46

Мамата

преди 8 месеца

НЕМА ДА СЕ ПЛаУШИТЕ,ИДЕ ВЕЧЕ ,ВСИЧКИ ЧЕ ГО уПАМЕ

45

ИТтата обраха народа

преди 8 месеца

Програмист взема средно 7хил лева. И инфацията е заради тях. Много се вдигнаха цените на транспортните застраховки , а основният разход на застрахователните дружества в момента са точно програмистите. Изчисляват алгоритми, "подържат" системи и се правят на незаменими за да си подържат високи заплатките.

44

UHAA - KEF

преди 8 месеца

Под вещото ръководство на ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС, а и БСП и ИТН са същите, цените ще растат ООООООЩЕЕЕЕЕЕЕЕ. Без евтини енергоносители и договори за продължителен период със страна богата на ресурси, цени до небетоооо!!!

43

Анонимен

преди 8 месеца

Путин е Виновен.Така мисля.Ки

42

Ран-Ът

преди 8 месеца

Може и по-скъпо...и още...и ощеее...как да не може ?!

41

Русофил

преди 8 месеца

ЕС е диктатура. Искаме демокрация като в Русия, Китай и Северна Корея, където никога не съм бил и няма да бъда. Искаме си бай Тошо, защото ни писна да ни управляват прости и неграмотни политици, които не правят разлика проводници и полупроводници. Искаме независими политици, които се кланят единствено на Москва, защото няма по-независим от онзи, който е роб на православните ни братя от Кремъл!!!

40

БЪЛГАРИНА Е СВИКНАЛ

преди 8 месеца

ЗАТОВА НЯМА МЯСТО ЗА ПАНИКА.

39

Русофил

преди 8 месеца

Живея и бачкам в Германия, но мразя ЕС и НАТО. Слава на Русия, но никога не съм бил там и няма да отида, щото заплатите са ниски и милицията бие за най-малкото, та ще си ги подкрепям от еврогейска Германия, която толкова мразя.

38

Истината

преди 8 месеца

Докато има живи комунисти и русофили, винаги ще сме в криза.

37

до 34

преди 8 месеца

Ама защо трябва да си я купуваш бе, нали ти си си я произвел? Карай си я!

36

Анонимен

преди 8 месеца

Пак ли тоя милиционер дето нацначен за говорител на инфлацията и ограбването

35

Анонимен

преди 8 месеца

Инфлацията лекува икономиката. Читавите ще вдигнат цените и ще останат на пазара, туморите ще бъдат разчистени. Ако не можеш за това, което предлагаш да вдигнеш цената си, значи си от вторите.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Продължава ли поскъпването и ще има ли криза? Поскъпването не е спирало и няма да спре. Криза няма да има. Криза има само в главите на журналята

33

Анонимен

преди 8 месеца

Нещо което от години в България се крие....В една цена на стока влиза и производствените разходи .Произведена от българи в България с нашите заплати би трябвало да е поносима за нас Къде е логиката да произвеждаш автомобил за десетки хиляди лева , а да получаваш заплата 2000 лева.Значи ти, който произвеждаш колата , не можеха си купи тази кола за 20 години?

32

обективен

преди 8 месеца

Абе на кого му дреме на тая жалка о тр епка наречено народ ако ще да пу к яса от глад. Сега главното е да подкрепяме до последно и безвъзмездно братята укри . Вземете за пример брат Магаренко .

31

баба мара

преди 8 месеца

какви цени само на боба лещата ориза краставиците и доматите не паднаха под3 лева сега тихомълком всичко ще се вдига всеки ден със стотинки

30

Анонимен

преди 8 месеца

Купуваш китайска стока от магазина и те си разпада по пътя на част.В същото време си я купил като стока за цени от Германия.Питам.Някой ще посочи ли за колко е закупена от Китай И как минава границата ...Българската

29

Анонимен

преди 8 месеца

Суровини са трайно ниски на световните пазари , каквито са били нивата от преди 10 г., само в БГ цените са в пъти по високи.

28

Неутрален

преди 8 месеца

ЕС НАТО не са виновни. Инфлацията е резултат от пандемията, наляха се трилиони ясно е че ще има инфлация как иначе. Ако нямаше щеше да е чудо

27

Анонимен

преди 8 месеца

"Не ревете, ВИЕ гласувате за ЕС и НАТО, а не за България." Че то като гледам основно копейките реват, ама си стоят на диваните в ЕС и НАТО. Предпочитам поскъпване пред фронта, както е в Мордор. Явно и копейките това предпочитат щом са още тука!