87

Щерю

преди 8 месеца

Колкото и малко разсъдък да има човек с лекота може да проумее, че за някакви секунди в края на изборния ден машините за гласуване нагласят процентите от изборните резултати в България. Изборите са една чудовищна манипулация и лъжа...

86

Shshshshsh

преди 8 месеца

Значи не било Посолството, а били Посолствата. Верно сме колония

85

Богдан Сотиров

преди 8 месеца

Не познавам никой, който да е гласувал за ПП.Познавам страшно много хора.Моля с гласуване За и Против да проверим.ЗА=ПППротив=друго

84

Идеалист

преди 8 месеца

Всичко от Онова онлаин съвещание се првежда, както е казано. Не гласувайте с тези американски машини!

83

Анонимен

преди 8 месеца

Добре, ние 5те стотинки за които ни вземате ви повярвахме, живеем в ерата на телекомуникациите и телекомуникационния сателит т.е. британския посланик трябваше да направи връзката, ясно, .....хора живеем в пост демократичен свят в който манипулират гласовет, тотално ни лъжат!

82

САЩ КеМРЕ

преди 8 месеца

Посолствата определят кой, как и зашо да спечели а нашите Роболепни политижи им целуват кракара и (други неща) докато те ги галят по "главиците" Сега да попитам - как си предстватя САЩ и Великобритания да покани чужд посланик да им "помага" за машините за броене? Българи, събудете се!!! Пишман псевдо демократи измамници вилнеят тук! За това ли мечтаехте - да ви управляват поклоници на третополовиМекокитковиКръвопийци?

81

Христо Христов

преди 8 месеца

Когато и да изгоним британския посланик - все ще е късно!

80

Христо Христов

преди 8 месеца

До 79 "Нито една цивилизована държава в света,вкл.и Англия..." - кога англия стана цивилизована държава бе, про'с'так неграмотен?!

79

Повече от ясно е

преди 8 месеца

Манипулира се и от машините!!!ПРЕВРАТ КАТО В НИГЕР ВЪН ЕСГЕЙСКИТЕ МИЗЕРНИЦИ ОТ ТУК!

78

Тия г

преди 8 месеца

Ги разправя на джендърите от Великия Запад. На всички българи им е ясно за какво е присъствал Посланика на Великобритания. На предишните избори категорично пролича от записа на Радостин Василев какви и с кого ги вършат ШАРЛАТАНИТЕ. Тук трябва да се спомене и как Киро Простото предлагаше да дава кодовете на определени депутати когато беше премиер. Така, че айде бегай те някъде другаде с тези ваши оправдания МОШЕННИ ЦИ.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Нито една цивилизована държава в света,вкл.и Англия не използва машинно гласуване,защото има опасност резултатите да се маниполират.Затова гласувайте само с хартиенни бюлетини ,докато имат възможност ,след време и това ще ви забранят.

76

Кокорчо :

преди 8 месеца

"Ще правим избори с наше МВР, службите са съгласувани и одобрени от посолството! Каквото кажат господарите - това ще изпълним! Иначе няма грантове!"

75

1234

преди 8 месеца

Вие какво искате - Митрофанова ли да отиде в ЦИК.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Да, да, разбрахме. Вярваме. Минимум!

73

български избирател

преди 8 месеца

Гласувайте само с хартиени бюлетини!Игнорирайте машините на АНГЛИЙСКИЯ посланик! ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН !!!

72

Анонимен

преди 8 месеца

до 71,да бе никой да не гласува,а тези редовния твърд електорат на сещате се кои партии дали няма да гласуват? и от негласуването на повече хора дали няма да спечелят точно тези партии?

71

Анонимен

преди 8 месеца

Пак оправдания. Пак вмешателства. Тези избори ще са пародия, като "избирането" на Зеленски за президент навремето.

70

Реалист

преди 8 месеца

И тоя ли дава нареждания бе!? Нали вече не са в ЕС.

69

Cpt. William Lynch

преди 8 месеца

ОСТАВКА И СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ

68

Анонимен

преди 8 месеца

*** то ще се наложи като в Габон да се анулират изборите с тия посещения в САЩ от информационно обслужване и британския посланик в ЦИК , ама нямаме военни , да се готвят ловните дружинки