84

ьаьаьа

преди 8 месеца

А мен пък как ме изнасилват, като ходя на пазар в мола и банкомата също го отнася яко

83

Психик

преди 8 месеца

Всички хора по цял свят занаят, " пияна жена, съдран чувал", можеш да правиш с нея каквото си поискаш и квото тя си поиска, щото пияните жени само за секс мислят и за нищо друго! В повечето пъти те са с по голям сексуален апетит от мъжете! Така, че нищо лошо не е казал пичът. Истината боли, щото е истина.

82

А пияните момчета?

преди 8 месеца

Майка му го родила хубав, отгледала го строен и атлетичен, купила му хубави дрешки, той се изкъпал, сресал алаброса, надул перки във фитнеса и отива на дискотека.Кани на танц поне десетина момичета, после се понапива и започва да ги гледа с влажен поглед. След това ходи, че разбери кой е направил първата крачка към свалката.На другия ден тя плаче "Ама той не ползва презерватив и не ми обърна внимание, че настоявах", а той -"Тя ме прелъсти и ми са нахвърли, аз не исках. Използвла ме е сексуално!"

81

Анонимен

преди 8 месеца

И какво лошо е казал? Че не трябва да се напиват?

80

Анонимен

преди 8 месеца

Свестните за луди ги вземат в днешно време. Лошо ли е казал човекът? Пияна жена........няма да сравнявам, винаги ще има кой да се възползва от нея, ако тя не е на себе си.

79

Сатир

преди 8 месеца

Хора, вечната игра искам-не искам. Къде е мярката, туй е въпрос? Не е по Хамлет, а по житейската ситуация. Опитай те се да мислите когато нагона Ви подгони . Отнася се за мъже и жени. Мъж съм, чукали са ме жени, кой е бил изнасилен?

78

Анонимен

преди 8 месеца

Не че не може да се случи на всеки, не дай Боже на млад човек, нооооооо ако искаш да не ти се случват лоши неща - мислиш с главата си. А не парадираш пиян с просташко самочувствие. СКРИТО МЛЯКО, КОТКИ НЕ ГО ЛОЧАТ. МИСЛЕТЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

77

Анонимен

преди 8 месеца

Това е и в България разбирането, поне така както ми го каза един кандидат-инзасилвач това лято. Щом се разхождаш сама след 22ч значи си го просиш и заслужаваш. Това не е нормален начин да мислиш. Никой не заслужава да бъде изнасилен, независимо какво прави. Всичко друго са приказки на слаби и нежелани мъже, които си търсят оправдание за да изнасилят някой.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Човекът е казал едно, а някакви твърдят,че е казал друго. Явно имат проблеми с разбирането.

75

адвокат Тенев

преди 8 месеца

Каквото и да дрънкате - изнасилването на 10 - 12 годишни момичета е гадна работа и подсъдно....Спрете се бее - това са деца бее

74

До Фончо

преди 8 месеца

Хубави филми гледаш, нема що. Ако въз основа на тях изграждаш мнението си за жените, няма да разбереш, каквото и да ти се обяснява. Само ще кажа, че да съдиш за морала и сексуалността на жените по порно актриси е все едно да приемеш, че всички мъже са с манталитет на серийни убийци, защото природата им е по-агресивна от женската.

73

Кравар

преди 8 месеца

Също така - според вижданията на другаря Джамбруно - жените трябва да жъдат забрадени и , ако някоя бъде изнасилена - да бъде след това ***-ре-пана с камъни , понеже тя е виновна за изнасилването . Точно такива са законите в ислямския свят . И не случайно южна италия 200 г е била арабска . Традициите и генетиката са останали . Същите виждания се споделят и в задунайската губернийка , разбира се .

72

Изнасилено Момче

преди 8 месеца

Мен така ме изнасили едно момиче. Първо ме заговори и ми се правеше че ми симпатизира, после ми взе контактите и започна да ми пише и пише. После един ден ми каза, че имала проблем с компютъра и дали съм можел да и го оправя, като отидох, тя беше само по бельо и ми се нахвърли. Избягах моментално

71

Анонимен

преди 8 месеца

въпросния партньор иска същото, когато се напие...

70

Хорейшо

преди 8 месеца

До Кемала Харис Сойдере - Това твоето прозвуча не като престъпление, а по-скоро като мокрия ти сън.

69

Кемала Харис Сойдере

преди 8 месеца

А нещо да кажете за беззащитните момчета които биват изнасилвани от разгонени бабички? Първо ги прилъгват, като се сприятеляват с тях, после ги молят за помощ, да им оправиш я пералня, я телевизор и като отидеш те чакат с наготвена манджа и прясна биричка, само по пеньоар, след което ти се нахвърлят и те спукват от секс.

68

дон Биничи KIA-та

преди 8 месеца

КАЗ ВАМ СЕ ДОН БИНИЧИ. И СЪМ ГОЛЯМ ЛЮБОВНИК, НАЙ-СТРАСТНАТА МИ РОМАНТИКА БЕШЕ С ДЕСИ И ЛЮСИ. РЕДУВАМ ГИ

67

Бини Чикията

преди 8 месеца

Аз за това си карам само на чиKии, да не вземе да ме обвинят в изнасилство. А и то от чикиятa, по благо няма.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Това как променя факта, че има насилници и изнасилвачи?Много удобно - "била пияна, защо да не се възползвам"... страшна логика? Единия се напива, а другия го... не можем да виним затова жените

65

Анонимен

преди 8 месеца

Това как променя факта, че има насилници и изнасилвачи?Много удобно - "била пияна, защо да не се възползвам"... страшна логика? Единия се напива, а другия го... не можем да видим затова жените