28

Пациент

преди 8 месеца

Прегледа в цивилизования свят е 200 EUR, при нас с увеличаването 10 пъти по-малко. При тях чакаш за преглед 3 месеца, при нас - веднага. По-добре от BG няма. Това е истината, другото е ала-бала.

27

Иванов

преди 8 месеца

Тия не се наядаха все искат по високи заплати а работа никаква, вдигат мин.,заплата вдигат и осигуровки а на какво отгоре незнам и такива дето точат НОИ и здравната каса и директори с космически цени никаква наказателна отговорност хайде в,земете осъдете някой м дицински лица най после.пенсионврите осигурени държ.служители осигурени а безработните кучета ги яли те да си плащат да търсят пари Ами нека държ.служители и пенсионерите сами да си внасят да има и за другите ресурс

26

еди кой си

преди 8 месеца

До някой си:::Никой не знае колко е здрав и колко болен.Притчата за лъскавата ябълка си я чувал,нали?Не се пъчи толкова.Всеки трябва да има лична партида:здравна и пенсионна.

25

До 6 напълно невакси

преди 8 месеца

Отвори си здравното досиеЗдрав си защото си прилежен пациент и сигурно имаш поне 15 профил.прегледа

24

Камен

преди 8 месеца

Щом си имам личен лекар,си искам кода за мед досие,той да ми го предоставиИскам да видя какви ги вършат джипитата и колко съм болен и колко пъти съм ходил при него

23

Анонимен

преди 8 месеца

До До 2 8 Отвори Тубата и напише $580,000 snake bite? Да видиш че има и повече от 50К.

22

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 20 Затова често се случва хора изпаднали в беда да не могат да си платят лечението щото е 0 лева нали и се налага да организират кампания за даряване.

21

Пациент

преди 8 месеца

Да се премахнат направлениятаТова е финансов бон за 40 лвУра за личните лекари,пак те печелят с по високите си комисионни А бе вие слепи ли сте,кой мисли за болния

20

Анонимен

преди 8 месеца

До 1. Ако си с направление, е 0 лева.

19

Анонимен

преди 8 месеца

а на зъболекарите никой не им държи сметка . Няма ценоразписи , уж отиваш по здр. каса а доплащаш солидна сума . И никой не издава касов бон . Не може да се разбере какво по здравна , кое над здравна . Пълна каша . А за качеството пък,9 да не говорим

18

Анонимен

преди 8 месеца

Бях на преглед. Измериха ми кръвното налягане. Измерикха ми колко съм висок. Питаха ме колко съм бил висок като съм бил на 10 годинки и след това ми казаха, че кръвното ми налягане е високо, понеже съм бил израстнал с 50 сантиметра по - високо от Путин и не мога да си управлявам ниското налягане!?

17

От хората

преди 8 месеца

Нищо ново. Въпреки това да помислим за кого ще гласуваме на изборите. Идва време за чегъртане.

16

някой си

преди 8 месеца

И защо така ли? Ще ви кажа! Защото Масата Здрави Българи,като мен,не са ползвали никакви "профилактични прегледи"! Даже и нямат "лични лекари"! И понеже "джипитата" желаят да "усвоят" всички средства от "прегледи"То сега им "хрумна" да ни накарат,като "Хипохондрици" да "дремем" излишно пред Кабинетите Им,и да си Ни "вземат" ПАРИТЕ! -:( В каква "държава" живеем Българино???!

15

Анонимен

преди 8 месеца

Значи трябва да изискваме и сериозен ръст в качеството, пример прегед да се плаща на час, примерно 10 лева час в който по стандарт трябва да се изпълнят определени критерии иначе пари не се плащат.

14

Киро

преди 8 месеца

Ние с Линда се лекуваме в Канада. Вие дуайте супата.

13

как не ги е срам

преди 8 месеца

като преди два дни съобщиха за поредно мащабно източване на здравна каса...

12

Анонимен

преди 8 месеца

Безморалие, бездуховност, безскрупулност, безочие, безподобна лакомия + някакси сдобила се с висока тапия висока простотия, безпочвено авторитетничене, дълбокопочвен айдуклък, дуене и лъжи до спукване. Големи имоти, яхти. Големи букети...Точка..

11

Анонимен

преди 8 месеца

А как стои въпросът със здравната каса

10

Муахаха

преди 8 месеца

в Рамките на 60 дена като при Интимната Връзка - може ли да има Повече от 1 ПП - Първичен Преглед?

9

Питам

преди 8 месеца

Колко Първични прегледа може да има за1 година?