341

Анонимен

преди 9 месеца

Като гледам, май 70% от нацията сме бшизли до Радев, даже и да не сме гласували за него ... Помнете - пазете се от неолиберали, които отрипат нация, семейство и вяра.

340

Анонимен

преди 9 месеца

Чорапа трябва да бъде съден за съдействие и подкрепа на чужди рускофашистки интереси!

339

Анонимен

преди 9 месеца

Днес виждаме освободителите как са освободили и за какво!!!! А представете си тогавашното време какъв е бил човека между освободителите който ни е пренаписал история

338

Анонимен

преди 9 месеца

20 април е добра дата за България. Що не е български празник.

337

До 349

преди 9 месеца

Другар третополов, много искам да разбия устата на такива псевдо анонимки като теб

336

фен

преди 9 месеца

Ши го бранят,амчи как,ИЗТЪРВА ЛИ СЕ КОКАЛА(не е кокал,а филе),СЛУЖБИТЕ И Т.Н.

335

Зозо

преди 9 месеца

Аааааааахахахаааааа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...........Още един руски учен почина при съмнителни обстоятелства в Москва. Руските медии съобщават, че 77-годишният Мелников е ял негодни за консумация гъби и се е борил с тежко отравяне в продължение на две седмици. Не са известни обстоятелствата, при които се предполага, че е бил отровен..................... Тоя от Лунната програма Луна -25

334

Анонимен

преди 9 месеца

Въпрос към народа, г-жа Нинова и г-н Възраждане - кога 3-ти март става национален празник? Много хора изобщо не са наясно с дълголетната традиция на този уж изконен празник.

333

Анонимен

преди 9 месеца

НАЛИ ТЕЗИ МУ ПИШАТ РЕЧИТЕ!РУСКОПИТЕЦИ!

332

Маг Минчо

преди 9 месеца

Интересно е, ако покрай Радев се учреди движение "3-ти март", дали на някой ще хрумне идеята да основе конкурентното "24-и май"???

331

Паню Баирски

преди 9 месеца

Паяци!

330

Анонимен

преди 9 месеца

БЛИЗКИТЕ НА РАДЕВ СА КАТО НЕГО-РУСКИ .....РЕШЕТНИКОВ МАТЕРИАЛ!

329

Браво!!!

преди 9 месеца

С Вас сме, господин Президент!!!

328

Анонимен

преди 9 месеца

До 336: Щом цитирате Паисий по повод на 3- ти март, явно много малко познавате Българската история, " О неразумний ........" се отнася точно за такива като Вас- чуждопокланници!

327

Зозо

преди 9 месеца

..... Народното движение ... Хахахаааа, Рундю ново БСП ли ще прави? Или направо БКП?

326

Анонимен

преди 9 месеца

ХАЙДЕЕЕ ЧАК ПАИСИИ ДОНЕСЕ ВОДА В МЕЛНИЦАТА НА РУСКИТЕ ***!БАН ДА ЗАСЛУЖИ БЮДЖЕТА СИ И СТАРЦИТЕ С КРЕМЪЛСКИТЕ ДИПЛОМИ ДА СЕ ИЗКАЖАТ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!АКО ИМА И ЕДИН ИСТОРИК БЪЛГАРИН ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ПОКАЖЕ ДОКУМЕНТИ!КОГА БЪЛГАРИЯ СТАВА НЕЗАВИСИМА!А РУСКИТЕ ПЛАТЕНИ ...ДА ХОДЯТ ДА ЦЕЛУВАТ НА МИТРОФАНОВА РЪКА ВСЕКИ ДЕН И СВЕЩИ ДА палят за ПУТИН!

325

Валери

преди 9 месеца

Писна ми от руските игрички и още повече от техните *** тук в България.Радев плаче за импийчмънт.

324

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам какви българи сте , че да не почитате тази велика дата 3 март. Срам и позор. О неразумни юроде. Туй го е писал ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ. Сега важи с пълна сила.Срам и позор за всички българи сте!

323

Анонимен

преди 9 месеца

ПЕТ ВЕКА РУСИЯ Е СПАЛА И РУСНАЦИТЕ НЕ СА ИЗТРЕЗНЕЛИ ЗА ДА СЕ сетя след 500 години , че ни обичат и да ни освобождават?КОЙ ВЯРВА В ТАЗИ БРАТСКА ОБИЧ ДА ПРАЗНУВА,!АЗ ПАЛЯ СВЕЩИЧКА ЗА ДУШИТЕ НА ВОЙНИЦИТЕ! Почит на империята на злото не отдавам !

322

Граф Игнатиев-2

преди 9 месеца

Самите руснаци водят спорове относно този договор. Запазени са писма на Игнатиев в които открито признава, че смисъла на прелиминарния документ е само един- да се натяква на Българите, че Русия ги е "освободила" та да се натяква през следващите няколко хилядолетия да са "благодарни" Днес виждаме, че този замисъл си има своите продажни привърженици и е успешен. Истината е че руската дипломация е работила "благодарното" население да поиска да се присъедини към Русия, както става днес с Донбас..