81

На дръвника

преди 9 месеца

Всичко ще се оправи като върнат смъртната присъда.. .

80

Анонимен

преди 9 месеца

До Ццц100 м спирачен път !!! с каква скорост е правен този завой ???

79

Анонимен

преди 9 месеца

До Ццц Да, не трябва пешеходци, коли (и трамваи) да се състезават кой да мине първи. Понякога пешеходците се точат като върволица един по един и не дават кола да мине. Друг път колите са в *** нишка и не дават да стъпиш на зебрата и да преминеш. Трябва някак да се урегулира това движение без едните да пречат на другите. Тротинетките изобщо да нямат право да се включват в движението освен от хора с книжка. Никога деца. Колоездачите също да минават нещо като курс ако смятат да карат по улици

78

HeinrichHimmler

преди 9 месеца

Не тревата, а алкохолът трябва да се криминализира. За 15 години каране след употреба на канабис нямам едно нарушение, но наистина алкохолът не прощава, когато си зад волана, защото губиш връзка с реалността!

77

Анонимен

преди 9 месеца

А някои правозащитници ревяха,че на пияндетата им конфискуват колите!! Даже още на местопроизшествието 50 тояги на голо ще им е малко...

76

Анонимен

преди 9 месеца

Аз имам книжка от 2008 година, ама си пийвам често и затова не карам.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Минути преди това минах отам, после свих по Раковски и след малко се върнах и видях сини лампи в далечината, това е било, жалко за детето и тежка присъда за пияндуррника.

74

Itso

преди 9 месеца

Аз кат не пия не карам. Не ми е интересно накак си.

73

Ццц

преди 9 месеца

Тръгваш да правиш ляв завой изчакваш колите в момента в който може да преминеш има пешеходна пътека като продължение на тротоара и някой си решава че може да мине точно пред колата и ти оставаш на платното с риск от катастрофа пешеходните пътеки трябва да са поне на 10 метра от кръстовището.*** са рисували пешеходните пътеки.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Странно е това даде случи в София. По принцип в София спират, за да минат пешеходците, особено в центъра. Може би причината е, че пиян е тръгнал да шофира. В България законите са насочени към свръхстроги наказания след случилото се, а не към това такива неща да не се случват и съответно да няма и наказани. Тълпата иска да има наказани, т.е. да има катастрофи, а не да няма катастрофи и наказани.

71

До шофьор

преди 9 месеца

Не знам какви простотии са, ама сега оня пияният мъжкар, ще го направят Мадона, зареди 15лв, вместо да си беше взел такси!

70

До 20

преди 9 месеца

Инцидента е станал 40 минути преди 22:00 болен мозък! Не те ли досрамя да напишеш този коментар.Човешко същество е блъснато и влачено от пияна ***, а ти реши - да глобят родителите му.Тези 40 минути ли са по - важни от шишето с водка, преди да се качиш в колата?

69

до Троян

преди 9 месеца

ОколОвръстно. Моля те спри да обикаляш много места, а си купи едно помагало по български и седни го научи

68

Троян

преди 9 месеца

Нищо и няма на София. Обиколил съм доста екзотични места и всякакви зверилници. Най интересната Софийска забележителност е летището.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Защо на българите им прави такъв невероятен кеф да се напият и да се качат да карат? Човек, остави си колата и вземи такси. Семейство остана без сина си и този ще лежи в затвора за 15 лв.

66

Анонимен

преди 9 месеца

"Шишман" я гласяха да е пешеходна по принцип, ама местните *** се разбунтуваха за паркоместата. След ремонта не съм сигурен дали дори има зебри.

65

Анонимен

преди 9 месеца

15 годишни се разхождат сами по улицатаю когато отдавна трябва да са си в къщи. Пияни почти послед бял ден шофират. Пази Боже!

64

Alex

преди 9 месеца

Какво й е на София бе? Че през август и септември е в Созопол ли? :)

63

Троян

преди 9 месеца

Като обиколил много места, съветвам всеки шофьор като види табелата София да хване околувръстното. Такова чудо няма и във Ню Йорк. 7 пъти по голям от София.

62

Анонимен

преди 9 месеца

Най-вероятно е бил някакъв селянин, който е дошъл скоро в София и не познава улиците по Центъра.