7

Анонимен

преди 8 месеца

Министър Шалапатова и екипът й са създали закон достоен за Африканска държава. Напълно неадекватно.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Промените уж са, за да помогнат на работника, а на практика доста му вредят. Поредното доказателство, че политиците не само няма да ви помогнат, ами ще ви навредят.

5

Истината

преди 8 месеца

Сексът в чужбина между роми и полицаи с и без интимна връзка да се счита и за стаж както и с посолствата като трета страна във връзката. Майчинството не може да се получава по законен начин и минават през данъчен кредит и морски лица за да усвоят бързо ликвидните средства с които до развиват контрабандата в чужбина. Просто незнам как да мине поправката освен като текста не се чете.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Че в офиса като няма места и кабинети за сички и кащля и заразява с кови сички. Никой не е в затвора.У дома е много по-зашитен от кови.

3

Анонимен

преди 8 месеца

хем сме на последно място в Европа по работа от разстояние, хем глупците, правещи закони се опитват да го направят невъзможно, що за нефелни закони, защо не изкопират от някоя развита държава, видно е, че нашите държавници могат само да репресират хората, но не и да се грижат за тях

2

Анонимен

преди 8 месеца

ГЕРБ НАСЛАГА НАВСЯКЪДЕ БЕЗПОЛЕЗНИ ПРАЗНОДУМНИ БАБИЧКИ

1

Коментар

преди 8 месеца

Ала бала. Освен ако не задължи работодателя да покрива част от наема, тока и телефона няма никаква файда от тези реформи. Да не би да трябва да си сменя жилището ако работното място не осигурява нужната квадратура, изложение или стайна темперетура. Ще дойде да ми гледа и какви лампи съм включил, климатика на колко градуса е и т.н.