21

КРАЖБИ РАЗРЕШЕНИ

преди 8 месеца

За възстановяване на Югославия са общо около 70% от Хърватите които още се водят врагове на Београд............най-ниския процент искащи възстановяване на Югославия бил в Словения само 45%........ България уж е свободна от 1878 а цели 30 години през 1908 България е шантажирана,изнудвана и заплашвана с ВОЙНА да подарява МИЛИАРДИ долара на Турция за Независимост от 1908..... САЩ, Англия, НАТО кога ще бомбардират Словения за да платят на Сърбия един трилион долара за югофирма GORENJE и прочие

20

киро

преди 8 месеца

Брей, вдянахте най сетне!

19

Курце

преди 8 месеца

Тея и те като братята им украинци, все някой им пречи и всички са им длъжни. Какво да ги правиш, древни народи.

18

В мътва хватка

преди 8 месеца

Са Българите в Северна Македония вече много години.Всичко започва в далечната 1913, когато сръбските войски влизат в Скопие.Там, на каменния мост престонаследникът Александър Караджорджевич пита едно от децата дошли с цветя да посрещат освободителите.На въпроса му - Па ща си ти? Васка Зойчева отговаря - Па Българка.И сърбинът удря шамар на детето.Оттогава та до днес този терор и геноцид продължава, а България с ред директиви е задължена да не се меси.Поклон пред Македонските Българи!

17

Анонимен

преди 8 месеца

Тези сърбомани от БЮРМ нямамда са част от ЕС никога, така наручаха жабетата, че те вече се смятат за щъркели!! Пресолиха така здраво манджата, че няма начин да я оправят. То след толкова много лъжи за България и народа ни в продължение на години, така яко ни мразят сърбоманите-че няма и малък шанс да ни приемат за нормална страна и народ!!!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Най-после изплюха камъчето. Естествено, че Сърбия се меси и не иска РСМ да влезе в ЕС, не иска и сближаване между България и РСМ, защото все още я смята за част от Югославия където господстваше Сърбия. Нещата са като в Русия. Това е. За мен е странно обаче, че например на Евровизия всички бивши републики в Югославия се подкрепят.

15

До 1

преди 8 месеца

Хаха това че не го виждаш ,не значи че го няма .Да не мислиш че югославските ДС структури са се изпарили . Тук си съществуват вече 30 години след комунизма и са си все така силни.

14

ФК"Барселона&qu

преди 8 месеца

Тимур-Тамерлан е от МОНГОЛИДЕН етнос съучастник във ВОЛЖСКО-КАМСКА БЪЛГАРИЯ и този етнос се казвал БАРСАЛИ.........................ПАРАЗИД(т) е дума съчетание между умишлено заразил цяла Европа с ЧУМА турски Султан БАЯЗИД ПЪРВИ ПЛЮС ПАРТИТЕ ТА ЧУМАВОТО НОВАТОРСТВО ПАРАЗИД(т)......

13

РАС-МУ-СЕН

преди 8 месеца

Червенокож етнос от ВНЕДРЕНИ Троянски комунистически като България искат да стават в Северна Македония, Албания,Черна гора..........Ще излъжат целият свят да ги приемат в Европейския съюз и след това пред вече свършен факт ще подкрепят отвътре комунизацията,османизацията,ислямо-джихадизацията.....................Добре че ДАНИЯ разкри съвместния сталински червен тероризъм на Турция и България та тея след нас

12

Анонимен

преди 8 месеца

Никаква Европа няма да видят тия - Белградския cмок така яко е хахлузил повечето македонски политици, че се подава през гърлото им и говори вместо тях!

11

Анонимен

преди 8 месеца

То от 30 години е ясно, че Белград не иска да пусне РСМ в ЕС, а иска да си я запази, като лична и безплатна девойка за забавление и музикални духови изпълнения! Защо обаче Ковачевски чак сега го съобщава на македонците, когато е късно и РСМ вече изпусна влака! Досегашното премълчаване на този проблем...умишлено или от страх, е точно причината проблемът да си остава и да е непреодолим, каквато е и целта Белград?

10

Аха

преди 8 месеца

Чак сега ли го разбраха ?!

9

Анонимен

преди 8 месеца

До11..1/3 от София са славяно-македонци, или иначе казано българи, преселили се от сегашната Северна Македония.))) демек 600хиляди,и от къде са дошли след като България е приела от 1878 до 1945г около350хил. бежанци от Македония,Тракия,Добруджа и Сърбия.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Той май взе да напипва нещата.

7

Парпоря ги с 200км/ч

преди 8 месеца

И 1/3 от София са славяно-македонци, или иначе казано българи, преселили се от сегашната Северна Македония.

6

Анонимен

преди 8 месеца

До Парпоря ги с 200км/ч, аз съм руски б. Оклук

5

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

Истината е,че Имперска Русия не желае големи държавни структури по света,спазвайки древното римско правило:,,Разделяй и владей,,. Затова плащат на марионетки в отделни държави(русофили разбира се) пари,за да пречат за разрастване,както в случчая с нашия Европейски Съюз. Но няма да успеят. След вази война,самата Русия ще се разпадне.

4

ха-ха-хи...

преди 8 месеца

Посолството пак ни пробутва кравешки фекалии...

3

ха-ха-хи...

преди 8 месеца

И това знаме зад него не е северомакедоския ВЕНТИЛАТОР !!!

2

ха-ха-хи...

преди 8 месеца

ТояТУЛУП на снимката не е премиера Д.Ковачевски.