85

Климбо

преди 8 месеца

До 71 : И кой досега си е тръгнал с камъни,че ми стана интересно?

84

М'глата

преди 8 месеца

Не само на седесаря..на всички им дай власт и гледай ...

83

Анонимен

преди 8 месеца

Дай му власт на седесаря и му гледай сеира!

82

Анонимен

преди 8 месеца

И сега ще изхвълите ли буклука?

81

Анонимен

преди 8 месеца

Костадин Ангелов добре дава акъл на тагаренко да изгони мустъфъта. Пита се в задачката докога герберастите ще се гушкат с киро-кокорите и ристювците и ще съсипват ДЪРЖАВАТА ни? Оставката на само един самозабравил се бо*лук не решава огромния проблем на БЪЛГАРИЯ,а той е съществуването на престъпната управленска сглобка от БЪЛГАРОМРАЗЦИ и БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!! ОСТАВКА на продажното предателско правителство на мутренско-трактористката сглобка!!!

80

Стоев

преди 8 месеца

В ке не да наречен държава нищо ново.И тоя д е б и л лъжеше най безсрамно.Ако му е останало малко доблест трябва да се извини и да подаде оставка.Но за съжаление това е нормално тук.А раята нека си лае

79

ЦАР

преди 8 месеца

Промяна на промяната? Някой? Един Бен Ал Хасан няма ли в тая държава или поне Соломон Голдщайн да ни спаси?!? Кой не скача е червен и всеки ден ще е така до промяната! Те май умряха вече половината скачащи, другите са с бастуни, ама нищо времето е наше!

78

Анонимен

преди 8 месеца

Обаче яка параноя.....руска хибридна многоходова операция на натовска територия с цел - да предотврати терминалната опасност -възпитаника на Висшия ислямски институт, учителя без учителски стаж, шпакловчика, демократа от Родопите( това ми е любимо),недоучилия съветник,уонаби- ефендито от Рибново да стане парламентарен секретар:-))) Което би било ужасен удар за руския империализъм.Аре стига бе!

77

Анонимен

преди 8 месеца

Така както гледам май сестрите ще изхвърчат от Пирогов дисциплинарно...!!!

76

Случаеност? Не мисла

преди 8 месеца

Сложете на някоя проста програма за обработка на снимки очила на Жан Виденов и щв останете изненадани...

75

ЪЪЪЪЪЪ

преди 8 месеца

Новия вече АКАДЕМИК ЖАН БЯЛ ДЕНКОВ НЕВИДЕНОВ ще го чакаме ли да ни върне 97-а година?

74

Тодоров

преди 8 месеца

Оставка на Тагаревата ***!

73

Заслужавате!

преди 8 месеца

За нея той е просто Киро! А за мен вие сте просто лош матрял! Всички които гласувахте за тази cган!

72

Анонимен

преди 8 месеца

Тагаренко, марш в Украйна!

71

Кажи Зеле!

преди 8 месеца

НА ВИ ПРОМЯНА!!! Кирчо добре ли е? Или Емин е по-добре! Още нищо не сте видели, докато Емин плаши лекари и ги вади от шокова зала застрашавайки живота на ваше дете, пефа му украинския предател, подготвя нова национална катастрофа! С лъжи дойдоха позорно, с камъни ще си тръгнат катастрофално!

70

Анонимен

преди 8 месеца

Румен Радев пак атакува! Казват, че е имало друго дете в спешния кабинет, но всъщност е бил Румен Радев. Г-н Мустафа лично е чул през вратата да се чува Крим е руски!

69

Уфсъ

преди 8 месеца

Тагаренко с цялата си наглост се оправдава и днес, че било атака и подобни безумия! Първата оставка трябва да е негова! Здравното министерство също трябва да излезе с позиция , какво е накарало господин Емин и шефа му Тагаренко да използват името на министъра и колко точно по приятелски съставят черни списъци министрите срещу лекари позволили си да не убият чуждо дете за да сложат лепенка на тяхното! Пирогов СТАЧКА?!! Когато ви бият роми е проблем, а министри?!?!

68

Анонимен

преди 8 месеца

Мръшата нали обясняваше,че няма такова нещо. И сега какво праим?

67

Анонимен

преди 8 месеца

Ей Тагаренко , продажник, тука не ти е Украина ве, министрите да дерибейтстват на останалото население, тук все още сме що го годе правова държава. Подвай си остваката и изчезвай в Киев

66

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 11== ДА! Този самозабравил се неадекватник мустъфъта е от партията на ристю,но има съществена подробност,че ристювците са в плътна интимна прегръдка с ДПС! Дебелан пейювски им е началника,на който" умно-красивите"правят теманета до земята! Боковците,киро-кокорите,ристювците,гномите и резците се носят във вихрения сексуален танц за унищожаването на БЪЛГАРИЯ по заповед на Посолството! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на изброените мерзавци,българоубийци!!!