105

Анонимен

преди 8 месеца

Няма по- голяма измама. Искат пак да ни тероризират, няма да стане.

104

Анонимен

преди 8 месеца

антиваксерчета,никой не ви кара да се ваксинирате,просто ви дадох симтомите на новия ковид-като танк е,а вие си пийте ракия,яжте туршия на 35 градуса на сянка...ваша си воля,никой не ви кара насила да се ваксинирате.

103

Анонимен

преди 8 месеца

Е Ковидо уж не повтаря, ама потретя, и удря кой къде свари. Ако не ковид ще е др. Паи се вирусо иде, Он е на всеки сантиметър::))

102

Баш за Това Говорим

преди 8 месеца

,,....BA.2.86, може да е по-способен да причини инфекция при хора, които преди са имали COVID или са били ваксинирани срещу него. Оттам призоваха уязвимите да носят маски на публични места...."Ето това го казват хората със големите губерки дето ни ги набиха по няколко пъти за ,,по-сигурно".

101

333

преди 8 месеца

Няма да се учудя,ако тази есен ни пуснат нещо по-хард. За самолетите и аз наблюдавам същото от няколко дни.

100

Анонимен

преди 8 месеца

Снощи към 10 вечерта излязох на балкона и гледах в небето един самолет подир него няма диря но в друга посока минава друг самолет който направи дълга черта и после продължи без да прави следи. И до преди да се прибера тази черта си остана без да се разсее. Явно таз годишното пръскане с вируси започна.

99

Анонимен

преди 8 месеца

Софиянци са лесноподкупни и подли ,за един сладолед ще се активират........."софиянци" са 3/4 *** пришълци(селяни) , които правят квот и кажеш. Ако рекат по 5 бустера - толкоз ще си набодът. Хахахаха

98

глупав си

преди 8 месеца

До АнонименКак можа в една фраза да напишеш толкова дивотии, и граматични, и възпитателни и цивилизационни? Браво, ти си за музея на мисловния дрипльо или дрипла.

97

винаги и сега

преди 8 месеца

"Естественият имунитет побеждава" - Според д-р Джон Кембъл, естественият имунитет е 27 пъти по-ефективен от имунитета, предизвикан от ваксините. https://youtube.Com/watch?v=IiA1S6NvCo4

96

Анонимен

преди 8 месеца

До Еххх *** си като дърт селски русофил. Статията и числата са за Света бе. Не за България.

95

Анонимен

преди 8 месеца

Алекс Джоунс е прав. Извергите ни подготвят за нови локдауни с фашивата им пландемия.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Свършиха ли новините че пак тоя ковид захапахте?

93

Еххх

преди 8 месеца

Това че няма протести и палатки ,даказва че всичко се организира от САЩ .Софиянци са лесноподкупни и подли ,за един сладолед ще се активират.

92

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера гледам ... от една линейка излезнаха десет сестри и няколко доктора. Докторите започнаха да показват на сестрите как да гонят хората по улиците и да им забиват иглите. Шестопръстовата ръка започна да бяга по улиците и де видеше човек - забиваше иглата в главата и той падаше в ковчег. След това дойдоха товарни камиони, натовариха ковчезите и на гробищата докторите запяха опело като попове!

91

Толкова кока

преди 8 месеца

Съм изшмъркал че Ковида бега от мен

90

Защо ги четем

преди 8 месеца

Тези про. Да жни. Пиии. Ра. Зи??? Те никага няма да се оправят! Мислят че ще е все така! Не! Няма! Един Боже ден ще се влачите в краката ни,***!!!

89

ВЪПРОС

преди 8 месеца

Чух слухове - след като Парламента заработи от днес , ще има пак Затваряне на Държавата и ЕС .Заради Ковид - сина на Байдън е разположил Био Лабораториите в Полша и ще ни пръскат всеки ден със САЩ Самолети със Заразата .

88

Шишо

преди 8 месеца

Келепира от Ковида е голям. Ваксини, маски, тестове, пътеки и пътечки по НЗОК... Пада добра пара. Бойко вече го изпраха. Готов е да започне втора серия. Тъкмо да отклони вниманието от рекетьорските си занимания.

87

Това много добре

преди 8 месеца

импонира на новопристигащите адаптирани ваксини.Предлагането е в ход, сега ни требе и мотивация, че да се стимулира търсене.

86

Анонимен

преди 8 месеца

Хаххахаха.. кромид зомбитата се наасраха от страх