77

Анонимен

преди 1 година

президента не трябва да има право да назначава хора във властта. Ние парламентарна република и всичко трябва да се управлява от парламента и излъченото от парламента правителство.

76

Анонимен

преди 1 година

ГДБОП-чето от Бургас явно е доста отмъстително! Той му се закани веднага..

75

от посолството

преди 1 година

Като не слушкате, ви махаме!

74

фен(бивш)

преди 1 година

Мдааааааааааааааа,ДРУГ,ТОЖЕ ХОТЯТ,КОКАЛА.ИМА ОЧЕНЬ МНОГО МЕСО ПО НЕГО.

73

Анонимен

преди 1 година

Главен секретар с физиономия и акъл на пиян мyжик :)

72

Анонимен

преди 1 година

Тоя беше дясната ръка на 12-токенeфника :)

71

Анонимен

преди 1 година

Какъв главен секретар може да бъде някакъв тъпaнаp, дето не може да запомни 2 изречения, а си ги е записал на листчето и ги срича през журналистите?

70

проз милиционер

преди 1 година

Ексглавсекът на МВР: Поискаха ми оставката след посещение на партиен лидер ------------- а как те назначиха бе ***?

69

toti

преди 1 година

Ай стига си ХЛЕНЧИЛ а си отиди с ДОСТОИНСТВО и знай ,ние всички сме сакратени,пенсионирани по политически причини и сме хиляди!!

68

ББ

преди 1 година

и...не се се заблуждавай,че "глупавите"американци" те "ОБУЧАВАХА" в Алабама...къде е пригожин р.бе???това ви чака с копейкин...самолетни...автомобилни...Бог да пази САЩ...от "служещи им опитващи да оцелеят"!!!

67

ББ

преди 1 година

рзидентО да попита "народа си"одобрявате ли убийствата на жени и деца в Украйна,да попита Народа си...искате ли да сте на мястото на Украйна,да им обясни,че мине ли путин през Украйна...ЕС ще е новата ...останалото са лъжи и руски манипулации!Само мразещ Народа си може да води такива политики като резидента.БГ имаме резидент мразещ децата ни...българите!!!уау...нечовешко!!!

66

ББ

преди 1 година

"чистка"уау,"наше мВр пращащи началници на смърт бг полицаи",началници назначени от радев през служебните му да му служат и обслужват руски интереси,само факти!България си "избра" назначен от корнелия през службите...резидент за позор на Народа си!Служебните по Конституция имат ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да осигурят Свободен и Справедлив Избор,те сменяха проф.със обслужващи ги,обслужващи путин и ограбващи Народа ни...40 Х.ЛВ заплата на шаман-доктор,крадящ и от ЗК,рекетиращ ви да му давате и под масата...авери

65

Ал л а ба л а

преди 1 година

И милицията е наша!

64

Стамболов

преди 1 година

Какво искате от полицията без стабилна прокоратура и независими съдии полицаите само ги хващат.Всеки убиец напоследък е с по 20-30 криминални прояви ,но на свобода.Семерджиев беше с 50 акта и дела .Просто няма кой да ги съди когато са със чадър.

63

Груйо Михалов

преди 1 година

Плана от записите върви не го бърка .

62

Драгалевци

преди 1 година

До Германов112...

61

Германов

преди 1 година

Професионални убийци от перник убиват хора в бобов дол,помощ

60

Е то ясно

преди 1 година

И малките деца знаят, че това беше политическа чистка с идея да се овладеят службите и изборите "да се правят с наше МВР", както сами си казаха на записа. Те срам нямат - изтекло, освтено - няма значение - решили са, искат да си изпълнят плана. Друг е въпросът дали ще им се получи, защото те са организирани, щедро финансирани, овладяващи власттовите инсрументи все повече и със здрав гръб "навън", НО-са шепа, а ние сме милиони, макар да не сме като тях И господарите днес с тях, утре-без.

59

Анонимен

преди 1 година

До хора коментирали кога и от кой е назначен Петър Тодоров. Кирил Петков беше министър председател, Бойко Рашков беше министър на вътрешните работи. Бойко Рашков назначи Петър Тодоров, а сега се правят на три и половина. Те го назначиха и те си го свалиха. Явно не е направил каквото искат.

58

Iron Maiden

преди 1 година

До Бивш от МВР...Много мнооого правилно!Като си казал А, кажи му направо пълното име, за да го видят всички и да си правят изводите, за кого и защо гласуват!