15

Утре

преди 8 месеца

И аз се качвам, с два напълно заредени телефона и още 3-4 на познатите ми. Случват се бели, тогава е необходима помощ. Но ей така да се загубиш и не знаеш къде си е пълна безотговорност.

14

Е

преди 8 месеца

Не взели мерки, искали, загубили се. Тяхно право. Защо ангажират хората.

13

Пак

преди 8 месеца

Хора от съчувствие се трепят за недораслеци. Аман!!!

12

А

преди 8 месеца

Защо? С опит или без, да си заредят телефоните и безплатни и платени навигации бол. Ако толкова им е акъла да си останат в планината.

11

.....

преди 8 месеца

Хубаво нещо е разходка сред природата,но има ей такива /***/ които тръгват по големите върхове неподготвени,нито екипировка,нито обувки ,нито нищо!И после елате да ме спасявате,за такива се хвърлят много ресурси и спасители да ги свалят от високото! И като им кажеш се засягат и се сърдят едва ли не ти си виновен,че те тръгнали ей така на разходка в парка с маратонки! Че и едни възрасти на по 75-85 г. и те тръгнали,добре ама не ходете по опасните върхове над 2000м.

10

Анонимен

преди 8 месеца

по случая Барселонагейт ли ? :)))

9

Дано да ги намерят

преди 8 месеца

Горките, точно днес се лутат из планината, когато застудя.

8

VladTepes

преди 8 месеца

Заслужават орден "Умберто Нобиле"- ангажират много хора да ги спасяват.

7

Анонимен

преди 8 месеца

До Зозо Проблемът е, че днес в цялата страна е дъждовно. Може би затова не могат да запалят огън. Също така, когато времето е като днешното, в планината облаци се спускат много ниско, почти до самата трева. Ако са на такова място, и да запалят огън, няма да се види димът.

6

Зозо

преди 8 месеца

Трябва да си носят военна димка, като тези, които пускат на стадионите :))))))))))))))))))

5

Странната

преди 8 месеца

Ако мислят за скорпион една дето ходи на 2 ръце и крак, а другия - ударен го държи нагоре , то не е скорпйон , а да не са убийците на Асан . да са се изгубили .

4

по телефона

преди 8 месеца

да и звъннат . На куц крак сигурно още чака ПСС да достига върха . С дрон и Хеликоптер по-лесно . Ако се е наоила 1 промил - сега кракът я боли . Ромите да им помагат и от пожарната . Ще се намерят . Стари планинари . Украинци .

3

До Зозо

преди 8 месеца

хи-хи, хи-хиами ако нямат запалка или кибрит?

2

Зозо

преди 8 месеца

Хах, ами да запалят един огън да задими и ще ги намерят веднага :))))))))))))

1

Хем

преди 8 месеца

се знае, че е с травма, хем нямат представа къде се намират!? С травмата ли е тръгнала в планината, или после се е обадила да каже, че има такава, ама е забравила да каже къде е? Новината не е пълнаq