397

лекар ихтиманец

преди 8 месеца

Ха-ха-ха!

396

Terca

преди 8 месеца

Фейкове и пропаганда. Те щото са добри и напредват затова сменя военния министър.

395

До Зеленчук

преди 8 месеца

Абе ти се надявай да не изгуби Украйна щото тогава поляците ще ти заместят и след тях си ти, НАТО не може да си позволи за загуби тая война

394

Гогич

преди 8 месеца

"Но рано или късно руснаците ще изчерпят всичките най-добри войници." Обаче укрите никога няма да се изчерпят, въпреки "тежките загуби за Киев"...Значи чакаме рашките да се изчерпят ореди укрите и готово...А бе тия укри са голема смешка.....

393

Анонимен

преди 8 месеца

От 1 седмица все на едно и също място пробиват

392

1вфг

преди 8 месеца

Тия с тяхната Офнзива вече втори месец превземат Работино...до тук 10 К трупа на Фашисти и 5 метра спечелена земя хахаха Войната се води за да може банановите републики да даряват оръжие за да може после да купуват от САЩ. Ето сега бедна, скъсана България ще закупва за 3 млрд Страйкъри от САЩ - верно на чертежи, но парите вече са приготвени. Ако имахме БТР-0и нямаше да даде Тагаренко 3 млрд - иначе пари няма.

391

Анонимен

преди 8 месеца

Седят двама руски войници на река Сена, потопили са си краката и гледат замислено. По едно време единият казва: "И все пак не трябваше да губим информационната война." И понеже пак ще глу.паци с имбецилни коментари, неразбрали вица, ще добавя, че Русия няма и не е имала амбиции да стига до Париж или Лисабон.

390

Зеленчук

преди 8 месеца

Ако спечелим , печели Сащ. Ако загубим , губи само У крайна.

389

ХАХА ХА ХА!

преди 8 месеца

А защо тогава министъра на отбраната на укро-нацистите Резников си подаде оставката вчера? Ако всичко е толкова истинно както го е казал "ключовия" генерал - защо има рокади?

388

Анонимен

преди 8 месеца

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗАЩО ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ МАРКИ И МОДЕЛИ ХЛЯБ В БЪЛГАРИЯ СА ПРЕПЪЛНЕНИ С ВОДА, ДОКОГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ВОДАТА? НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ КОЯ ЛИНИЯ Е ПРОБИЛ С ДВА МЕТРА СРЕЩУ ПЕТСТОТИН ТРУПА... ЗАЩО ХЛЯБА Е В НАЙЛОНОВИ ОПАКОВКИ ЗА ДА КОНДЕНЦЗИРА ВОДАТА ВЪТРЕ И ДА МУХЛЯСВА, ИМА ЛИ КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ВЪОБЩЕ

387

Анонимен

преди 8 месеца

ВНИМАНИЕ! ФАЛШИВА НОВИНА ЦИТАТ - Под командването на Тарнавски украинските войски освободиха южния град Херсон миналата година. сАМИЯТ САЙТ ПОСОЧИ ЧЕ рУСИЯ САМА СЕ Е ИЗТЕГЛАЛА ОТ хЕРСОН ПО СТРАТЕГИЧЕСКИ СЪОБРАЖЕНИЯ. ДОКОГА ЩЕ ЛЪЖЕТЕ?

386

Анонимен

преди 8 месеца

Че тя първата линия е на 15 километра под Роботино и има поне още 2 след нея, тия минни полета укрите явно за първа отбранителна линия ги броят, ама не са!

385

Големия памперс

преди 8 месеца

Интересен завършек на статията с казаното от Зеленски! В превод, кървавият еврейски клоун директно заявява, че не го интересува колко украинци ще умрат заради американските интереси и личното му благополучие.

384

Пфу

преди 8 месеца

Пирова "победа". Губят много хора. Щом са признали, положението е много зле.

383

Анонимен

преди 8 месеца

До СТРАНДЖАТА Кой е говорил за тридневна война? Когато влизаш с ТРИ пъти по-малко войска от това, което пише по всички военни учебници, че трябва да е минимум обратното? Първо, не подадоха на американците и вкараха предимно резервисти, наборници, милиции и наемници. В това време елитните части на руснаците бяха на учения в Далечния изток с китайци, южноафриканци и сириици. Никакъв блицкриг. Целта е буфер 4 области и в обозримо бъдеще да няма украинци годни да носят оръжие!!!!

382

Анонимен

преди 8 месеца

До ШойгуПрочете ли го? Разбра ли го? "Руснаците стоят и гледат", "ние понасяме големи загуби". Колко седмици вече хвърлят най-добрите си части и почти ги стопиха за да"пробият"ПЪРВАТА линия на руската отбрана? А следват ВТОРА и ТРЕТА линии! Руснаците са отстъпили и са се качили на височините югоизточно от Работино. И от там по-ефективно да унищожават укрите в долината. На изток руснаците лека, полека настъпват.

381

Анонимен

преди 8 месеца

Мам си джейс!

380

Шойгу

преди 8 месеца

Мали, Вова, к'ва я мислихме, к'ва стана!?

379

Анонимен

преди 8 месеца

Втората армия в света се понааака малко.

378

Анонимен

преди 8 месеца

Руснаците са силно мотивирани и нахъсани да умрат гладни и жадни, обстрелвани по бойните полета за едно колело и няколко олигарха. Чакай!