16

Посолството :

преди 9 месеца

Може,ако решим! Колонията няма думата!

15

Тихомир

преди 9 месеца

Еййй тоя лош, лош Радев, как пречи не честните ППДБГЛ-ци. Не че има реална власт в ръчете си, не че е виновен за служебните правителства, ноооо - пречи. То щото като беха ГРОБ на власт с Боко и *** за президент, че цъфнахме и вързахме.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко без Възраждане и Рундьо ме устройва.

13

Българин

преди 9 месеца

До Точен Правителството си е българско, а САЩ са ни партньори. Някои много ги боли от това, но българите избираме демократичния мироглед , а не диктатурите и авторитаризма.

12

Точен

преди 9 месеца

Ако искате правителството на ПосолствоТО на ФАЩ да падне, глас само за Възраждане. БСП са на изчезване, а ГЕРБ си свалиха гащичките на Мъртън/в/.

11

Шебек

преди 9 месеца

Ужас...

10

Анонимен

преди 9 месеца

Радев работи за себе си на първо място, този човек се интересува само от личния си интерес и нищо друго което вреди на България.

9

ротация на конфигура

преди 9 месеца

Втзраждане бият и пепе на дебе пада.

8

Зозо

преди 9 месеца

Видяхме го Рундю какво предложи. Още първият ден на руското му правителство: "Тежко е, без Газпром не може" Ай сиктир!!! Не, че Кирю и Асан са стока. Не знам Боко как ги търпи?

7

Оне

преди 9 месеца

До я...пак Няма да мине номера да сочите с пръсти, докато работите точно за лицето на ДС Румен Радев (с началник на кабинета му Маринов - с ДС псевдоним "Майстора" и с 27 служители на ДС в инициативния комитет за издигането му за втори мандат.)

6

Анонимен

преди 9 месеца

"Елитът" на Държавна сигурност - уж официално закрита още през 1990 г., е съсредоточен в пРЕЗИЛдентството и подава чисто пропагандни "сигнали" и "съветски съвети" на болшевишкото ни путлерче - оттам и "превратчето", и юмручето, с парите на червената буржоазия още от Тошово време. Човечето НАРОЧНО се заяжда с всяка редовна власт, за да се пъчи, че само той е "убав" и целта му е АБСОЛЮТНА власт в името на азиатщината и падението на цял народ.

5

я...пак

преди 9 месеца

ПравителДСтвото ??

4

Анонимен

преди 9 месеца

Препоръчвам на копейковци и комунисти масово да гласуват за ГЕРБ, вместо за техните никому неизвестни кандидати, така ГЕРБ ще има основания да иска пълно преформатиране на правителството! Това е единствения ви шанс!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Сега е шансът да бием шута на предателската сглобка иначе ще им търпим мизериите до края на позорния им мандат и ще си изпълнят цялата програма на посолството.

2

пришълецът

преди 9 месеца

Манипулация и контра :)))на бъдещето или на миналото....:)))

1

Българин

преди 9 месеца

Радев може да "предложи" единствено путинизъм.