266

Азззззз

преди 9 месеца

Само така слава на България слава на Русия

265

Иван

преди 9 месеца

Герберченца като дървеници са плъзнали тук

264

Ss

преди 9 месеца

Простата ни държава ще трябва да помага с всичко на Украйна. А, малоумният ни народ, да си мълчи. Всеки, който се бори срещу Р трябва да бъде подкрепян. 10 % от всички доходи на българина в помощ за Украйна. Закон

263

УКРАИНОФОБ

преди 9 месеца

По добре е тагаренко да посети Пирогов.

262

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера в Бургас Борисов е заявил ,че ще питат в парламентарните комисии, откъде ДБ и министъра в частност са издирили този талант в сферата на сигурността. Каква полезна работа е свършил до момента. И какво ги е накарало да повярват в това ярко дарование, че да го назначават под условие -"Да си изкласи само, пък ще го направим парламентарен секретар."

261

От

преди 9 месеца

Откъде се пръкна този плу***ек,не ли време да го скопят,преди да ни е пратил децата на клането!!!

260

Дддд

преди 9 месеца

Дали медицинска сестра е паднала за лицеви опори.

259

malgiorno a tutti

преди 9 месеца

Не е като пироговци да не знаят как да евтанизират пациент (ако ня знаят - мога да им дам цял списък с работещи процедури), така че после и съдебните медици и патолозите да не могат да разберат кое как е станали и всичко да изглежда като естествен ход на събитията / нещастно стечение на обстоятелствата :).

258

Анонимен

преди 9 месеца

Дали на медицинската сестра вече са и звънели мутрите да я сплашват? Другия път да му мисли, преди да злепоставя министър. Вместо да прави път, да гони другите деца и да отдава почит на господарите.

257

Анонимен

преди 9 месеца

Днес Борисов каза, че Тагарев трябва незабавно да бъде уволнен. Започват да питат в комисиите и защо Тагарев не е уволнил съветника си, както и какво разбира този съветник Емин и толкова ли е ценен за България.

256

Анонимен

преди 9 месеца

Заради подобно поведение в демократичните държави обществото иска оставката на министъра. Ако Тагарев, ПП и ДБ се смятат за демократи е редно да сменят министъра още днес. Понеже те не са такива, няма дори да си помислят да го направят.

255

Галя от посолствоТО

преди 9 месеца

Имате си партньори , ще ги подкрепяте . Нали се разбрахме. Важна е укр

254

Radi

преди 9 месеца

Този Тагарев е абсолютен фашист.

253

Александър

преди 9 месеца

Служих в унищожен танков полк в Хасково! Заварих офицери пол увишисти/мл. лейтенанти/! Най- младия генерал в армията без военно училище/ с две академ ий/Йовчев! Командир ми беше Д. Кръстев! Единствения БГ генерал с три/два руски/ромба! Ротния ми завърши ВА Раковски и беше бриг. генерал/син на старшина/

252

Александър

преди 9 месеца

Товаса двама номенклатурчици в едно министерство на отбрана та/на чертежите/! Единия, завър шил с ПРОТЕКЦИЙ военна акаде мия, а втория,история в СУ! От моето поколение знаят как става ше приемът в СУ/и то история/! Отпадаха при класиране българс ки кандидат-студенти с високи оценки и дипломи! А мосюлмани и българо-мохамедани бяха прие мани с тройки! Всичко днес е про паганда! По големи католици сме /ама надали/от папата!

251

Анонимен

преди 9 месеца

Всички Тагаренковци построй и в Украине

250

Тфдгй

преди 9 месеца

АЗ ВЯРВАМ НА СЕСТРАТА.

249

Тпрутрункевич Тупурд

преди 9 месеца

Тагаренко да отговори как е взел за съветник без военно образование и защо.С тагаренко е национален предател и съветника му, който е с турско самосъзнание също е предател , но все пак да каже как ще го съветва.Това съветниче незнае нито кск се повежда обучението на един обикновен войник, нито знае как да се осигури. един войник с необходимото. Та кск педагог съветваТагаренко да сиподава оставката, а полицията да го чака с белезници и без съд и присъда в затвора

248

Анонимен

преди 9 месеца

Какви танкове? Останаха само Тия на американците. Те ли ще превземат Пирогов.

247

Миле

преди 9 месеца

Тагаренко явно е изучил фашистките тактики докато е бачкал при укритата