6

Друг

преди 9 месеца

Оглед от специалист: идва, поглежда, почесва се по главата и вика готова. Климатик samsung на 18 години. Да чукна на дърво без проблеми. Сам си го почиствам.

5

Факт

преди 9 месеца

Най-старият климатик куче марка на 17години го свалих работещ(смяна с по-икономичен) , като освен филтрите нищо друго не е пипано. Други два работят 7 години също само с почистване на филтри. Да кажем, че е време питите да бъдат почистени с подходящ препарат. А, малка подробност-в къщи никога не се е пушило, а половинката поддържа нужната чистота.

4

До 3

преди 9 месеца

На MEGLIO специален почистващ препарат ли викаш?

3

Анонимен

преди 9 месеца

Вътрешно тяло- редовно чистене филтри. Махане на турбината и чистене 1 път годишно. Цялостно разглобяване и чистене на топлообменника със специални препарати. Външно тяло- водоструйка на топлообменника. Пари за поддръжка не давам. Собственик на сумарно 16 японски машини в няколко къщи и апартаменти. Нито един дефектирал никога, има сред тях и инвертори на по 16 години.

2

Хм

преди 9 месеца

Освен почистване, климатикът не се нуждае от нищо друго. Става въпрос за обикновените масови климатици.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Да де,ама експертите ви вземат сума ти пари,за да ви измият филтъра,което вие и сами си правите и да ви кажат,че всичко е наред.Казвам го от собствен опит.