7

Мен

преди 8 месеца

Здравейте... имам следния въпрос ако пуша ЖУМЕЛ (слаба трева с минимално количество THC активен компонент) ще ме хване ли полевия тест? Благодаря за вниманието!

6

Стефанов

преди 8 месеца

Шопе ти ли си големият експерт?Хайде да обясниш реването на милиционерите,когато ги тестваха!За милиционерчетата били неточни,а за обикновените хора точни ......и с последствия,съсъпващи живота на много хора,набедени от милицията!Ти кука ли си? Ай признай си... Не се прави на по-голяма жена, отколкото си!!!

5

Анонимен

преди 8 месеца

Все още ли искате да спрете "Войната по пътищата"?

4

Анонимен

преди 8 месеца

Съпротивлявайте се активно на опитите на ПП и ДБ да ви лишат от вашата неприкосновена собсвеност с този антиконституционен закон. Търсете правата си в съда, защото умишлено настройват дрегерите да показват по-висока стойност!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Експертът е много прав , особено когато казва че полюцаите трябва да стоят надалеч от всичко важно за обществото. Та те ако можеха нещо,нямаше да са това което са. Тази банда неуки измамници,стълбоносци,дилъри,чадърджии и каквото престъпно се сети човек, трябва да се затвори в резерват, заедно с бойковия хиликторат.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Освен, че тестовете са неточни, ще се похарчат милиони за лабораториите.

1

Шоп

преди 8 месеца

Друг експерт: този експерт говнори глупости.