32

VladTepes

преди 8 месеца

Жалко - Вежди Рашидов е достоен лидер с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво и редовни делириуми. Изпива над литър уиски на ден.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Единственият депутат, който каза истината напусна под общественият натиск от либералното малцинство. Това трябва да е заглавието.

30

една жена

преди 8 месеца

Има много просто обяснение защо след 15 г. Когато човек с власт, пари, влияние или комбинация от трите бъде обвинен от обикновен човек, винаги му се разминава. Както веждито наби полицая и му се размина. Или, когато мина на червено, пиян и причини катастрофа и му се размина. Или както си взе парите от КТБ. Тогава каза ли ви истината :) Както е казал народът: "Ситият на гладния не вярва." Но на някои са им предложили възмездие, след 15 години. И те са приели, логично.

29

edin ot...

преди 8 месеца

Много закъсняла акт ,този ***,Рашидов отдавана трябваше да е в нафталина ,но герб е партия на мутрите и държи на кадри от "мулти"позора е пълен и за държавата този алкохолик беше и председател на "нс",по-председателя посрещат по-депутатите изпращат!Хора съобразявайте се кого изпращате в парламента!

28

муньо

преди 8 месеца

Най-преуспелия алкохолик в България.

27

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен"Извод: Много внимавайте, когато казвате истината в Бг!!!", истината е, че Вежди е пребивал полицаи и жени и защитавайки насилието, защитава де факто себе си.

26

една жена

преди 8 месеца

До Анонимен 25 По-полезно щеше да е, пак на тази тема, да ни каже коя е Мата Хари или чия любовница е мис г.а.щ.и. Те също са такива. И са им платили с нашите пари. Но повечето това не ви бърка. А и веждито не се възмущава :)

25

Анонимен

преди 8 месеца

Извод: Много внимавайте, когато казвате истината в Бг!!!

24

бай Бай

преди 8 месеца

До Перниканецте всичките в ГРОБ са гадини

23

Анонимен

преди 8 месеца

Всички му се ***..знеха като беше председател на предишното нс, а сега всички гласуваха оставката му. Какви г.. Роз.. НИ хора!

22

бай Бай

преди 8 месеца

До абе нещо не си в час, той парламента сам се носи, и най-вече тия хора дет са зад кадър , администрация и служителите там дето казват на народните представители какво можге и неможе. Нямаш си понятие когато един частник започне да управлява държавно предприятие или администрация колко е смешен и какви глупости ръси. Вижда се колко е наясно с адм. закони, законите и т.н.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Само така, ще се занимавам с вас. И аз така щях да направя!

20

една жена

преди 8 месеца

Той по принцип не е пример за подражание, но всички, които го правят на герой, заради изказването му, не се замислят много над нещата. Случаят "Уайнстийн" е съвсем друг. Както и с Бил Клинтън и Моника Люински. Както и Строс-Кан. Не са се сетили самите жени, а някой, който е искал да го отстрани им е предложил възмездие. Не бъдете първосигнални, като веждито. Някои игри са на твърде високо ниво, за да се обяснят с едно изречение, дори от най-запознатите.

19

бай Бай

преди 8 месеца

хехе, Веждичката сега ли осъзна че е навредил на родината си или още през времето когато бе Мултак на годината??Смешно ми колко много хора му пляскат и казват браво!! Браво за какво че от 1989г. до сега същия е ръсил глупости и прислугвал на разни мафиоти, бизнесмени и политици дет са разрушили България ли??Довиждане Мултако!!!

18

ало днеса

преди 8 месеца

това го знаем от преди два часа бе :)

17

00014

преди 8 месеца

Ще се отдаде на призванието си - чашката.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Подкрепям напълно Вежди Рашидов, много добре го каза за *** като Дебора!

15

Бай Дрън

преди 8 месеца

Вежди показа, че в тая държава ако говориш истината, те елиминират. Включително в днесбг. Постоянно банове ако напишеш някоя истина, а лъжците денонощно висят на випиена и на никой мъдуратор не му пука...може би защото точно той е с випиена, хаха.

14

Наблюдател

преди 8 месеца

Крайно време беше стария маккак да си търси друга изява. Как се хледа в огледалото не знам.

13

баба мара

преди 8 месеца

вдигна си пенсията до максималната и сега може да напусне това бешепозор за нс