45

Дядо от село

преди 8 месеца

Аман от популисти.А ти що се скри слафчо? Лесно е да критикуваш, и да пееш чалги.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Ти сега ли се сети за това. Когато народът ти даде шанс ти обърна гръб, а сега много знаеш.

43

Папо

преди 8 месеца

Точно този с кервана с мутренски джипове ,да не се обажда. Сигурно кервана му от черни джипове ,се движи винаги с 50 км.ч в града, спазва дистанция и никога не засича и не притиска останалите водачи.

42

Учител

преди 8 месеца

Слави! Няма да те обвинявам, че си опростачил народа и децата ни с чалгА! Други са майсторите на пълната разруха, продажниците на Род и Родина! Кажи, как от тук насетне, да изгоним тая гмеж!

41

Дедо

преди 8 месеца

Значи ние всички сме скучни "нормални" хора ,а видиш ли тоя бил различен и уникален и не бил като нас.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Джипката на Слави за малко щеше да ме блъсне на един паркинг преди години като бях хлапе във Варна. А сега този кух чук ми разправя за деца, избити по пътищата. Ако се гръмне ще направи голяма услуга на страната и света.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Тази нелицеприятна тиква още ли не е пукнала.

38

бг смешки 2

преди 8 месеца

мн про***ст народ ! жалко за БГ

37

СС

преди 8 месеца

Ще се друсам, а в България и ще газя, че много плиткоумни се навъдихте

36

Тошо

преди 8 месеца

Леле , Славчо , четеш ли коментарите на хората и мнението им за тебе.....??! Ако така говорят за мене - ще се гръмна веднага ! Откажи се от политика , изяви , отиди и се прикътай на село и не се показвай повече !!!!!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Слави да говори за деца е все едно дявола за евангелието.Той индивид да си помисли колко деца има и какви поразии е направил за тях с чалга музиката си.

34

адолф

преди 8 месеца

А ти си помисли за няколкото поколения деца дето опростачи с твоята чалга.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Миналото не можеш да промениш, Чадо! Моли се, моли се, моли се! За бъдещето си!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Аз пък винаги, когато мерна 16 годишни напълнили с пластмаса пазвите си момичета, подрусващи се в ритъма на чалгата и гледайки с мътни, бездушни, посивели, като на отдавна умряла риба очи, се сещам за един нашенски продавач на мартеници от подлеза на Централна гара, минал през софрите на Мултигруп...

31

Чалгата, начело с

преди 8 месеца

Трифонов съсипа няколко поколения българи ."Карай бясно на червено,направи за мене нещо откачено".А сега се възмущавал?2

30

Крюгер-доунинг

преди 8 месеца

Има малки градове по света с повече население от държавата ни, които само с общински средства и брой управляващи се справя в пъти по-добре.Чудесна работа на управлението ни! Гордея се, имаме дори противоконституционна партия, тя мисли за народа! Шефа й дори с държавна заплата си направи сараи. Резултатите са на лице. Пийте си наркотиците и си усилете чалгата в БМВто и газ до ламарината. За сгазени хора дават само условна в БГ, стига да платиш където е нужно.

29

Наточен мертник

преди 8 месеца

Познай кой ще е следващия...Бързо бягай у дупай. .

28

Чик

преди 8 месеца

Да спре наркотиците в знак на съпричастност! Всички, които употребяват дрога, са съучастници в катастрофите по пътищата, дори да не карат те лично автомобилните.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя е същия, който използва публичното си положение да унижава една жена. Нещо като един медиен Георги. Иначе е "морален" де.

26

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 8 месеца

А ТИ НЯМА ЛИ ДА СЕ СЕТИШ НАЙ-ПОСЛЕ,ЧЕ СИ ЕДНА ПРАЗНА КРАТУНА?