34

Аванти Зелерски

преди 8 месеца

Обрязването в Украина започна с отрязване на краинският министър на отбраната Резников от резана на държавната софра. Браво на Зеленски.За сега, точно тоя е виновен за всичките глупости, бездарности и подлости на киевската администрация срещу собствения си народ, запдните данъкоплатци след като под черта излез колко от дадените им оръжиа,боеприпаси и хуманитарности бяха прехвърлени на опълченците, продадени на азиатите и афро режимите, както и профукването през офшорни трикове на над 300 милярда

33

Зеленски

преди 8 месеца

си знае работата. Ей, на Рашковцете им върви на актьори-противници. Рейгън беше бивш холивудски актьор и съсипа СеСеСеРейницата, Зеленски тоже екс актьор - и се сещате какво ще се случи с Блатная Матушка.

32

Анонимен

преди 8 месеца

А Тагаренко, КОГА!!

31

Анонимен

преди 8 месеца

Това е промяна в положителна посока - демокрацията го предполага. Не е смяна на корумпиран руски министър, а на един благороден, уморен от войната човек. Човешко е все пак. Бъдете по-снизходителни! Украина е древна демокрация, там отдавна няма тоталитаризъм. Няма да има избори заради Путин. Зеленски много искаше да има избори защото ще бъде преназначен. Ама лошия Путин... И да не си помисли някой за корупция или провал на КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО. САКЪН!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Да вземе тагаренко и кокорчо заедно с киро майтапа...

29

Анонимен

преди 8 месеца

Това е защото контрата върви по план. Нали така разправяше министърчето?

28

Анонимен

преди 8 месеца

Резников щя го резнат и заменят, но той вече се е подсигурил. Но кой ще замени стотиците хиляди могилизирани укри? Това е въпросът!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Рустем Умеров да уволни виновника за войната който го назначи.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Само си представете какво щеше да е ако Путин реши да смени Шойгу. Щяха да напълнят новините с анализи, коментари и да я дъвчат поне седмица. Че войната не върви, Шойги не се справя и какво ли още не. Сега тихомълком само се регистрира смяната.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Това е заради успешната котра офанзива.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Да си бий камшика и на себе си Зеления еврей :)))

23

ГАДОРЯН

преди 8 месеца

Това само показва колко са зле нещата. И по зле ще станат наесен с дъждовете и калищата. Когото и да назначи все тая.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Дано дълги години си го носят тоя, както БСП Нинова до електорат 0

21

хе хе хе

преди 8 месеца

Рустем ще приватизира и отбраната на Укрия? Това ми се вижда като губеща инвестиция, но той си знае:)

20

ало ало

преди 8 месеца

а, тоз вече ще стигне с просяците до москва и ще плени путин....ама на кукуво лято!

19

Дсм

преди 8 месеца

Резников е страшен крадец и мошеник, както и другите в партията на прахосмукачките на Зелен. Нещо не са разделили а и *** на *** е близо :)

18

Трезвен

преди 8 месеца

Новият подход е да не се пуска никой от храбрите урки да бягат нанякъде, а да доказват колко са храбри и да умират на фронта за да потупат по гърба Зеленски и да направи още кеш до последния украйнец. Горбачов навремето така го успиваха с медали и ръкопляскания да унищожи и малкото, което беше направено. В това число влизаме и ние за съжаление....

17

Анонимен

преди 8 месеца

Зелето го е отрезал от кражбите,защото си е купил червена бричка марка Мерцедес,която струва само няколко милиончета и прекалено бие на очи.Сложил е Умерен да краде малко по-умерено,за да не вземат да им спрат далаверата западните балъци.Зелето от помощите си купи няколко къщички и яхта.Сега събира за още.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Новия подход бил че ще почнат да пращат жени да се бият с което министърът не бил съгласен

15

и

преди 8 месеца

То и правителството се нуждае от нов подход и нови взаимодействия-до сменят и президента!