39

Анонимен

преди 8 месеца

Брака на Уилям и Кейт Мидълтън е под въпрос. От 2019 г. Уилям си има любовница, казва се Роуз Ханбъри- тя е маркиза и е в съседство с семейство Уилям и Кейт. Роуз дори е една от най-добрите приятелки на Кейт. Женена е и има 3 деца на 39 г. Роуз прекара свети Валентин с Уилям на романтична вечеря в Лондон. По-късно Кейт просъска, че младите "палачинки" били по-красиви. Уилям доста често поставя Кейт в неловко положение. В момента Кейт е в Шотландия и заявила ще там ще се решава бъдещето на брака.

38

do 24

преди 8 месеца

хахаха, знаеш ли кой е Лоурънс Арабски 6е, кpeтен смотан?

37

Да ви припомня

преди 8 месеца

Преди доста години от медиите разбрахме, че нашенска медицинска сестра, работеща зад граница, по време на сутрешен крос край морето се запознала с мъж, за когото впоследствие се омъжила. Този човек бил някакъв далечен сродник на кралското семейство и в резултат на това детето, родено от българката се оказало под N164 сред законните наследници на трона на Великобритания. Само че тогава Уилям и Хари все още бяха подрастващи. След като и те създадоха деца, нашият е вече по-назад сред наследниците.

36

До Анонимен 18

преди 8 месеца

Не се "връзва", не си наясно. Щом първородният (в случая това е Уилям) има деца, те са следващите в наследяването на престола. Хари отива чак след тях. После на опашката за трона са и неговите деца. Разведената майка на Уилям и Хари, от когото и да беше родила други деца, те нямаше да имат никакво отношение към наследяването на трона. След Чарлз и неговите синове и внуци идва редът на принцовете Андрю и Едуард и техните деца, а също и на сестра им принцеса Ан, която също има наследници.

35

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 30 Това пък как ти дойде наум?

34

Анонимен

преди 8 месеца

Бог да го прости! Ходил съм в "Хародс" навремето, където имаше изключително красив фонтан-монумент в памет на Доди и Даяна. Сега новите собственици решиха да го махнат. Гледах и "Короната". Голяма личност!

33

тъй е тя

преди 8 месеца

До Мда Твоят коментар е единствения смислен в целия тоз гювеч зарзават!:)))

32

Мда

преди 8 месеца

Ако Додито не се беше навирал дето не му е работата, още щеше да е жив. Ама пусти мерак да е*е бяла принцеса-изяде му главата.

31

IQ 3.14

преди 8 месеца

а коги султана бомбардираше грозни, умре максуел. чиста случайност.

30

Антифа Чиния Летяща

преди 8 месеца

Шефът на Бербатов се наистина се запомни с обиколката на Англия държащ се като Слави Трифонов но за него нямаше проблем тъй като от Скотланд ярд му дали разрешение 007 с правото да обижда и оплюва всички англичани...............Иначе главната му повтаряна теза за Кралят Арабин е умствено несъстоятелна защо Уилям е ЖИВ и е с деца а и Хари е ЖИВ........Важното е на целият английски етнос да им се припомня че са ПРЕСТЪПНИЦИ да не е бил цирка?.........Етнос имат ли монарсите?

29

Анонимен

преди 8 месеца

Въпросът сега е как се чувства Уилям, след като майка му Даяна е искала да го убие още в утробата си.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Докато е бременна с Уилям, Даяна се хвърля по стълбите. Кралицата е ужасена, а Чарлз отива да язди.

27

до 14

преди 8 месеца

До Анонимен,тръгваш си само ако не си българин,тогава си безсмъртен

26

Анонимен

преди 8 месеца

До 25 Даяна е била в напреднала бременност, когато за пореден път се скарва с Принц Чарлз, и тя решава да му отмъсти като се хвърля на стълбището.

25

Анонимен

преди 8 месеца

До 18 Все пак терористични актове се случват нали така? Можеше след време някой арабин да взриви Чарлз или Уилям или децата му, само и само да се докопат до трона.

24

Анонимен

преди 8 месеца

простата Даяна е била бременна от арабина,бъдещия крал на Англия с брат кръвен арабин...

23

Анонимен

преди 8 месеца

Лоурънс Арабски никога няма да стане Крал а Великобритания. Той е само герой от филм.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Английският двор нямаше как да допусне ми га нун да стане крал на Короната.

21

Анонимен

преди 8 месеца

А Уилям какво мисли за майка си, която искала да го убие в напреднала бременност?

20

Анонимен

преди 8 месеца

Защо сте сложили снимка на Стефан Цанев?