138

Мнение

преди 8 месеца

Не трябва да му се усмихва! Пълно игнориране трябва! Далеч от такива *** като Георги!

137

Размисли

преди 8 месеца

Георги е от така наречените Ромео-сутеньори, те се преструват на влюбени приятели, но всъщност намират уязвими момичета, които могат лесно да манипулират. Карат ги да се влюбят в тях, а после ги заставят да заработват пари за тях чрез секс-услуги!!! Дебора вероятно не се е съгласила с последното ... Такива Ромео-сутеньори търсят своите жертви в разбити семейства, момичета без бащи, които да ги защитят.

136

Анонимен

преди 8 месеца

Тази кифла щяла първо да му се усмихне и след това да го подмине...хахахахаха :))) Като си кифла си остава за цял живот :))

135

Ск

преди 8 месеца

Българите сте срам за света. Тоя срам, ще бъде изтрит. Долно и гнусно племе

134

брейй

преди 8 месеца

Добре, де. Че била малка и ходила на дискотека, че се влюбила в женен мъж - не е ОК. Ама проблема не е в това. Това не е прецедент и се случва масово. Почти всички вие сте били на дискотека преди да навършите 18. Аз лично съм бил и съм, но това беше началото на века. Проблема тук е друг, а именно- насилието. Ако тя не беше на 18 искате да кажете, че ще е ОК нарязването ли. Айде глупости и странене от реалния проблем пак. Измествате фокуса.

133

....

преди 8 месеца

Майка и водеше протести срещу насилието,а още в вечерта след първия протест е била в дискотеката където оня работеше,да си купонясва

132

Анонимен

преди 9 месеца

До РозаВярно е, к.*** се сетиха, че преди 15 години някой ги е бил изшамарил.

131

Анонимен

преди 9 месеца

Гадна история. Дано подбира по-читави мъже занапред, щото има и такива.

130

Ваньо

преди 9 месеца

Ти си го избра.

129

toti

преди 9 месеца

Проба ,грешка,лоша смешка !!! Няма добро лошо поведение!!

128

Мнение

преди 9 месеца

Определено си търсила приключения тази. Просто го предизвикала, а после - въй, какво стана. Не одобрявам насилието , а в този случай то граничи с жестокост, но считам, че момичето частично си е виновна.

127

Фотограф

преди 9 месеца

И какво влюбване в женен мъж ? Няма ли уроци за учене , ами тръгнала да се влюбва в женен мъж с дете !!! На снимката виждаме една нахална селска жена , а не ученичка.

126

Анонимен

преди 9 месеца

Частичната полза беше, че някои хора направиха връзката между частния случай и стереотипните роли на мутрата и мутресата, благодарение именно на които Дебора е била зависима от своя насилник. Те са стереотипни, защото всяка фолк-певица и всяка Златка са били в ролята на Дебора. Това ще продължава, докато в България съществуват културните модели, които обуславят тези стереотипни роли. Ако не бяха Каракачанов и Шейтанов, щяхте да знаете, че целият процес е описан в ИК.

125

Анонимен

преди 9 месеца

ЧУЛА Е ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЧЕ ТАКА СЕ ГОВОРИ ХАХА

124

До Роза

преди 9 месеца

"И надявам се ,че Дебора вече ще подбира по-сериозно с кого поддържа "интимна връзка"! Много е млада още и има време да преосмисли живота си!" Обърни внимание на поведението й във видеото и ще изгубиш почти всяка надежда, че може да живее някога с добър и любвеобилен мъж.

123

Роза

преди 9 месеца

Цялата полза от тази нещастна история беше това,че се разбутаха сводническо -наркоманските истории в този град,че и други жени се осмелиха да говорят какво им се е случило и че открито се заговори против скритото насилие!И надявам се ,че Дебора вече ще подбира по-сериозно с кого поддържа "интимна връзка"!Много е млада още и има време да преосмисли живота си!

122

Анонимен

преди 9 месеца

Тя е на 18 и може да се влюби. Може да е цинична. Но това не оневинява някой, който е решил да а накълца.

121

Анонимен

преди 9 месеца

Не се излагайте, защото в други медии снимката не е отрязана и ще видите шевове на краката, от които няма да ви се яде два дни.

120

Анонимен

преди 9 месеца

И най-важното - била влюбена в него

119

Анонимен

преди 9 месеца

Не виждам някъде да има белези тази ш.аврантия?