзикай с морето , планината и пустинята те нямат милост за глупаците предполагам че баба Меца ша ги намери преди спасителите

10

VladTepes

преди 8 месеца

Двамата заслужават орден "Умберто Нобиле" - ангажирали са много хора да ги спасяват.

9

там пътеката към вър

преди 8 месеца

ха прави десен завой , има камъни и си кълчиш крака лесно . Навръщане от там в обратната посока има три големи дървета . Зад тях надолу по стръмното напряко са минали . Да се спуснат и ще ги видят . Аааааййййде успех !

8

dr. Dre

преди 8 месеца

Времето там е много променливо. Веднъж като го качвах, в подножието беше 25 градуса, а горе започна да вали сняг. Не ходете неподготвени.

7

Неандерталци

преди 8 месеца

Какво има да търсят? Нали имат телефони. Толкова ли е трудно да си видят GPS или google maps и кажат на спасителите къде се намират?

6

да пазят и други да

преди 8 месеца

не ходят на върха . вятър и студ не е никаква атракция, а капан . Търсете повее - викнете и други доброволци . С термоочила ще се видят . 1 ден е най-важен .

5

шанса клони към 0

преди 8 месеца

Не случайно около Ботев са Северния и Южния Джендем !

4

може да

преди 8 месеца

ги повикат - сега и без точното местоположение да знаят , като ги повикат и ще се покажат . Аз не бих търсил на върха . Да ползват и куче . БЧК имат .

3

Балканец

преди 8 месеца

Няма никой по силен от Балкана. С него шега не бива. Това и Османците го знаят

2

ще ги открият

преди 8 месеца

3 или 10 дни дивото къмпингуване е забранено . Хиликоптер с терможизионна камера ще ги ткрие за 20 минути . Да попитат и някой рекордйор по планинско катерене , къде да огледа хиликоптера или дрона . Утре пак ще ги търсят .

1

Мишо

преди 8 месеца

Абе кога ще оборудвате ППС с няколко добри дрона с термокамери?Плащате милиони за охрана на хора като ББ!