39

Анонимен

преди 8 месеца

Прави впечатление, че малка част от коментирайте искат "събаряне на тези ненужни камъни"... "Баба Вида". Което говори, че от продължилата бедност, мързел и злоба, има хора, които са оскотяли и обезверили, вече не са човеци. За памет, история, святост, изобщо не можем да говорим и свързваме с тях. Тези същества са грешка на природата, ненужна маса, плява, която замърсява природата. Слава на Бога, не са много. Но, държавата трябва да предприеме нещо в образованието, за да не се появят отново.

38

Точик

преди 8 месеца

Който е гласувал за ***, да яде Дървените бишкоти.Имаме идеални кандидати, не корумпета и тарикати.Но избрахме ***

37

Анонимен

преди 8 месеца

Днес няколко червените олигарси държат целия град Видин. Живеят в София, където заемат високи постове, благодарение на членството си в БКП/ДС. Имат ресторантите там, магазини, охранителни фирми, заели са места в съда, прокуратурата, полицията и действат както при комунизма... Интелектуалците и демократите бяха избити, ограбени, или прокудени.

36

Анонимен

преди 8 месеца

"Баба Вида" е притежание и отговорност на Община Видин. Тя не се грижи за този национално значим обект. Отговортите следва, да си подадат оставките.

35

Анонимен

преди 8 месеца

36 Във Видин всички са комунисти, или техните деца. Те сменяха БСП с НДСВ,ГЕРБ, Атака, Боец, ДБ, ИТН, Възраждане...според изгодата си. Жалки тъмночервенибоклуци, които разграбена Видин дотам, че вече не остана нищо за крадене. Днес няколко от червените олигарси държат целия град. Имат ресторантите там, магазини, охранителни фирми, заели са места в съда, прокуратурата, полицията и действат както при комунизма. Интелектуалците и демократите бяха избити.

34

Анонимен

преди 8 месеца

"На Дунав вечен страж", крепостта Баба Вида се руши не от вчера, а държавата бездейства.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Къде е областният управителна Видин Иво Атанасов, та не забелязва, че стена от крепостта "Баба Вида" се руши? Зорта му бе, да остане в парламента, затова от ИТН се прехвърли в ПП, но бързо забрави НС и се върна в дунавския град, но като областен управител на града. Службогонец.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Любен Иванов си направи личен Пи Ар, като сигнализирара, чрез медиите, че сте стена от кре остра "Баба Вида" се руши. А къде беше досега? Като член на ДБ Видин, като областен управител в правителството на ПП,ДБ,ИТН,БСП? Сета, като депутат ПП,ДБ има възможност, да задвижи въпроса за ремонта на крепостта, чрез инициатива до съответната комисия, чрез излзказване от трибуната, но предпочете да си направи Пи Ар в медиите.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Български символи се рушат в тъмночервения Видин, но съветските паметници, комунистите бранят с телата си. Къде е държавата? Явно, е още в сянката на ДС.

30

Анонимен

преди 8 месеца

30Недоразумението Иво Атанасов, който прелетя от ИТН в ПП, който оправда номадството си, с това че "видинчани искат да го имат в парламента, където ще е по-полезен за тях, нежели, ако е извън него", след излизането на ИТН от коалицията. Същият стана областен на Видин и ако не е кореняк видинчанин. Горките видинчани, кой ще ги представлява сега в парламента, след като Иво Атанасов зае стола на областен управител във Видин? Алчност, далавери, безхаберие и службогонство, рушат всичко в държавата.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Видинският адвокат и собственик на охранителна фирма Любен Иванов, който чрез членството си в ДБ се издигна до областен, сега депутат Любен Иванов, реши, че като сигнализира, чрез медиите, че стена от "Баба Вида" се руши, си е свършил работата. А къде беше, докато бе областен управител на Видин, от ден до пладне, след което Радев го смени с един от своите кадри? Къде беше, като стана депутат от ДБ? Къде е недоразумението Иво Атанасов, който прелетя от ИТН в ПП?

28

Анонимен

преди 8 месеца

Ужас! Защо не се срути сам М.О.Ч.А., ами тази уникална крепост?

27

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен Tя във Видин властта никога не се е сменяла... какви 34 години те гонят... Виж че мутрите им са същите.

26

Радослав

преди 8 месеца

До учуден, преди дни имаше пак цирк с назначенията в ДКК, директори, зам директори, изпълнителни директори, мениджъри и тн. От 200 души персонал, 190 са началници.И после рев, че парите не стигат за иновации, ремонти и тн.Но виж за заплати все стигат.И най лошото е, че всичко държавно е така.Сигурен съм, че музея разполага със смешен бюджет който не стига за нищо, но нагоре към министерството се оказва, че милиарди потъват някъде. Дунав мост при Русе генерира милиарди, а пари за ремонт все няма.

25

учуден

преди 8 месеца

До: Радослав (номер 25), номер 24 Знам за това и ме обзема яд и отчаяние.Настрана от политиката, но само на няколко километра на запад в съседна Сърбия се намира археологическият комплекс "Феликс Ромулиана" - руини надревноримски императорски дворец.Имах честта да го посетя.Там местната управа го поддържа, има си музей, в който за съжаление нямах време да вляза, поляната около руините на двореца се коси редовно с косачка-трактор, абе европейска работа!За Арчар имаше филм навремето.

24

Радослав

преди 8 месеца

Някой да каже на буци, че баба му Ванга е казала, че когато крепостта Баба Вида се срути, това ще е денят в който някой ще разбърка тиквата му с оловен миксер, веднага ще се намерят пари, все пак тиквата е много суеверен! Майтапа на страна, от толкова директори и началници по музей, министерства и комисии, не остават пари за реална работа, целия бюджет отива за заплати!

23

Хомк

преди 8 месеца

Вангае казала, чт като почне да се руши Баба Вида Русия ще падне и само дим ще се стеле над нея.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата остави иманиари да унищожат Рациария с.Арчар, а сега и баба Вида. 34 г. страната се управлява от алчни за пари и власт, нищо друго не ги вълнува. Всичко което имахме изчезна здравеопазване, образование, паметници на културата/щом Халите ще става Кауфланд/ и всичко. Не се сещам за наказан за проявеното безхаберие. Сега е дошъл ред на Енергетиката, която ще се разпердушини за да печелят точно определени хора.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Хубаво беше да го видим на снимка това второ срутване, щото и първото не сме го видели. Какви пари обаче могат да се отпуснат ей така по слух, че има цели две срутвания. Че и микробус с експерти ще замине за там, да направи предварителни проучвания и оценки колко скъпо ще струва.

20

КостадиновВъзраждане

преди 8 месеца

Тая Баба Вида е фашистка крепост, редно е да пазим българската светиня-паметника на нашите освободители красноармейците!Баби види и други буржоазни символи нямат място в нашата красна радина