34

Казах

преди 8 месеца

Най-евтиното лечение за джънкито е свръхдозата.Спестява всичко от един път.

33

Фори

преди 8 месеца

Не хора,а плява,от кол и въже! Глухи,сакати,крадци,чалгари,прости и жалки! Вижте депутата на мястото на Веждито,онзи скулптура,художника,леяра,....! Класика,трайна и велика!

32

Всеки сам си преценя

преди 8 месеца

Пише се - Всеки сам си преценяВА! А сега ребус некадърни безкадърници! Учете български при матни бозоленковци!

31

Анонимен

преди 8 месеца

Една седмица ме тъпкаха със системи и хапчета.Така хубаво си говорех с Наполеон, сега от къде се пръкна този досадник Дарт Вейдър.... че и с червено наметало...

30

Законите на шериата

преди 8 месеца

Сгафил на пътя-100 тояги на голо на площада! Причинил смърт- 1000 тояги! Откраднал-рязане на среден пръст, при рецидив на ръка! Друг начин виждате ли при това правосъдие ???

29

Ванката

преди 8 месеца

Алабализми и локуми разтяга тоз дървен философ, т. нар. доктор. Драконовските мерки е първото, което трябва да се направи, за да се спасят хиляди ЖИВОТИ. Пък после им класифицирайте болестите и философствайте!

28

Ганьо

преди 8 месеца

Най облагодетелствани от карането на пили шофьори са пътните полицаи. Всеки пил шофьор има 100-200 лв. за да се откупи ако го спрат . Така практиката стана масова-карат пили и дрогирани , а полицаите доволни. Това че има някой блъснат повече никой не го вълнува.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Този доктор дали не мисли, че обяснява на болни хора. Само много драстични глоби ще спрат неадекватните консуматори на алкохол и наркотици. Да ходят пеша, да пресичат на пешеходни пътеки да се научат да бъдат нормални. Вижте в Гърция какви глоби са приели.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Е стига е докторе, нали така ще спрат шашмалогиите на полицаи и прокурорите??

25

Анонимен

преди 8 месеца

Кога този зает човек сколасва да развлича днес?

24

Анонимен

преди 8 месеца

Като си толкова компетентен защо не напишеш ти закон и не го предложиш на депутати ,защо не написа предложението ти за закон в тази статия

23

Анонимен

преди 8 месеца

Компетентния доктор чака специално да приемат закона за отнемане на автомобилите и тогава решил да се изказва.30 години подред сме на първо място по жертви на пътя и някой като реши да направи някакъв вид превенция тоя решава да се и3плюe на метеното.Тоест някой е ако зависим и системно кара пил или дрогиран държавата да му остави колата че той когато реши да може да кара пак пил а ?Това ли предлагаш?

22

Анонимен

преди 8 месеца

Намирам написаното за изключителна глупост.Не са всички алкохолици,които сядат да шофират пияни или друсани зад волана.За първи път правителство прави няквава промяна.1)Конфискуват се колите на пияни и дрогирани.2)На първо четене мина закона за свързването на камерите в цяла България с КАТ като камерите ще засичат скорост.3)Отнемат се повече точки при нарошения на пътя.4)На изпит по кормуване GPS ще задава посоката на шофиране.Отчетете това което се прави вместо само да плюеш и недоволстваш

21

Анонимен

преди 8 месеца

Редно е изпраните неща преди да станат народните деликатеси да бъдат един месец в психиатрията в Раднево, естествено, някои ще си останат там за лечение.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Невъзможно е, да очакваме от некомпетентни, нагли, алчни и корумпирани службогонци, като ПП,ДБ, да пишат закони.

19

бомба закъснител

преди 8 месеца

явно покрай лудите и тоя доктор е изперкал ..

18

Доктор ли си

преди 8 месеца

къв си, законодателството се пише за всички, а ти пробутвал някакви индивидуални подходи, демек за някои по-равни от другите. Индивидуално трябва да те лекуват, но на общо основание трябва да те гръмнат. И виделите разстрела да си подбират индивидуално самолечението, ако вдяваш...

17

Анонимен

преди 8 месеца

Може да са некадърни, но пък имат одобрението на Татко Петко както се разбра.

16

Анонимен

преди 8 месеца

В Русия и Белорусия завършилите висше юридическо образование, работили цял живот като прокурори и достигнали високи длъжности, не получават адвокатска юридическа правоспособност без допълнително образование задочно или дистанционно по индивидуална програма.

15

VladTepes

преди 8 месеца

Правосъдието и законодателната власт са пълни с неуки юрист-милиционери с висше милиционерско образование без необходимата правна подготовка. Във висшето милиционерско много важни правни дисциплини са с малък хорариум и/или на текуща оценка и няма как да излязат подготвени юристи. Дори в Русия и Беларус завършилите висше милиционерско образование не получават юридическа правоспособност без допълнително образование задочно или дистанционно по индивидуална програма.