14

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКметът на Бургас, освен празни обещания друго не прави. С месеци седяха разкопани ул. Мария Луиза и ул. Индустриална. А това са централни пътни артерии. Като обещае нещо, той или калинките около него, първо трябва да се види откъде изгрява слънцето.

13

Анонимен

преди 1 година

Кмета на Бургас е отишъл при протестиращите,земята се води държавна а не общинска собственост и той няма какво да направи

12

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХА, Бургас, Варна, Стара Загора...ТОВА Е НИЩО. Елате в Сливен.От 20 години сменят тръбите.Лечков беше кмет при първите разкопки. Града беше като след война. В кварталите не можеше да се влезе, за да стигнеш до центъра се минаваше през пешеходната зона с колите :D. Това няколко години. После пак и пак и пак. Сега мисля че сме на 4-ти европроект. И през цялото врме по 2-3, и повече дена без вода в НАЙ-ГОРЕЩИТЕ ДНИ.

11

Ужассст

преди 1 година

В Стара ЗАгора,може би е по-лошо. Дай боже повече да няма някакви по-мащабни европейскипроекти, че могат да затрият града.

10

Реджо

преди 1 година

Като нов вариант в България-море гази,жаден ходи!За пореден път да благодарим на доблестните ни управители в Бургас,Варна и ....гробарите!

9

До Анонимен 7

преди 1 година

Кметът Веселинов е позор въобще за човек. Преизберат ли го този град си отива.

8

Анонимен

преди 1 година

Всеки герберастки кмет гледа да мори хората. Със 160% са увеличили белодробните заболявания. В Стара Загора и Пловдив е същото, в София учителката не може да си позволи в централните квартали, в по отдалечените може и така да е. Димитър Главата не е ли дошъл да успокои непокорните

7

Анонимен

преди 1 година

А в Стара Загора кога? Тук от 2 години текат разкопките и здрава улица не остана. Народът обаче търпи да го газят, да живее в прах, в дупки, да троши коли и нерви заради безумията и лакомията на шайката управляващи

6

До 1

преди 1 година

Чувам, че сега са ви подкарали шефовете от ППДБЛГБТ , да пишете срещу Румен Радев.

5

Анонимен

преди 1 година

Елате във Варна, да ви обясним какво е некачествени ремонти. Въобще в североизточна България . Златното правило на ВиК - първо нов асфалт , после копаене. По-крадлива, безполезна и некачествена структура не знам дали има, и толкова години, никой не ги закача.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Митко Николов беше много радостен като им ходи комуниста Радев на гости.. здрависваха се.. само дето несе разцелуваха! Това ясно показва срастването на Герб с мутрите на Румен Крадев.

3

Анонимен

преди 1 година

Димитър Николов ги занули!! Пак щял да се кандидатира...

2

подкрепям

преди 1 година

В понеделник пред общината с вилите и лопатите .Няма друга алтернатива при тази крадлива държавна пасмина!!

1

Анонимен

преди 1 година

Е, това са само ТРИ години ЧОРАПЕНА диктатура (да-ти-го-тура!) - безконтролна и подвластна на анти-човешка стратегия за унищожаване на "населението", за да се овладее територията до Дарданелите и стъпка в Европейска Азия. Така де, и Крим, и България са си "руZки, че к'ви да са?" (по цитат на Юмручко мутро-путлеров).