108

Анонимен

преди 8 месеца

*** прости ли сте какви сте за да защитавате тая *** откачалка . Много ясно се вижда колко е далеч от център на нормален човек. Извадили и ключа от колата и след това дъщеряи сложила колата на паркинг . Ние в България да не караме карети и ние автомати караме без паркинг няма как да извадиш ключа !!!! Но заради медииното внимание което и давате на тая ще старадар същите хора който най вероятно е засякла и изпреварвала рисково

107

Загрижен

преди 8 месеца

Слушах несвързаното и обяснение - Кола с десен волан - завива наляво-надясно - не знаела на къде да кара, понеже задръстване!?!?!?!? Мъжете - двама, различни мъже от две различни коли, засечени по рано на различни кръстовща я догонват и се опитват да и вземат ключа, защото е опасна за всички!!!! и Вие и симпатизирате?!?!?! А ако беше блъснала вашето дете?

106

Я па я..!

преди 8 месеца

Жената е рушила със действията с след инцидента да се прави на мутра.Заслужила си е шамарите.

105

Така е ..

преди 8 месеца

Четох обяснението на жената. Изпреварва другата кола , *** , ...Заслужила си е шамарите.

104

lewskar

преди 8 месеца

Не съм виждал жена да дава предимство , не съм виждал жена да дава десен мигач , не съм виждал жена да пуска аварийни светлини при движение назад или паркиране , не съм виждал жена да пропуска пешеходец на двойна пешеходна , но пък чак да ги бият!Може да бъдеш цветущ в изказа си относно нейното поведение в обществото,но да биеш жена е срамно и комплексарско.Може пък тези двамата да имат влечение към собственият пол.

103

анонимен

преди 8 месеца

Права е анонимна за агресията от някои мъже, не съм съгласен за всички. Ако проследим убитите, вкл. и момчето от преди два дни и доста други, ще видим, че извършителите са предимно мъже. Да, жените извършват психична агресия, но първо, от нея имаш по-голям шанс да излезеш жив, и второ да не би някой да кара мъжа да стои при някаква кресла, нали казваме, че жертвите са си виновни сами......

102

анонимна

преди 8 месеца

Я стига сте грачили срещу жените, бе ....! То не виждате ли, че точно вие се изпотрепахте, и не само по пътищата, един друг се млатите, ден няма без някой някого да сте убили, но едни усти сте отворили! Проверете колко от претрепаните са от жени, е после грачете! Голям героизъм двама мъже сруу жена!? Че аз пътувам често и засичането е ваш патент, агресия по път и над път, фучат със 160 км и да ни мислите, че са жени, да, ама не!

101

Жена

преди 8 месеца

Какъв "богат" речник, има тази жена! На нейно място, бих се засрамила от себе си! Ситуацията не мога да коментирам, докато не изслушам и двете страни!

100

нито една повече

преди 8 месеца

До Анонимен "Как така ще ги засича бе? Те не знаят ли че този свят е мъжки. Да си налягат парцалите, че правото е на по-силния в България" ------------------ шиииба, джери! Нямате ли си там някакъв ивент днес да рекламирате истанбулската жендърпропаганда? Айде плакатчето, дъгата и бегом на улицата да крякате.

99

Анонимен

преди 8 месеца

Русата сеемегълтачка и малката й ..ва са успели да привлекат "вниманието" на шофьорите на два различни автомобила! Не един, а два! Не знам какво е било прегрешението, но явно не е било просто "безобидно засичане". Уви, това е положението, когато книжки се раздават след устен или креватен изпит!

98

Северозапад

преди 8 месеца

Нашите мъжкари са велики....Двама срещу две жени, олеле геройство!

97

Анонимен

преди 8 месеца

Питаха я кой й е дал книжка и това беше, а тя се държеше като cелянка от най-невъзпитаните.

96

ШибаРиби

преди 8 месеца

Коли с 10 волан трябва да са забранени у нас.

95

Анонимен

преди 8 месеца

Къде е клипчето?

94

Анонимен

преди 8 месеца

Как така ще ги засича бе? Те не знаят ли че този свят е мъжки. Да си налягат парцалите, че правото е на по-силния в България

93

Анонимен

преди 8 месеца

Мчи кво толкоз, ни тъ видях.... като нямаме полиция ще взимаме правосъдието в наши ръце! "Мчи кво толкоз, ни тъ видях...." ----- веднъж означава потрошени ламарини, но друг път е унищожени животи! НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ към "грешките" на пътя!!!

92

Анонимен

преди 8 месеца

Не ги оправдавам и двамата! Той можеше да си овладее нервите, а тя от своя страна да се извини и всичко да приключи! Емоционалното шофиране е опасно за всички!

91

Анонимен

преди 8 месеца

И аз шибнах на една прозореца,защото щеше да ме сгази на пешеходна. Ако беше излезнала и нея щях да я шибна

90

Анонимен

преди 8 месеца

На тая бих и вкарал един ..... вПарцал в устата за да млъкне. Баси бок.ука писклив.

89

Анонимен

преди 8 месеца

На кое точно място в София се е случило всичко това? Аз не мога да видя клипа, не знам защо. Само реклами ми излизат.