145

Маджо

преди 8 месеца

Мутретата от промяната как злорадстват по адрес на слави - защото им каза истината

144

Щом

преди 8 месеца

и чалгаджиите,които опростачиха доста млади поколения започнаха да си врат носа и в политиката,съвсем за нищо не ставаме.

143

Упс

преди 8 месеца

Алексей Петров се познава И с Петко, И с Бойко по линия на бойните изкуства. ЕДИНСТВЕНИЯТ!, на когото Алексей попречи е Румен Радев, защото му скъси служебните правителства. КГБ не спи. Не случайно убийците са сърби.

142

Дядката

преди 8 месеца

Трифонов си набърчил муцунката като свинска *** , явно ще рови около убийството!Тошко лепнал снимка като комсомолец , интересни са тия нещастници!

141

Анонимен

преди 8 месеца

Хахахахаха извинявам се, но се търкалям от смях, а си е направо за рев....откъде я изкопахте тази снимка с Тошко???? Хахахахаха

140

Анонимен

преди 8 месеца

С тази муцуна отпред, и този въпрос "с отворен код" вече е сигурно, че няма убийство. Сценаристчета, режисьорчета, актьорчета, услужливи медии, които близо 12 часа пускаха разни версии, докато сглобят нещо, дето става за четене и гледане.

139

Ангелина

преди 8 месеца

Слави , "голямо прозрение" направи !То е ясно от самото начало ,че водещите мотиви са политически.Само за тези ,които обслужват политическите кръгове от ГЕРБ и компания ,не искат да споменат ,че основната версия би трябвало да е политически причини и да се обърне внимание на едни "политици" ,които и днес целенасочено направиха поредното си режисирано изказване ,за да отклони вниманието от "кръга " поръчители и насочи ,към тези ,които попаднаха в "капана на вълка" - манипулатор до съвършенство.

138

Анонимен

преди 8 месеца

Тази снимка направо кърти!Изтипосайте ги с нея на няколко билборда и за следващия парламент и два гласа няма да вземат.

137

Нагаждян

преди 8 месеца

Най-големият враг на Трифонов,е така дългоочакваното приемане на България във Европрйското семейство на Шенген.Той знае добре,че след приемането на България за членка,веднага ще започнат разследванията на финансовата шенгенска комисия,и в България няма да има власт и сила която да може да спре този процес.Тойе само един параван зад който прозират милиарди мръсни пари.В момента на започване на разследване на мръсните пари/мафията/,Слави ще се нареди автоматично при ,,неудобните".И той го знае.

136

Истината

преди 8 месеца

Убийството е мафиото-политико-икономико.

135

Майната Ви

преди 8 месеца

Трепери, гологлави, трепери! Списъкът се скъси с един мафиоз и твоят ред наближава. Наеми още 30 телохранителя, че онези куршуми били много опасни!

134

Анонимен

преди 8 месеца

И на трите въпроса вече му отговориха официално с "НЕ". А бб няма какво да дрънка, той е като фурнаджийска лопата - днес е казал една лъжа, на обяд вече я е забравил и казва друга. И вместо да го раздава като опозиция, да беше направил правителство, когато народът му даде мандат.

133

Изнервен

преди 8 месеца

До реалист. Няма такъв поток, казва се "Балкански"! Турските потоци са си в Турция.

132

Гражданин

преди 8 месеца

Трифчооооо, трифчо, не виждам нищо нередно в това, че и Алексей Петров е искал да има редовно правителство (както и поне 60 процента от българите) след пет провалени парламента и провали при съставянето на правителство, два от които по твоя вина.

131

Право на мнение

преди 8 месеца

Слави Трифонов е като кварталната клюкарка, раздухва клюките, за да навреди на опонентите си. С мръсни номера иска да се издигне в очите на хората, но се получава обратен ефект, излага се все повече. Грозна постъпка!

130

Фалшименто!

преди 8 месеца

На Трифонов стратегията е да трупа фалшиви дивиденти от фалшиви новини!

129

Хах

преди 8 месеца

Перачът на мръсните пари на мафията пак се обади като черна станция от тъмната си дупка седнал на диванчето си.

128

Факт

преди 8 месеца

Мафията пак клати правителството!

127

хаха

преди 8 месеца

Сайтът Сегодня е на Слафчо у джеба... Да го ... цункам

126

Айдееи

преди 8 месеца

Слявчо само чака сигнал от Боко и почна да му приглася за фалшивата опорка.