78

Дядката

преди 7 месеца

Празни приказки на един дърдорко!Не става така , трябва да се почне от главата , от началниците и техните деца , които газят закони както мафията не зачита НИЩО!

77

трябва

преди 7 месеца

но през 3000 година, сега само ще повтаряме едно и също.Избиха децата ни ! Няма закони ,няма наказания !! Има приказки от пусто в празно

76

Анонимен

преди 7 месеца

Тия глупави клишета ги слушам от 30 години вече

75

Анонимен

преди 7 месеца

Чувството на безнаказаност на пътя започва от чувството на безнаказаност в Народното събрание. Като се дава лош пример от политиците това се пренася и на пътя, а и не само там.

74

Ангелина

преди 7 месеца

До Предлагам под номер 77 поръчков изпълнител ,да изпита същото и болката от загубата тя дете или близък ,вследствие на катастрофа от пиян и дрогиран шофьор и тогава ,да се прави на остроумен и ироничен по този начин!!!Дори човешката смърт използвате за пропагандните си цели ...Преди правителството и всички останали ,родителите са тези ,които трябва да са възпитали децата си."Утре" детето ,което е било в колата ,ще прави същото ,като настоящия убиец ,а жената се явява негов съучастник.

73

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен Познай кой обаче е глава на България??

72

Анонимен

преди 7 месеца

Той народа изтрещя тотално от такива като вас, те тръгнали да го наказват.

71

Предлагам

преди 7 месеца

Виновно причинилите телесни увреждания на пътя да бъдат публично порицавани. Да бъдат публикувани на стената на срама със снимка имена и адрес. Ясно е, че убийството на пътя е трагедия за един и бизнес за друг" ясно е че за правителството ни в момента УккРайна е по-важна от живота на българите.

70

Анонимен

преди 7 месеца

С некадърно променени закони нищо няма да стане. Аз ли да дойда да ги пренапиша бе мишок. Всякакви адвокати се изказаха колко некадърни закони направихте,а вие се правите,че не виждате. Още на първите дела в съда всяко обвинение ще отпадне. Само адвоката на наркомана като посочи,че тестовете не са на 100% верни и делото е приключило оправдателно ако не са взети и кръвни проби.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Рибата се вмирисва от към главата.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Лицемери.

67

Анонимен

преди 7 месеца

Кога в нашата културе е приемливоа да се качиш и да караш пиян? Кога? можете ли да ми кажете, тоя какво пуши? Тези престъпления се правят защото съдебната система е пропаднала и пробита от подривна дейност.

66

Ангелина

преди 7 месеца

Господин Денков ,първо ,за да се преборите с престъпниците и убийците от всякакъв характер и усещането им за безнаказаност е необходимо да "прочистите" носителите на меко казано порочните практики и явления в институциите ,които са причината ,за да има недосегаеми и ненаказуеми престъпни действия. ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И УБИЙЦИТЕ В ИНСТИТУЦИИТЕ И НАСИЛНИЦИ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР ЗАЩИТАВАТ ТЕХНИТЕ СЕБЕПОДОБНИ И НЯМА КАК ДА СЕ БОРЯТ С ПРЕСТЪПНОСТТА И НАСИЛИЕТО ,ЗАЩОТО ТЕ СА ЧАСТ ОТ НЕГО.

65

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименЕдното с другото няма нищо общо. Ти в Германия например, ще имаш ли кураж да караш пил? Има drink and drive, има таксита, има и други варианти. За нарушителите доживотни присъди или поне 20 години без право на замяна при алкохол и дрога. Щом е затрил нечий чужд живот, няма право на претенции за собствения си!!!

64

Анонимен

преди 7 месеца

Престанете да стресирана водачите. Каквото и да правите, един милион от тях са всеки ден зад волана. Научете децата да се оглеждат като пресичат. Затворете кръчмите след 10.30. Прекъснете каналите за дрога!

63

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен To пък щото Бойко сигурно го е уважавал тоя празник.... Никога не се е качвал на Шипка!

62

До Жададык

преди 8 месеца

И аз така си мислех докато зеления чорап не се прояви.

61

Трябва, трябва...

преди 8 месеца

Какво ТРЯБВА и ИСКАТ казват избирателите. ТИ и МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ трябва да го направите, с любезното съдействие на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Ако ще казваш какво трябва - подавай оставка. Това и децата го знаят.

60

анон

преди 8 месеца

сега е 21:00... изчакайте час-два и покарайте малко по околовръстното... ще видите , че държавата е абдикирала и ви оставила на Господ да ви пази от *** с "бензин в кръвта"...толкоз...

59

Анонимен

преди 8 месеца

Ще се пребори, вече май него ще го изритат. Б. Б каза не на смяната на националния ни празник. Нещо се разцепвате май? И президента почна да действа по- смело и хората почнаха открито да псуват. И катарзис да те сполети, все тая, остана си записан в историята ни като предател на българската памет.