37

А ха

преди 8 месеца

Само че, кога ще си отиде войната??? Това е все едно да кажеш: Ще стане когато стане!!! Смешен е.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Сигурен съм че Русия ще си отиде с войната товарищ Райчев, а не правителството.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Каквато и да е сглобката или коалицията, или кой както му харесва, Възраждане власт няма да види. Или ще са забранени, или в затвора.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Копейките са в прединфарктно състояние. А толкова по-лесно е Путин да се оттегли. Никой никога няма дадае власт на Възраждане. Не разбирам защо се напъват.

33

Ложа Сльнце

преди 8 месеца

Последната надежда на масончетата да предотвратят управление на Костадинов е да направят патриотична партия на Радев и да повтаря опорки

32

Анонимен

преди 8 месеца

Войната се използва от фашистите във властта, за да воюват с българската история. Да ни предизвикват да приемем фашистки закони и да премахнем демокрацията. Тази война няма да я решим ние, десните фашисти използват войната за прокарване на техни стари идеи и желания за фалшификация и радикализация на българското общество и да премахнат традициите и празниците на България. Използват войната като талибани за геноцид и рушене на паметници и българската история и традиции.

31

Точно обратното

преди 8 месеца

До Реалист: Това е безпринципна коалиция, създадена след визитата у нас на председателят на комисията по санкциите на САЩ Джеймс О'Брайън. ПП-ДБ цяла година протестираха срещу модела ГЕРБ, а накрая направиха сглобка точно с ГЕРБ и ДПС.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Десните фашисти ни лъжат с теории на конспирацията, лъжлива история, за да ни наложат десен тоталитарен режим. Техните идеали за власт са от фашисткия период 1923-1944 година. Техните историчари постоянно го хвалят.

29

Реалист

преди 8 месеца

Глу.пости. Това мнозинство ще продължи да управлява независимо дали и кога ще свърши войната. Защото е по-добро от всякакви други комбинации.

28

Изнервен

преди 8 месеца

До Лъки. Ти пък кой си и какъв си, та знаеш какво мислели българите. Аман от олигоффрени по сайтовете, които знаят всичко по всяка тема.

27

Лъки

преди 8 месеца

Не са 60% Райчев,всеки трети българин е наясно за войната и кога сглобката ще се окаже в клопка на разпад!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Миналата седмица във в,"Трета възраст" имаше прелюбопитен материал за обгрижването на белогвардейците в България. Оказва се, че 1. Държавата е била задъжена от Обществото на народите да приеме хиляди от тях и да им плаща предимно от нашия бюджет издръжка, многократно (9 пъти) по-голяма от помощите, които се дават за българи. 2. Издръжка се е плащала десетки години; т.е. тогава пак е имало форма на тежък външен натиск .

25

Анонимен

преди 8 месеца

Реалното настроение в западните страни спрямо случващото се в Украйна може да се предположи по това къде са подслонени бежанците, как са обгрижени и как се интегрират. За съжаление в нашите медии упорито се мълчи по този въпрос.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Ако властта е ЕС беше толкова сигурна и убедителна, нямаше да въведе забрана на руски канали и сайтове. В тези страни, и така масово населението няма образованието да ползва информация от различни източници, на различни езици, и така е възпитавано, че на изток са долно качество население. Аз не се сещам и за един матриал в сайта УЖ за култура арте, който да представя някоя източна страна различно от първобитна и изостанала. вкл. за България изборът е Азис и от сорта.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Кой в България знае какво е резлното настроение в страните от ЕС спрямо Украйна? Навсякъде има тотална цензура,

22

Анонимен

преди 8 месеца

Не се заблуждавайте, д-р Райчев ми е преподавал. Изключително начетен човек, който за съжаление взима пари от Кремъл да говори подобни небивалици. И това е от години наред.

21

Проценти

преди 8 месеца

Как изчисляват процентите на възраждане? Искат да ме убедят,че има българи които искат : да пътуват с визи до Гърция, GSM да е по 5 лв на минута?,да няма помощи от ЕС и екологични норми да не се спазват? Да се върнем отново към времето когато за да отидем да работим в Европа...можеше единствено като бежанец? Хайде стига глупости!

20

БОРИСОВ и логиката

преди 8 месеца

Райчев, т.е., докато има война, това правителство ще е на власт, така ли да го разбираме? Ами ако се проточи във времето? А другото са лъжи. И аз излъгах оня ден като казах, че чайника ми е два литъра, а пък той е три. Поне на мен никой не ми плаща.

19

Дановски

преди 8 месеца

Фукуяма каза, че ако либерализмът победи, това ще е краят на историята. Аз казвам: краят на историята ни се размина, защото само преди дни форумът на БРИКС осветли и прояви залеза на либерализма.

18

Анонимен

преди 8 месеца

На човек, който дори немога да разбера на къде гледа изобщо не вярвам.