41

Малко за политика

преди 8 месеца

Авторите на конституцията са решили, че МВР трябва да има оперативно ръководство, което да не е пряко подчинено на политическото ръководство, т.е. да нямаме политическа полиция. Затова главният секретар на МВР, който осъществява оперативното ръководство не се назначава от министъра на вътрешните работи а от президента. Но това не устройва сглобката ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС. На тях им е нужна политическа полиция, чрез която да спечелят общинските (а и следващите) избори.

40

toti

преди 8 месеца

ТОВА КОЕТО СЕ ПРАВИ С МВР Е НЕДОСТОЙНО !! НЕМОЖЕ УЖ СМЕ ДЕПОЛИТИЗИРАНИ,А ПРИ ВСЯКА СМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВО,ДА СЕ ПРАВЯТ ЧИСТКИ !!! ХОРАТА В МВР ВЕДНЪЖ ДАЛИ ДОВЕРИЕ ,НЕМОЖЕ ДА СЕ СМЕНЯТ КАТО СТАРИ КОЛИ !! ТОВА ОТСЛАБАВА И НЕМОБИЛИЗИРА ,А ОТВРАЩАВА КАДАРНИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА !!!

39

Бивш от МВР

преди 8 месеца

И какво, стана шеф на бившите ти шефове и ти порастна работата? Пич, докато направиш кадровите промени, които те карат да направиш, ще дойде ротацията и ще си ходиш обратно в Приморско. Е, може и като Ивайло Иванов да те инсталират някъде, да ръководиш снегопочистването по тротоари и булеварди.

38

Ххх

преди 8 месеца

Верваме ти

37

Анонимен

преди 8 месеца

МНОГО ГОЛЯММММ ЛЪЖЕЦ!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 8 месеца

Явно няма нужда да иска, ти си знаеш желанията им предварително, браво молодец

35

Категорично

преди 8 месеца

Не ти вярвам!

34

Анонимен

преди 8 месеца

Хахаха вЕрваме ти хахаха

33

Хаха ха

преди 8 месеца

Като ги погне евро прокуратурата за връзки с организираната престъпност и изборни фалшификации - ще има ние нищо не знаехме - питайте стоянов за изборите - мвр ги охраняваАлексей петров не го познаваме - стоянов предложи да ни запознае дс един човек който ще сьдейства за наше правителство

32

Киро към Стоянов

преди 8 месеца

Че защо да ти искам нещо? Ти и без това си се надупил и навел със свалени ***...

31

НЯКОЙ

преди 8 месеца

То този и сам не си вярва, но няма значение той е само до изборите, после по семейни причини ще си подаде оставката пак без Киро да иска нещо от него. Ние този филм сме го гледали и то няколко пъти.

30

Мда

преди 8 месеца

Пп/дб като нищо ще го похарчат за да си измият ръцете с негоЗаради манипулациите на изборитеСамо вземете пуканки и гледайте

29

Анонимен

преди 8 месеца

Калинката живее в стах да не сбърка , подай си оставката , защото ПП и ДБ ,ще те вкарат във филма от който няма излизане , че си манипулирал изборите ,ще си избършат ръцете с теб.

28

Алекс

преди 8 месеца

Преслушай отново Записа.Чуй добре изявленията на Асен Шарлатана и Про100то относно службите и МВР и не лъжи,че вземаш самостоятелни решения.Инсталиран си да изпълняваш предварително написана програма.Засега се справяш отлично.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Този гледа като че ли са му снимали нощното шкафче или гардероба с рокли . Какво мислите? Познах май ? Всички станаха мили покрай изборите към ПП . ЩЕ има май пак изтекли в медиите записи на някой непослушко . Трябва хората на посолството да спечелят !

26

Анонимен

преди 8 месеца

За всички против ПП има КОМПРОМАТИ записи ОТ ПОСОЛСТВОТО ! Само за за успеха на татко Петко сина . Всичко в записа на Радо Василев от съвещанието на ПП се изпълнява ПРЕД ОЧИТЕ ВИ! ЧЕСТИТА КРАЖБА ! Като не гласувате и оставяте лигьовци от Харвард да ви управляват !

25

ZeЛЕвСКИ

преди 8 месеца

ТОО СЕ ОКАЗА ГОЛЯМ МИШОК....... ИЗМЪКНАХА ГО ОТ ПРИМОРСКО..... СИГУРНО И ТОО Е ЧОВЕК НА БАЩАТА НА КИРО ПРОСТОТО

24

Анонимен

преди 8 месеца

ТОИ КИРО ЛЕНЧЕВ НЕ Е ИСКАЛ А СА ТЕ НАТИСНАЛИ ОТ ПОСОЛСТВОТО

23

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно как Денков и Габриел не знаят или се правят, че не знаят, че Алексей Петров е участвал в преговорите за правителство, тоест конците се дърпат от една група хора, които стоят в сянка, ходят по министерствата да кадруват и нареждат

22

Анонимен

преди 8 месеца

На всички ни е ясно, че Денков е пионка и фасада на ПП, а задкулисно управляват Киро, Асен и Лена. За ДБ също е ясно, че са в управлението с компромис и загуба на гласове. Точки ще спечелят Възраждане и БСП, защото сините не защитават националните интереси и съгласуват с Посолството