73

Банкеръ

преди 8 месеца

Все пак Путин е плащал на Вагнер.Вероятно ще продължи да им плаща ако вършат работа.То и аз,като плащам за нещо го контролирам.

72

Анонимен

преди 8 месеца

Русия била възстановявала влиянието си в богатите на ресурси обширни африкански региони за сметка на хегемона Пиндостан и колониалната сила Франция. Как смее да отнема колониите на цивилизованите?

71

Цитирам САЩ-Англия

преди 8 месеца

По техните ТВ учените им казаха че МЮСЮЛМАНИТЕ твърдяли че АЛЛАХ е изпратил ЧУМАТА на Земята и че МЮСЮЛМАНИТЕ трябвало изцяло ДОБРОВОЛНО ДА СЕ ЗАРАЗЯВАТ С ЧУМА ЗА ДА ОТИДАТ В ИСЛЯМСКИЯ РАЙ КЪДЕТО ЩЕ ИМ ПОДАРЯВАТ БЕЗБРОЙНИ ДЕВСТВЕНИЦИ.............Чрез тази геноцидна ислямска шашма благодарение на ЧУМАТА османските международни кървави геноцидни ислямски престъпници завладяват целият Балкански полуостров а ЧУМАТА предизвиква геноцид и в ИСЛАНДИЯ НОРВЕГИЯ ШВЕЦИЯ създали 26 Христа от НАЗАРЕТ

70

Q

преди 8 месеца

Ах,каква грамотна публика тук коментира!)

69

Анонимен

преди 8 месеца

Едва ли ви е споделил плановете си, но чо да не иска? Кво, само запада ли може да иска контрол над всичко?

68

путин е дебил

преди 8 месеца

не мисля ,че ще доживее да види нова година.

67

рушия е кенеФф

преди 8 месеца

.....външен с накъсана прАвда нанизана на пирона до дупката.

66

До орлето

преди 8 месеца

Да заповядат ! Нато ги чака с отворени обятия

65

Орел до гларус

преди 8 месеца

По-силни са ти не ги искаш ама идват и ти извиват ръцете

64

гларус

преди 8 месеца

Не ги искаме руснаците в Майка България!

63

АнонимеН

преди 8 месеца

ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ КАК БИТДЪН СЕ НАСРААААААА ПУБЛИЧНО И КЛЕКНА ПРЕД ФАЛШИВИЯ ПУТИН С ИЗКАЗВАНЕТО ДА ДАДЕ ПАРЧЕТА ОТ УКРАЙНА В ЗАМЯНА НА НАТО И ЕС ЗА УКРАЙНА! АБСОЛЮТНО СРАМНО Е БИТДЪН ДА Е КАНДИДАТА НА ДЕМОКРАТИТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ! БРИТАНИЯ И ТЯ Е НАПЪЛНО НАСРАААААНА С ТОВА , ЧЕ МИРИШИ СУНААК НЕ ОТИДЕ НА СРЕЩАТА НА ООН ЗА ПОДКРЕПА НА УКРАЙНА С КОЕТО ПОКАЗА, ЧЕ СИ Е ЕДНО МИРИШИ СУНААК. ФАЩ И БРИТАНИЯ СА ВЕЧЕ НИКОЙ ТЕ СА СРАМ ЗА ПЛАНЕТАТА! ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО НЕ ПРЕДАДЕ УКРАЙНА Е ЕС!

62

Анонимен

преди 8 месеца

Руснакът винаги може да пътува навсякъде по света защото има пари а турко-българите на хан Кубрат винаги са били третирани като поне трета ръка хора и това продължава и до днес.

61

Митя Медведя

преди 8 месеца

Я легайте да спите вече,че да не ви пусна няколко Сармата и няколко Посейдона сега.После ядрен апокалипсис и водка с кисели краставички:)

60

Козяшките тролове

преди 8 месеца

Путин да се огледа къде се намира и какво се случва и да осъзнае в каква каша е Русия днес заради него и как във всяко отношение изтича и тогава да писка статии какво искал че е смешно

59

Руснак

преди 8 месеца

Болгария е малка хапка за Россия и няма никакви природни ресурси и само старо население от 60-70 годишни. Румънците имат петрол и газ и се перчат и искат и закрила от САЩ но всичко е точно и договорено

58

Светозар

преди 8 месеца

До Анонимен" А какво става с контранастъплението?" - Да ти покажа ли, какво става ? Един 25 - ов, като за русоффили.

57

До 40

преди 8 месеца

Колега измисли нава медицина. Путин убит със заразяване от рак. Ще му падне ушанката от смях

56

АнонимеН

преди 8 месеца

НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН И КОНТРОЛА НАД ЦЕЛИЯ ВАГНЕР! ЗА ФАЛШИВИЯ ПУТИН СПАСЕНИЕ ВЕЧЕ НЯМА!

55

Анонимен

преди 8 месеца

Русия е корава, но това не се отнася за държавата с използван aуcпух България. Не знам защо копейките си мислят че Раша ни е приятел. Ние нямаме приятели, никой не обича цветаркитe.

54

Факт

преди 8 месеца

Който много иска, много длиска.