305

Анонимен

преди 8 месеца

Охххх, майнольооо защо си ме родила ?! Като ги гледам тия "интелектуалци" и ми идва да се завра обратно там откъдето съм се пръкнал! В президентството и там гъмжи от "интелектуалци", за чудо и приказ!

304

Анонимен

преди 8 месеца

Какъв ли е следващия опит за скандал тип милиционерски. Първо бе вдигнатия юмрук, после опита с пилона на Рожен, сега с Трети март. А между тях за да се поддържа съспенса, театрални изпълнения с гробовни сарказтични речи включително и Новогодишни такива. След неуспешния скандал за 3 март, какъв ли ще е следващият опит за скандал. Питайте посланичката за планираното мероприятие.

303

Браво

преди 8 месеца

Всички комунисти-т.е. ***.Да ги питам къде бяха ,,освободителите" им 500 години?.Докато тази партия съществува ще продължаваме да сме разединени,да се мразим и да тъпчем на едно място.Защото който не е с тях трябва да бъде осмиван и мачкан до край.Избихте интелигенцията,изкарахте простотията на върха.Какво още искате?Или сте решили да не спирате,докато не станем 16 република?НАРОДЕ?????

302

Весел Патиланец

преди 8 месеца

Ехе реZидентчето ще си спретен партийка 4К - ами те не останаха комунисти да я подкрепят, бе товарищи!!! Вземете се качете на един кораб Варна-Иличовск, с еднопосочен билет и "...тогава предвиждам такъв живот...". Ще ви се стовари новият световен ред, или "мир", по путин. Направо "да здравствует!!!!" Единствено долари НЕТУ и ще се плаща вече в рубли 4К рубли са около 40$, но трябва да подкрепите инициативата! Хайде със здраве!

301

Зозо

преди 8 месеца

Хахахахаааа, Рундю ще прави ново БКП :)))))))))))))))))) С дръти комунисти и ДС топячи.

300

Анонимен

преди 8 месеца

Борисов даде на зад. Ясно е че подписите ще се съберат. Ясно е ,че българите ще подкрепят 3 март. Ясно е ,че сглобката само негативи ще претърпи от това. Ако имат малко акъл ,ще дадат назад. Дори и с малко поза - "Да спестим пари, за нещо с предизвестен резултат."

299

Анонимен

преди 8 месеца

Партия 3-ти Март не звучи лошо!

298

Шрайка

преди 8 месеца

Най-важният принцип в политиката е единение на народа. Всеки политик, който всява разделение в народа, не работи за държавата, а обслужва чужди интереси.

297

Дебил и Русуфил е

преди 8 месеца

Едно и също

296

Така е, но...

преди 8 месеца

До Анонимен 304: "Честваме на Шипка държавността на 3 март". Да, честваме на Шипка, но не само там. Но няма как да честваме в предградието Сан Стефано на Истанбул. Получили сме с Лондонският мирен договор границата Мидия-Енос с Турция, но заради безумието на Фердинанда сме я загубили.

295

Анонимен

преди 8 месеца

Прочетете Сан Стефанаки договор и ще разберете , че България липсва. И по тази причина става Съединението. И истинското освобождение е в Царство България.

294

Малко за политика

преди 8 месеца

Проблемът на Денков е че менторите са му продажници и слуги на чужди интереси. Ако не беше така, нямаше точно преди избори да се пъчи да сменя националният празник например. Не е нужно човек да е академик, за да му е ясно, че това ще предизвика разделение, и то точно между тези, които бяха заедно на площадите срещу модела ГЕРБ.

293

Анонимен

преди 8 месеца

Наричате привържениците на Русия копейки, щото им плащали от еуското писолство. Ми с какво им плащат бе, като са най- бедните в света? От руснак пари взимал ли си или от маймунка орех? Виж американците не се пазарят - идват дават пари и започваш да им играеш по свирката. Ако не, стоплят те и си тръгват. Ама са си щедри, щото имат. Така че Митрофанова сигурно плаща с американски пари...

292

Анонимен

преди 8 месеца

Абе що спорите бе - между 3-ти март и 24 май по- българския е трети март. На 24 май празнуват и Русия и Рсм! Не ги обичаме и двете, пък искаме да имаме общи празници! Айде разберете се - с руснаците ли да празнуваме или с богоизбраните американоси на 04.07?

291

Анонимен

преди 8 месеца

Честваме на Шипка държавността на 3 март. Тогава е обесен Левски. Събитията на Шипка са края на август 28. Тогава трябва да има там честване. 3 март е ден на независимостта на Черна гора, Сърбия и мисля, че Румъния. Но те не го честват. Време е и ние да се отърсим от този Столхолмски синдром.

290

Анонимен

преди 8 месеца

Защо ги наричат тези съветски *** за общественици? Те санси обикновенни копейки на руското посолство...

289

Не е ли ясно?

преди 8 месеца

Трети Март е празник на държавността и затова той е национален празник. А 24-ти Май - ден на славянската писменост и култура. Без трети Март нямаше да има нито Съединение, нито независимост. Ясно е, че е неудобство за нашите евроатлантици да изразяваме благодарност на Русия за възстановяването на българската държава. Но как пък да благодарим на САЩ за бомбардировките на София по време на Втората световна война? А сме вдигнали паметник на американските летци пред посолството на САЩ, което е позор

288

Анонимен

преди 8 месеца

До яаман от неграмотниц ПВ Сан Стефанския мирен договор ИМА България, просто тя не е независима България а подчинена на Руската и Османската империя територия.

287

Анонимен

преди 8 месеца

Да я караме без празници. Правим всеки 2ри понеделник празник и воала. Да анонимизираме празниците на българите .

286

яаман от неграмотниц

преди 8 месеца

А бе прочетето го този Санстефански договор за да видите че там Българи я не съществува а има РУСКА ДУНАВСКА ОБЛАСТ! По-късно когато с репарациите платени след берлинския конгрес който поставя срок на руските войски да се изтеглят та тогава става въпрос за България е създаден фонд наречен от Окупационен фонд за Руска дунавска област.НЯМА БЪЛГАРИЯ В ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ! и не може да има празник при това положение