104

Lina

преди 8 месеца

Кое пречи на пластик фантастик ппдб да виждат как бОцан им приписва всички екстри от управлението, и е прав - искаха. Управляват. Да не е от пиците

103

Joko

преди 8 месеца

Този АкаДемик няма грам достойнство . . . ПП, Дй Бъ и прочее го подхвърлят като п***арцал , а той си въобразява , че от него нещо звиси . . . Жалка картинка ! Подобие на Плювнелиев ....

102

Анонимен

преди 8 месеца

За този ли някой казваше в един запис - ще го направим фигурант

101

СС

преди 8 месеца

Всички, без евроатлантическо мислене, в мините, да си копат въглищата, които толкова много обичат. Америка ще разчисти тези Авгиеви обори тука. Останалите, ще живеем добре.

100

ККК48

преди 8 месеца

Най добрият премиер в новата историята на България. Денка, с теб сме, кучетата да си лаят, вързани са.

99

Българин

преди 8 месеца

За какви лидери мрънкаш , бе , Молец ? Та ти и тия мизирабъли около теб сте пълна скръб ! Лидери сте на *** и престъпниците ! Остана ни само надеждата Господ да погледне към България , иначе потъвамв стремглаво в блатото !

98

0000000000

преди 8 месеца

Тоя с първото име Академик оправи образованието, сега ще оправи и България. марионетка, както и Кирчо и Асен. Срам за България и народа ни.

97

Вълканов

преди 8 месеца

Няколко пъти слушам Дянков по телевизиятаи разбрах, че е мижитурка , поставена от ръковдството на ПП. Язък на образованието му. Едни по-прости от него хора гокомандорят.

96

Владо

преди 8 месеца

Главите на двата мафиотски клана ще се срещат да си разпределят пазара.

95

Анонимен

преди 8 месеца

Борисов днес каза, че Тагарев трябвало да подаде оставка. Ще го каже ли и на лидерската среща? При Букмейкърите вече залагат, че кабинета Денков ще падне с гръм и трясък.

94

Грях

преди 8 месеца

Войната ще свършва, украинците се свършиха. Вече не им трябват. Търсят се и британските танкове.

93

Са

преди 8 месеца

Какво промениха не разбрахме? Козината на Тиквата.

92

Анонимен

преди 8 месеца

Бихте ли престанали да пишете научните титли на премиера и министрите от МС? Г-н Денков има научна титла академик, но тя важи за научните институти и ръководството на БАН. В МС няма нужда от академици,включително такива по физикохимия.Мин.Тагарев има научно звание професор, но то е получено за системи и поддръжка на руски самолети от 70-80-те години на миналия век.Тагарев е министър на МО, а там самолети МИГ, СУ са по на 30 и повече години.

91

Мутра

преди 8 месеца

Киро и Асен на работно посещение в САЩ, май пак ги уволняват. А срама ще изтрият, като се оправдават с Митрофанова. Скоро и Гаргамел и Тиквата ще ходят да поработят.

90

До 92:

преди 8 месеца

Ти си болен, тиквата не е човек,а напаст божия "чумава" напаст, тумор на обществото.

89

До 86

преди 8 месеца

Анатема! Как може да се молиш за божие наказание за цял един народ?

88

Клоуни

преди 8 месеца

Украйна има Зеленски ние Денков. Мега клоуни, готови да затрият сънародниците си и държавите, защото се мислят за Месии, а те са изтревалки.

87

до 85

преди 8 месеца

Божкееее! Прах за пране ли носеше Кирчо в 20кг. куфар? А как само ни метнаха, че заминал за Милано. За това ли Борисов сутринта каза, че Петков заминал за Щатите? Явно знае всичко.

86

ОСТАВКА

преди 8 месеца

Оставка, Бочко толкова ли са го натиснали от Посолството, че е готов да прецака България с тия гл.упа.ци ПП-Дб? #СГЛОБКА-КРАВАРСКА

85

до 79

преди 8 месеца

Борисов се усети когато Киро и Асен домъкнаха Васил Божков, за да пречи на Борисов. Киро заминал за САЩ да пере Черепа от списъка Магнитски, за да закопат набързо Борисов. Да видим обаче кой кого ще закопае.